Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Sageatomobilul

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by sageata View Post
    Daca cercetam mai mult puteam sa pun pariu ca si uleiul din motor era original din '96.
    Am reusit si am schimbat si pivotul superior cu tot cu brat, desigur. M-am prajit pe spate ca taranul la prasit. Dar cea mai mare realizare a mea a fost sa scot surubelnita din geam.
    Am ras, bafta la refacerea masinii !
    Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
    http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
    http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Din ciclul "Sabia care nu taie, invineteste" va prezint o noua situatie... Nu stric masina pe Scoala dar mi-o darama in parcare. Un BMW seria 3 din 1990 si un pic, cu numere rosii si cu inevitabilul volan pe dreapta mi-a modificat un pic fundul masinii adica:
      -bara spate;
      -tripla dreapta spate;
      -portbagaj (nu mai pot sa-l deschid si e indoita si capota);
      -aripa dreapta spate;
      -merge un pic pe o parte.
      Out of my mind! Back in 5 minutes!

Comment

Incredibil dar adevarat. Acum pot spune ca e cu ghinion. Sincer.

Comment

Eu cred ca asa incep masinile la mine, e ca un blestem. Nu am avut masina cu care sa nu dau peste un caine, de exemplu.
          Attached Files

Comment

Pacat!
            Imi pare rau de masina.
            Chiar am urmarit cum ai restaurat masina si ma bucuram sincer ca ai facut-o.
            Dar cand aud de accident....sincer imi pare rau.
            Sanatate si sa o repari cat mai repede.

Comment

Se pare ca nu am mai scris demult pe aici, ce-i drept am fost foarte ocupat. S-au intamplat cam multicele la masina asta a mea:
              1.Ma cert si acum de vreo 2 saptamani cu cei de la Carpatica. Nu va faceti asigurari la ei! E teapa!
              2.Mi-am spart parbrizul. Nu vreti sa stiti cum.
              3.Am schimbat bucsele la puntea spate, pivotii, tamponul la motor, bratele superioare, capetele de bara. Alta viata!
              4.Mi-am luat jante... pe 19
              5.Mi-am polishat farurile si le-am tras o folie de protectie, mai inchise la culoare ce-i drept...

Va urma...

pana atunci mai atasez poze...
              Attached Files

Comment

Cat au costat jantele?

Comment

L-am cam prins in criza... 400 euro cu tot cu cauciucuri.

Comment

Ce fel de folie este și cum se aplică? E specială?
                    Cât despre jante.. pe 19 ai pierdut 70% din confortul oferit de un W210. De 400 de euro puteai lua ceva mai finuț și original.

Comment

• Foliile, mi le-a aplicat la un atelier, un prieten de-al meu, cat despre comfort... hmm, nu stiu ce sa zic, nu simt nici o diferenta.

Comment

• Nu te-au înjurat ăia care ți-au pus folia pe faruri? Nu ți s-a dezlipit deloc pe margini? Ai idee ce marcă e folia? Cât a costat?

Și eu am pus, dar s-a dezlipit în două locuri foarte puțin, chiar din prima zi. Dacă nu mă înșel a mea a fost LLumar, care e ceva mai groasă și mai greu de modelat. Restul am auzit că se îngălbenesc destul de repede.
                        ...

Comment

• Nu mi-au zis exact ce fel de folie e ( probabil ca din cauza ca vorbesc mult). Stiu ca au pus-o cu feonul foarte repede si a bagat folia pana sub chederele alea de la far.

Comment

• Înseamnă că a ta a fost mai ușor de modelat. La mine s-au chinuit săracii vreo 40 minute pe far ca să o întindă. Înițial a fost ok, dar după ce a stat o zi în soare au apărut bulele alea. Oricum, când o să să se ducă asta, o să-mi caut să-mi pun și eu alta mai subțire, să văd ce și cum.

La firma care am fost eu au zis că funizorul lor le-a trimis mesaj că la modelul ăsta nu se poate pune (au vrut să comande folia gata decupată cu modelul farului).

Multă baftă cu mașina! Sper să rezolvi cu asigurarea să-ți faci spatele (am văzut într-un filmuleț de la întâlnire cum arată, nu pare foarte grav).

PS: caută să-ți pui stopurile de pe portbagaj, de la modelul facelift (dacă tot ai unul spart). Cred că am văzut chiar la noi pe forum un anunț cu așa ceva.
                            Last edited by Luxian; 07-17-2011, 21:05 PM.
                            ...

Comment

• Luxian spune-mi și mie te rog ce fel de folie este? Este aceeași folie cu cea care se pune pe geamuri? La mine la W124 cred ca ar fi ceva mai simplu cu condiția să poată fi pusă și pe semnalizări. Mulțumesc.

Comment

• @AndreiM: Ce am eu e transparentă, a lui sageata e fumurie, depinde de care vrei. A mea nu cred că era aceaiași cu cea de la geamuri (cred că era ceva care se folosea și la pentru elemente de caroserie: aripi, capotă etc).

Oricum, ar fi, la tine la W124 sigur se pune ușor. Și dacă o să-i dai și un polish înainte o să arate super fain pentru mult timp (nu se mai mătuiesc deloc de când am folia).
                                ...

Comment

Working...
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF