Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

GPL-u' pareri PRO/CONTRA

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • De comentat-indicatorul la w209 e pus aiurea,ca de obicei,din comoditate ptr instalator,si nu foarte vizibil ptr sofer..as vrea sa stiu consumul de la w209........cum o cheama pe inst de pe JEEP?Ptr amatorii de gpl pe MB nepredispus ptr buson la usitza,in foto este compromisul ce e de facut..

    Comment


    • Instalatia se numeste Tomasetto Secvential pentru Euro 4 (la Jeep au fost montate 2 reductoare care functioneaza in acelasi timp, fiecare avand in lucru cite 4 pistoane). Cit priveste montajul indicatorului si a prizei de incarcare gaz acestea pot fi montate acolo unde ceri tu ca ele sa-ti fie montate (asta cu conditia sa se poata si practic). Eu mi-am dorit ca priza de incarcare gaz sa fie montata in spatele usitei de alimentare benzina, dar nu s-a putut datorita configuratiei din spatele acesteia. Impreuna cu inginerul care a supravegheat montajul am cautat alt loc sa montam aceasta priza si in cele din urma am gasit un loc care sa nu fie vazuta din afara. Nici eu nu sunt de acord ca aceste prize de alimentare sa fie la vedere deoarece strica aspectul masinii.

      Cit priveste consumul CLK (6 cilindri in V) cu instalatie de gaz Euro 4 Secventiala este comparativ cu cel al unei Dacie pe benzina. Imi aduc aminte ca mecanicul care a lucrat la mercedes zicea " Lux orbitor si consum mai mic decit la o dacie obosita".

      Comment


      • eu am gpl pe 190-ul si foarte multumit, tinand cont ca o alerg prin Bucuresti oata ziua si la cum e traficul prin Bucuresti, merg cu ea destul de turata. Prin urmare 100 ron= 450 km mixt (250 afara la 150-160, 200 in Bucuresti schimbat vitezele pe la 4000-4500 rpm ) si in afara de asta, masina merge perfect. De 1 an de cand am pus gpl masina porneste numai pe gpl si fara probleme. Am avut o problema cu relantiul, dar am rezolvato cu ajutorul lui dok, care nu era din cauza gpl, dar se manifesta mai tare pe gpl.
        Concluzie= supermultumit de GPL

        Comment


        • ce instalatzie ai si ce rezervor?

          Comment


          • Originally posted by asfalttango View Post
            Mai ca m-ar tenta sa fac un con care sa omogenizeze amestecul...

            Din poza nu se vede dar gazul este eliminat de jur-imprejur uniform..iar aerul intra buluc si cred ca baietii au experimentat si au fost multumiti de au bagat productie de serie....

            La mine daca apas acceleratia la mai mult de 1/2 cind este calda la 1 pornire din 10 imi poate da rateu.
            Cred ca rateul este dat de un amestec incorect...posibil f bogat..nu stiu sigur
            Fă-ţi con că nu e greu! Posibil ar fi să scapi de rateuri, după cum la fel de posibil ar fi să-l demontezi imediat când vei vedea că afectează răspunsul motorului pe benzină. Dacă foloseşti maşina exclusiv pe GPL sau -să zicem- 80% din timp pe GPL atunci nu deranjează foarte mult.
            Indicaţie, diametrul bazei conului trebuie să permită după centrarea lui, un spatiu liber de formă inelară de 7 mm pe circumferinţă (aşa-i la mine). Ca şi poziţionare, el este introdus în gaura centrală a mixerului iar fusta lui este cam cu 2-3 milimetri sub aliniamentul orificiilor mixerului.

            Comment


            • Originally posted by DMIHNEA View Post
              ce instalatzie ai si ce rezervor?
              daca pentru mine era adresata aceasta intrebare:
              Instalatia este Milano, butelia 60l parca
              Daca nu pentru mine era adresata intrebarea imi cer scuze ca m-am bagat aiurea

              Comment


              • Originally posted by DMIHNEA View Post
                MB face masini noi pe metan,il cheama NGT.Cit despre proprietari de auto noi dupa 2000 pe gpl,afara sunt multi...

                Pe principiul sa dam Cezarului ce-i..., tre sa fim corecti.
                Stima, ai avut dreptate, cei de la Mercedes-Benz AG au inceput sa fabrice autoturisme NGT, si chiar eu vin aici pe forum cu dovada...

                Daimler - Technologie & Innovation - NGT - Natürlich Gas tanken


                Mercedes-Benz - Alternative drive systems.
                Last edited by orca; 01-05-2008, 18:22 PM.
                .. ________ ..
                o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
                (Oo\==/oO)
                ..U...............U.
                Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
                http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

                Comment


                • ma bag si eu in discutie dupa ce au terminat altii ,. In mare am citit ce ati postat. Eu am instalatie GPL pe w 124 de aprox un an, sunt foarte multumit de ea, motorul in relantiu merge chiar mai bine decat pe benzina, iar la putere nu se simte mare lucru(nu am fost cu ea la Dino, poate doar acolo vezi diferenta)
                  Daca MB-ul nu s-ar fi gandita la GPL asa cum spune ORCA, de ce am loc langa gura alimentaii cu benzina pentru instalatie GPL?

                  Comment


                  • Buna , am un E 240, 2004, am de 3 luni un GPL Tomasetto Stag300,si sint ft multumit, nici o diferenta fata de benzina... Doar la buzunar... ;-)

                    Sorin
                    Last edited by Sorin Hodineant; 02-12-2016, 02:54 AM.

                    Comment


                    • Servus fani , am avut ocazia sa conduc un E200 din 94 cu instalatie de gaz si un E200 din 95 tot w124 fara , si pot sa zic k nu prea sesizezi diferenta ,cert este ca nu am facut mai multe probe si intimplarile astea au avut loc la diferenta de doi ani. Pentru cine merge mai mult se merita un gpl asta este parerea mea .

                      Comment


                      • Si eu am "part" pe ele. Am avut un slk 200 cu gpl, acum am un slk 350 pe gpl. Sotia are un c200 kompressor tot pe gaz.
                        Slk 350 face din fabrica nou pe benzina 0-100km in 5.5s, pe gaz dupa multi ani face 0-100 in 6.0 secunde. Comsumul este de 12.5l / 100 lpg sunt foarte multmuit.
                        Attached Files

                        Comment


                        • Am un W123 -230C gaz pus si omologat in olanda. 90% di masinile lor mai ales Mercedes uri sunt pe gpl. Am bagat 20l de 60 lei dupa ce am schimbat consumabilele si am umblat cu el cca 10 zile doar in oras...nu pot sa zic cati km ca nu m-am uitat. Precizez ca masina trage diferit pe gpl decat pe benzina...dar si consumul e la jumate. Si intradevar obtureaza locul din portbagaj dar la cat e de mare chiar nu ma deranjeaza.
                          "Perfection is hard to improve"

                          Comment

                          Working...
                          X
                          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF