Automata pe viata, cand treci de la manuala la automata nici nu vrei sa mai auzi de manuala. Am prieteni care detin aceasi masina ca a mea, doar ca au cutie manuala. Se mai intampla sa ma roage sa-i las sa conduca. De fiecare data aud: daca stiam..sa-mi bag..concluziile le trageti voi.
Majoritatea care au votat cutie manuala inca nu au testat o cutie automata.
Indiferent de motorizare o cutie automata este un confort in plus.
Daca vrei demaraj, bagi piciorul in acceleratie si n-o lasi, ai cuplu si putere maxima, schimba singura cand ajunge pe rosu.
Vrei sa mergi la consum o calci usor, abia daca sesizezi cand schimba.
Ce-i care au SBC la semafor pot sa apese mai tare pedala de frana pt o secunda si se activeaza SBC HOLD. Masina sta franata cu stopurile frana aprinse..stai relaxat. La verde ai calcat acceleratia si ai plecat.
In oras indiferent de conditiile de trafic conduci mult mai relaxat cu o cutie automata.
La drum lung nu obosesti asa repede. Eu fac 3-4 drumuri de Germania pe an, 500km numai in Romania. Stiu ce inseamna cutie automata prin oras, prin localitatile noastre pline de sate si pe autostrada in care nu exista limita de viteza.
Majoritatea care au votat cutie manuala inca nu au testat o cutie automata.
Indiferent de motorizare o cutie automata este un confort in plus.
Daca vrei demaraj, bagi piciorul in acceleratie si n-o lasi, ai cuplu si putere maxima, schimba singura cand ajunge pe rosu.
Vrei sa mergi la consum o calci usor, abia daca sesizezi cand schimba.
Ce-i care au SBC la semafor pot sa apese mai tare pedala de frana pt o secunda si se activeaza SBC HOLD. Masina sta franata cu stopurile frana aprinse..stai relaxat. La verde ai calcat acceleratia si ai plecat.
In oras indiferent de conditiile de trafic conduci mult mai relaxat cu o cutie automata.
La drum lung nu obosesti asa repede. Eu fac 3-4 drumuri de Germania pe an, 500km numai in Romania. Stiu ce inseamna cutie automata prin oras, prin localitatile noastre pline de sate si pe autostrada in care nu exista limita de viteza.
Comment