Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

GPL-u' pareri PRO/CONTRA

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Nu e chiar asa treaba la DACIA...Rezista si chiuloasele si supapele la fel cum ar fi pe benzina..
    In mod normal scaunele se frezeaza cam la 100-120.000km pe benzina(cam cit tine un set motor) se si pasuiesc si totul e ok.

    La primele modele de GPL au fost probleme pentru ca se folosea gaz de la butelii de aragaz(din lipsa statiilor) care aveau inpuritati si amestecul cu era bine controlat si lipsea si uleiul pentru diminuarea frecarii.

    Comment


    • #32
      Originally posted by asfalttango
      Asteptam totusi un raspuns..nu am inteles la ce va refereati?

      Asteptam si raspunsurile dvs....speram obiective.Daca puteti vorbi obiectiv .....in numele MERCEDES si a mecanicilor arabi.
      Exemple de produse pe care le comercializeaza Mercedes si nu sint deloc doar produse de marketing (reclama)...Jenti alu/magneziu, Portbagaje normale si container, Radio-casetofon-CD, Lanturi de roti, scaune pt.copii, Roboti pornire, tot felul de aditivi ce inbunatatesc/curata/intretin motorul, etc., orice este legat de masinile mercedes si nu numai din ce se poate scoate bani, cu conditia sa poata oferi o garantie pe folosirea acelui produs.
      Mai mult Mercedes are AMG si Brabus pt. modificari, de ce Mercedes nu a inventat si un "Gazus" pt. instalatii GPL ?

      Eu pina acum nu am gasit in RO mecanici pentru mercedes motoare benzina injectie sau cuti automatice care sa fie mai buni decit Arabii. Ideea nu era sa dovedesc care mecanici sint mai buni, ci de ce niste mecanici foarte buni refuza instalatiile GPL.
      .. ________ ..
      o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
      (Oo\==/oO)
      ..U...............U.
      Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
      http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

      Comment


      • #33
        Originally posted by orca View Post
        Exemple de produse pe care le comercializeaza Mercedes si nu sint deloc doar produse de marketing (reclama)...Jenti alu/magneziu, Portbagaje normale si container, Radio-casetofon-CD, Lanturi de roti, scaune pt.copii, Roboti pornire, tot felul de aditivi ce inbunatatesc/curata/intretin motorul, etc., orice este legat de masinile mercedes si nu numai din ce se poate scoate bani, cu conditia sa poata oferi o garantie pe folosirea acelui produs. .
        Acestea sunt accesorii si nu le produce si vinde MERCEDES decit ca piese de schimb pe cele originale sau accesorii pe cele facute de altcineva.
        Si nu le vinde MERCEDES ci DEALER-ul.Este o mare diferenta.

        [/QUOTE]
        Mai mult Mercedes are AMG si Brabus pt. modificari, de ce Mercedes nu a inventat si un "Gazus" pt. instalatii GPL ?[/QUOTE]

        Mercedesul nu este interesat sa faca masini economice sub acest nume(exemplu SMART).Mercedes trebuie sa insemne utere,confort si uneori opulenta(exemplu OITA JIJI)

        [/QUOTE]
        Eu pina acum nu am gasit in RO mecanici pentru mercedes motoare benzina injectie sau cuti automatice care sa fie mai buni decit Arabii. Ideea nu era sa dovedesc care mecanici sint mai buni, ci de ce niste mecanici foarte buni refuza instalatiile GPL[/QUOTE]

        Poate nu ai cautat unde trebuie.

        Comment


        • #34
          Mercedes nu vinde nimic, nici macar masini, ci doar DEALER-ul.
          Daca vrei sa sti, Mercedes nu produce 80% din masina. Exemple ; Hella, Bosch, VDO (Simens) pt. pompe, faruri, ceasuri bord, electric, electronic, rulmenti, bucse, telescoape, cauciucuri, jenti, rezervoare, pompe injectie, etc. In acelasi context de ce nu cumpara instalatii GPL si sa le monteze pe masini in serie, sau macar la cerere in service mercedes, intrebarea mea e simpla, iar daca nu poti raspunde la ea lasa pe altcineva deoarece sincer as dori sa aflu.

          Mercedes nu doreste sa faca masini economice sub acest nume ?, eu zic sa renunti la asemenea opinii, Masini cit mai economice e un tzel (ideal) si pentru Mercedes.

          OK, sint de acord cu tine, probabil nu stiu eu unde sa caut mecanici buni, dar te rog sa fi mai atent, am precizat "Ideea nu era sa dovedesc care mecanici sint mai buni, ci de ce niste mecanici foarte buni refuza instalatiile GPL."

          Credema ca nu ma voi opune ca tu sau alti sa aveti montate pe masini instalatii GPL, poate o sa-mi montez si eu daca cineva imi poate raspunde la cele 3 intrebari puse de mine...
          De ce nu monteaza Mercedes in serie instalatii GPL pe masini din fabrica ?
          De ce nu comercializeaza Mercedes instalatii GPL, montare ulterioara in reprezentante ?
          De ce mecanicii Arabi care traiesc in Romania refuza instalatiile GPL ?
          .. ________ ..
          o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
          (Oo\==/oO)
          ..U...............U.
          Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
          http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

          Comment


          • #35
            Mercedes nu vinde nimic, nici macar masini, ci doar DEALER-ul.
            Daca vrei sa sti, Mercedes nu produce 80% din masina. Exemple ; Hella, Bosch, VDO (Simens) pt. pompe, faruri, ceasuri bord, electric, electronic, rulmenti, bucse, telescoape, cauciucuri, jenti, rezervoare, pompe injectie, etc. In acelasi context de ce nu cumpara instalatii GPL si sa le monteze pe masini in serie, sau macar la cerere in service mercedes, intrebarea mea e simpla, iar daca nu poti raspunde la ea lasa pe altcineva deoarece sincer as dori sa aflu.


            De ce nu le trimiti un e-mail sa ii intrebi direct?(ai uitat cablajele care se fac pe linga TIMISOARA,nu?)

            [Mercedes nu doreste sa faca masini economice sub acest nume ?, eu zic sa renunti la asemenea opinii, Masini cit mai economice e un tzel (ideal) si pentru Mercedes.

            Si de ce SMART nu se numeste MERCEDES?

            OK, sint de acord cu tine, probabil nu stiu eu unde sa caut mecanici buni, dar te rog sa fi mai atent, am precizat "Ideea nu era sa dovedesc care mecanici sint mai buni, ci de ce niste mecanici foarte buni refuza instalatiile GPL.

            De ce nu ii intrebi direct pe ei?Poate nu se pricep la instalatii GPL!

            Credema ca nu ma voi opune ca tu sau alti sa aveti montate pe masini instalatii GPL, poate o sa-mi montez si eu daca cineva imi poate raspunde la cele 3 intrebari puse de mine...

            Nici nu ai cum sa te opui ,dar cum la fiecare lucru sunt si + si - e bine sa stam stimb si sa judecam drept,fara idei preconcepute.


            De ce nu monteaza Mercedes in serie instalatii GPL pe masini din fabrica ?
            De ce nu comercializeaza Mercedes instalatii GPL, montare ulterioara in reprezentante ?
            De ce mecanicii Arabi care traiesc in Romania refuza instalatiile GPL



            Asteptam si raspunsurila la aceste intrebari asa cum se vad din punctul tau de vedere...

            Comment


            • #36
              depide de instalatie, nu pomeneste nimeni de reglaje, consumabile ...

              eu am mers cu o masina cu motor 3.2 litri V6 + gpl. mai mult pe Benzina. ori era lenesa - ori mergea aiurea - ori merea super da consuma 38%.

              eu unu nu merg zilic cu w126-ele - deci Nu se merita deranju (instalatia nu e moca)

              ... si in portbagaj am TUB

              Comment


              • #37
                Originally posted by asfalttango View Post
                Mercedes nu vinde nimic, nici macar masini, ci doar DEALER-ul.
                Daca vrei sa sti, Mercedes nu produce 80% din masina. Exemple ; Hella, Bosch, VDO (Simens) pt. pompe, faruri, ceasuri bord, electric, electronic, rulmenti, bucse, telescoape, cauciucuri, jenti, rezervoare, pompe injectie, etc. In acelasi context de ce nu cumpara instalatii GPL si sa le monteze pe masini in serie, sau macar la cerere in service mercedes, intrebarea mea e simpla, iar daca nu poti raspunde la ea lasa pe altcineva deoarece sincer as dori sa aflu.


                De ce nu le trimiti un e-mail sa ii intrebi direct?(ai uitat cablajele care se fac pe linga TIMISOARA,nu?)

                [Mercedes nu doreste sa faca masini economice sub acest nume ?, eu zic sa renunti la asemenea opinii, Masini cit mai economice e un tzel (ideal) si pentru Mercedes.

                Si de ce SMART nu se numeste MERCEDES?

                OK, sint de acord cu tine, probabil nu stiu eu unde sa caut mecanici buni, dar te rog sa fi mai atent, am precizat "Ideea nu era sa dovedesc care mecanici sint mai buni, ci de ce niste mecanici foarte buni refuza instalatiile GPL.

                De ce nu ii intrebi direct pe ei?Poate nu se pricep la instalatii GPL!

                Credema ca nu ma voi opune ca tu sau alti sa aveti montate pe masini instalatii GPL, poate o sa-mi montez si eu daca cineva imi poate raspunde la cele 3 intrebari puse de mine...

                Nici nu ai cum sa te opui ,dar cum la fiecare lucru sunt si + si - e bine sa stam stimb si sa judecam drept,fara idei preconcepute.


                De ce nu monteaza Mercedes in serie instalatii GPL pe masini din fabrica ?
                De ce nu comercializeaza Mercedes instalatii GPL, montare ulterioara in reprezentante ?
                De ce mecanicii Arabi care traiesc in Romania refuza instalatiile GPL



                Asteptam si raspunsurila la aceste intrebari asa cum se vad din punctul tau de vedere...
                Pacat ca ai inteles gresit punctul meu de vedere, sau sint eu batut in cap si nu prind ideea, cred ca mi-ai raspuns suficient, sint convins ca ai dreptate dar poate nu esti un bun pedagog, sau eu nu sint un bun elev, de aceea as dori sa ascult si alte pareri la cele 3 intrebari puse de mine, si care nu-ti erau adresate personal.
                De ce nu monteaza Mercedes in serie instalatii GPL pe masini din fabrica ?
                De ce nu comercializeaza Mercedes instalatii GPL, montare ulterioara la cerere in reprezentante MB ?
                De ce mecanicii Arabi care traiesc in Romania refuza instalatiile GPL ?
                .. ________ ..
                o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
                (Oo\==/oO)
                ..U...............U.
                Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
                http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

                Comment


                • #38
                  Dar n-am inteles ce-i cu mecanicii arabi ? sunt cumva zeii mecanicii mercedesiste ? Nu accepta pentru ca probabil nu se pricep.
                  Si la primele 2 intrebari.. Tu crezi ca merita investia in cercetare pentru a dezvolta o gama de instalatii GPL pe care nu au certitudinea ca le vor vinde ? Adica, achizitionarea unui mercedes presupune ceva efort financiar. Sunt putini oameni care in momentul in care dau cel putin 30 000 de euro pe o masina se gandesc la GPL.
                  E simplu.. vrea o masina economica, isi cumpara un diesel eventual, vreau o masina mai sportiva, isi cumpara benzina, si se pregateste sa scoata ceva bani din buzunar pt extra-consum, pt ca placerile costa

                  Comment


                  • #39
                    @dumi420se-in alte posturi am scris de comportament si consum detaliat la diferite stiluri de conducere sau diverse paliere de viteza.

                    @orca----cred ca deja raspunsurile la intrebari sunt foarte bine conturate pentru tine si indiferent cine ti-ar raspunde stiu ce vrei sa auzi....:"instalatiile GPL distrug motorul,sunt proaste,sunt bombe pe roti si sunt nerentabile iar MERCEDES in maretia sa nici macar nu trebuie sa se minjeasca cu instalatii GPL;iar cei mai meseriasi mecanici arabi au aceeasi parere".

                    Mi se pare un punct de vedere subiectiv care nu te caracterizeaza din posturile vazute pina acum.Dar este problema ta...Nu vreau sa te conving de nimic dar vreau ca cei ce vor citi posturile sa nu isi faca o idee preconceputa si gresita despre GPL.

                    Comment


                    • #40
                      Originally posted by Danny_bb View Post
                      Dar n-am inteles ce-i cu mecanicii arabi ? sunt cumva zeii mecanicii mercedesiste ? Nu accepta pentru ca probabil nu se pricep.
                      Si la primele 2 intrebari.. Tu crezi ca merita investia in cercetare pentru a dezvolta o gama de instalatii GPL pe care nu au certitudinea ca le vor vinde ? Adica, achizitionarea unui mercedes presupune ceva efort financiar. Sunt putini oameni care in momentul in care dau cel putin 30 000 de euro pe o masina se gandesc la GPL.
                      E simplu.. vrea o masina economica, isi cumpara un diesel eventual, vreau o masina mai sportiva, isi cumpara benzina, si se pregateste sa scoata ceva bani din buzunar pt extra-consum, pt ca placerile costa
                      Este posibil sa ai dreptate cu strategia Mercedes in ceeace priveste GPL-ul, argumentele aduse de tine par plauzibile, dar nu sigure.
                      Mecanicii arabi eu consider ca se pricep la motoare injectie pe benzina, si in 15 ani de experiente cu tot felul de mecanici din Romania am ajuns la concluzia ca procentual sint mult peste mecanicii romani in materie de motoare benzina pe injectie, 80% din mecanicii romani sint anti-talent la astfel de motoare, iar din cei care se pricep unii critica GPL-ul alti chiar monteaza instalatii GPL. Parerea celor care comercializeaza si monteaza instalatii GPL pentru mine ca si sfat "pro GPL" nu face doi bani, e afacerea lor si nu vor fi obiectivi niciodata, e de inteles, e afacerea lor.
                      Una peste alta eu am intrebat, tu ai raspuns la subiect, multumesc si apreciez.
                      Last edited by orca; 12-11-2007, 11:04 AM.
                      .. ________ ..
                      o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
                      (Oo\==/oO)
                      ..U...............U.
                      Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
                      http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

                      Comment


                      • #41
                        Originally posted by asfalttango View Post
                        Mi se pare un punct de vedere subiectiv care nu te caracterizeaza din posturile vazute pina acum.Dar este problema ta...Nu vreau sa te conving de nimic dar vreau ca cei ce vor citi posturile sa nu isi faca o idee preconceputa si gresita despre GPL.
                        Chiar nu intelegi sau nu inteleg eu ?
                        Am pus trei intrebari, de cind intrebarile sint puncte de vedere ?
                        Eu sint deschis la tot ce este bun pt. mine , iar daca as putea intelege daca e bun si nu rau GPL-ul pt motor, fiind mai economic as dorii si eu.
                        .. ________ ..
                        o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
                        (Oo\==/oO)
                        ..U...............U.
                        Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
                        http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

                        Comment


                        • #42
                          acuma, eu nu sunt mecanic si nici nu le am in ale mecanicii. pot doar sa-mi exprim opinia din punctul d vedere al unui proprietar de MB cu GPL. instalatia GPL reprezinta o alternativa pt cei ce au masini trecute chiar si de a 2a tinerete, strict din punctul de vedere al consumului. sincer dak as avea sa dau 40.000 Euro p un MB nou, chiar nu m-ar mai interesa k acesta consuma10,15 sau 20l/100 sau k impozitu e 2500 ron pe an. cei care isi permit un MB ( nou) fac totusi parte dintr-un grup restrans, elitist, as putea spune k sunt persoane care isi permit luxul. si totusi, un MB reprezinta lux, pe langa siguranta, confort etc.
                          dak stai bine sa te gandesti, nu stiu dak exista vreun producator care sa faca in serie masini cu GPL( exceptand Dacia Logan- care numa masina nu e).
                          nu as vrea sa facem teoria conspiratiei aici, dar intr-adevar, interesele pro consum de titei, petrol sunt mari. sunt atatea variante de motoare ecologice, dar nimeni nu le produce in serie, asta e cea mai buna dovada.
                          totusi, cel care a deschis acest subiect, banuiesc k vrea sa afle dak se merita sa isi monteze GPL, sau nu.
                          masina mea are in jur la vreo 65-70.000km cu GPL.din punct de vedere financiar sunt incantat. probleme cu motorul inca nu am avut. intradevar, la relanti poate face probleme in cazul in care nu mergi la revizii si nu schimbi filtrele.si o astfel de revizie, cu filtru si manopera e 50Ron. eu zic k nu e mult.

                          Comment


                          • #43
                            a vazut cineva vreun hummer sau un maybach cu GPL ?

                            Comment


                            • #44
                              MB face masini noi pe metan,il cheama NGT.Cit despre proprietari de auto noi dupa 2000 pe gpl,afara sunt multi...

                              Comment


                              • #45
                                Si in Constanta exista cel putim 3 Mercedes ML cu gpl si 2 X5-uri si o multime de JEEP-uri +multe alte limuzine....pot afla de la baietii de la GPL exact lista daca intereseaza pe cineva

                                @martyng-exista si Daewoo care facea in serie masini cu gpl.

                                Nu stiu absolut sigur dar in OLANDA si Italia cred ca daca o comanzi de noua cu GPL cred ca se rezolva problema.

                                Dmihnea ne poate spune ,daca stie ,lucrul acesta despre ITALIA.

                                Si ca sa stie toata lumea:nu comercializez instalatii GPL...sunt un simplu utilizator foarte multumit.
                                Last edited by asfalttango; 12-11-2007, 14:35 PM.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF