Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cutiile de viteze automate

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Buna seara,am un w245 b180.A inceput sa mearga sacadat si se accelera dar vitezele scadeau (ca si cum ar patina ambreiajul).L-am dus la un "doctor "care mi-a garantat ca e blocul de valve, l-a dat jos la curatat,schimbat filtru,ulei si de atunci masina nu se mai clinteste in nici o directie. Am facut o diagnoza cu un Delphi si am coduri de eroare 2723 si 2732. Ati mai intalnit careva defectul asta?

  Comment


  • Salutare tuturor. Am un w211 320cdi din 2003. Am probleme cu cutia automată, nu mai pot schimba w/s si nici vitezele manual. Pe lânga asta cand o dau pe drive ii da un șoc iar dupa ce se încălzește patineaza din ce in ce mai tare pana nu mai reușește sa inainteze. Ma puteti ajuta cu un sfat sa stiu de ce sa ma apuc mai întâi? Sper sa ma puteti ajuta. O seara faina

   Comment


   • Buna ziua doresc și eu nr de tel al colegului cl600!

    Comment


    • Salut. Am un w212 cu cutie 7g din 2012. Am urmatoarea problema. Atunci cand pun frana usor la semafor si mai are putin sa se opreasca complet, undeva pe la 3-5 km/h sare singura in P si da mare soc. Uneori inainte sa sara in P face un zgomot gen cum e la manuale cand nu calci ambreajul complet si caraie sincroanele si cam dupa 2 sec de zgomot din asta sare in P singura inainte ca masina sa se opreasca complet. S.a mai intamplat cuiva? Aveti idee ce ar putea sa aibe? Va multumesc anticipat.

     Comment


     • Găsești aici pe forum multe postări despre asta, este o problemă a contactului ( EZS), cutia de viteze nu are nimic.
      Daca vrei sa ne ți la curent cu rezolvarea, deschide un alt topic, aici ești offtopic..
      http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


      www.mbretrofit.ro

      Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

      Comment


      • Buna ziua , caut un service bun in Bucuresti pentru un w168 din 2004, cateodata sub ea se vad pucaturi de ulei posibilnde la planetara . Masina are cutie automata, la rece , pana se incalzeste ukeiul in cutie , in marsarier tremura . Dupq 10 minute nu o mai face . De asemenea nu functioeaza senzorii de parcare iar cateodarq in marsarier se simte miros de benzina in habitaclu.

       Comment

       Working...
       X
       Logan | Dacia Logan |Anulare DPF