Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Impozite/Asigurari 2010&2011

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 5 (0 members and 5 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

mircea600sel a scris "Am inteles din surse neoficiale ca se va scoate taxa de poluare...."
    Eu am vazut la realitatea TV acu vreo saptamana ca de la 1 ianuarie se dubleaza taxa de prima inmatriculare, cica asa cere uniunea europeana, daca se adevereste acest lucru a fi nasol de tot. Iar in cea ce priveste impozitul, fiecare consiliu local poate sa mareasca cum vrea el dar sa nu fie mai putin de 20%, asa sa nu va mirati daca unul din cluj sa zicem plateste mai mult sau mai putin decat altul din Constanta, la acelasi tip de motorizare.
    Las sa bage cat mai multe taxe si impozite ca pana ce zice romanul mai rau sa nu fie...
    Toate cele bune si votati bine.
    Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
    Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

am auzit la stiri nu foarte de mult ca asigurarile nu mai au bani
      Nu mai recomand sa ne facem asigurari
      iesim mai bine daca ne reparam masinile (cum se faceau in anii 20'-60' )
      SMS / Call (preferably after) - 0754555444 sau 0740957736

Comment

De vina pentru toate astea{darile aste nejustificat de mari} suntem chiar NOI oamenii acestei tari...pentru ca acceptam toate astea.Asta e romanu' tace si plateste..

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Originally posted by mircea600sel View Post
          De vina pentru toate astea{darile aste nejustificat de mari} suntem chiar NOI oamenii acestei tari...pentru ca acceptam toate astea.Asta e romanu' tace si plateste..
          Asta este.
          Cum spunea Jacob, toate cele bune si votati bine.
          Eu de minciuna si de cultul personalitatii sint satul din timpul lui ceausescu.
          Asigurarile o duc foarte bine din asigurarea obligatorie, numai ca au bagat mina in acesti bani pentru a acoperi daune de neplata pentru cei care si-au luat masini in rate si leasing.
          Din acest motiv vor sa mareasca asigurarea pentru toate palierele.
          Taxa de poluare este contrara legilor europene, numai ca nimeni nu are curajul sa inceapa un proces.

Comment

Originally posted by ediflorianus View Post

1.Masina este din 1979 , impecabila , motor noneuro (din cate stiu) 2.4 diesel
            2.Am vorbit astazi la Retromobil.ro ,am incercat sa ma inscriu dar fara success , nu se ia faceliftu masinii (din 1980 a aparut un face-lift , seria sasiu de la masina mea , a avut ca ultim an de productie 1979 , dar am vorbit la retromobil si se ia per ansamblu iesirea modelului - asta inseamna 2014)
            Ca sa fie retro trebuie ca modelul sa fi iesit de 30 de ani din productie, sa fie 100 % original, sa aiba paleta de culori originala etc etc etc E greu s-o introduci la retro, chiar si in 2014. S-a mai discutat, aia sunt niste jeguri. S-au refuzat masini impecabile pe motive rizibile.

3. Pe langa ca ma costa asigurarea 580 lei ... (dupa ce am transcris-o pe mine de pe firma ) impozitul mai e si ea 360 lei (daca bine am calculat 2400 motoru (12 x 200 cm3 ) 12x 30 lei ....
            4. Zvonurile m-au doborat. se introduce taxa pt poluatori (eu noneuro....)
            Exista varianta vanzarii fictive si a scoaterii de la financiar daca vrei s-o tii, dar cu siguranta vor gasi ceva ei ca sa se scoata si portita asta in curand. Asigurarea a crescut. Am dat 200 de lei anu' trecut pe 6 luni, apoi 300 de lei si la anul in ianurie cand imi expira o sa fie 400 pe 6 luni, asta asa ca nenea ala de ne face noua asigurari da niste discounturi. Oricum p-asta nu prea ai cum s-o fentezi....
            Si culmea , se zvonea la un momendat cum ca toate masinile euro 0 si euro 1 nu vor mai putea circula pe drumurile publice... de la anu'
            Asta nu au cum sa interzica, dar vor baga niste impozite atat de mari ca se va renunta de buna voie la toroape. Mai rar o sa vedem pe strada cobra peste 2000 cmc, deja s-a cam renuntat la ele.

Am facut un calcul cat m-ar costa daca e sa pun catalizatoare filtre si alte prostii si am ajuns la concluzia ca merita sa imi schimb motor+cutie cu generatie euro4!
            Cei de la RAR nu nici un interes sa omologheze masini de 30 de ani cu motoare generatie noua. Daca reuseste careva sa ne anunte.
            Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
            http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
            http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Am gasit si eu graficul cu toate impozitele pentru anul 2010.

HG 956/2009, Hotarare Guvern 956/2009 taxe locale, Government Decision 956/2009, Regierungsbeschluss 956/2009, Impozitul şi taxa pe clădiri, Impozitul şi taxa pe teren, Impozitul pe mijloacele de transport, Taxa pentru folosirea mijloacelor de reclamă şi publicitate, Impozitul pe spectacole, Sancţiuni, taxele extrajudiciare de timbru, Taxe pentru eliberarea sau preschimbarea actelor de identitate, eliberarea permiselor de vânătoare şi de pescuit, Taxe pentru examinarea conducătorilor de autovehicule în vederea obţinerii permiselor de conducere, Taxe de înmatriculare a autovehiculelor şi remorcilor, Taxă pentru furnizare date, Taxe pentru eliberarea titlurilor de proprietate
              W123 280E Blue Green Metallic

W126 280SE Champagne Metallic
              W126 280SE Black Blue Metallic
              W126 300SE Anthracite Grey Metallic
              W126 500SE Nautical Blue Metallic
              W126 500SE Midnight Dark Blue

W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
              W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

Comment

Dupa ce am studiat graficul la impozitul pe motoare, nu sa schimbat nimic fata de anul 2009.
                Din pacate cu acest guvern nu va ramane asa, categoric se vor modifica de la 1 ianuarie.

Comment

Din cate vad eu s-a marit impozitul. De exemplu la ochiosul meu, motor 2688 cmc:

In 2009 impozitul a fost calculat cu 60 lei / 200cmc
                  In 2010 impozitul va fi calculat cu 72 lei / 200cmc

Diferenta: 967.68 - 806.4 = 161 lei

Imi scapa mie ceva?
                  ...

Comment

Originally posted by Luxian View Post
                    Din cate vad eu s-a marit impozitul. De exemplu la ochiosul meu, motor 2688 cmc:

In 2009 impozitul a fost calculat cu 60 lei / 200cmc
                    In 2010 impozitul va fi calculat cu 72 lei / 200cmc

Diferenta: 967.68 - 806.4 = 161 lei

Imi scapa mie ceva?
                    Nu! Pur si simplu s-a marit cu 20%. Colegul care zice ca totul e la fel cred ca e din PDL, sau e Boc in cognito, care ne minte in fata ca totul este bine cand tara arde sub ochii lui!
                    http://www.caesaralexandru.wordpress.com

Comment

Colegul nu este din PDL, si nici din PSD! Eu anul asta am platit 360 RON pentru C-classu meu, si tot atata voi avea de platit si in 2010 conform graficului.
                      In orice caz asa am auzit si eu ca vor creste impozitele cu cel putin 20% de anul viitor.

Comment

Originally posted by Jacob View Post
                        Colegul nu este din PDL, si nici din PSD! Eu anul asta am platit 360 RON pentru C-classu meu, si tot atata voi avea de platit si in 2010 conform graficului.
                        In orice caz asa am auzit si eu ca vor creste impozitele cu cel putin 20% de anul viitor.
                        Din grafic reiese clar o crestere de 20%! Probabil ai platit ceva penalitati la suma initiala...
                        2. │Autoturisme cu capacitatea cilindrică între 1.601 cm3 şi 2.000 cm3 inclusiv │ 18 │
                        ├────┼──────────────────────────────────────────── ────────────────────────────────────────────────── ─────────┼───────────────────┤
                        │ 3. │Autoturisme cu capacitatea cilindrică între 2.001 cm3 şi 2.600 cm3 inclusiv │ 36 │
                        ├────┼──────────────────────────────────────────── ────────────────────────────────────────────────── ─────────┼───────────────────┤
                        │ 4. │Autoturisme cu capacitatea cilindrică între 2.601 cm3 şi 3.000 cm3 inclusiv │ 72 │
                        Pentru 2009 sumele erau de 15, 30 respectiv 60 de Lei. Vreti sa si desenam ca sa puteti intelege???
                        Last edited by Demiurgos; 12-23-2009, 12:56 PM.
                        http://www.caesaralexandru.wordpress.com

Comment

Tabela cu impozitul actual (2009):
                          - pana la 1.600 cmc: 8 RON/200 cmc;
                          - intre 1.601 si 2.000 cmc: 15 RON/ 200 cmc
                          - intre 2.001 si 2.600 cmc: 30 RON/ 200 cmc
                          - intre 2.601 si 3.000 cmc: 60 RON/200cmc
                          - peste 3.001 cmc: 120 RON/ 200 cmc

de aici

Tabela cu impozitul in 2010:
                          - pana la 1.600 cmc: 8 RON/200 cmc; (nici o schimbare)
                          - intre 1.601 si 2.000 cmc: 18 RON/ 200 cmc (+3 lei)
                          - intre 2.001 si 2.600 cmc: 36 RON/ 200 cmc (+6 lei)
                          - intre 2.601 si 3.000 cmc: 72 RON/200cmc (+12 lei)
                          - peste 3.001 cmc: 145 RON/ 200 cmc (+25 lei)

de aici
                          ...

Comment

Cresterea impozitelor auto in 2010 nu e atat de spectaculoasa...

Impozitele pe cladiri vor creste de 7 ori...

Comment

Am facut asigurare pe 6 luni pt W126 280SE si a costat 351 lei. Fata de data trecuta s-a scumpit doar cu 3 lei! In iunie am platit 348 de lei.
                              W123 280E Blue Green Metallic

W126 280SE Champagne Metallic
                              W126 280SE Black Blue Metallic
                              W126 300SE Anthracite Grey Metallic
                              W126 500SE Nautical Blue Metallic
                              W126 500SE Midnight Dark Blue

W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
                              W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

Comment

Eu la w202, 1799 cmc am platit in plus 50 roni. Nu ii dreapta viata asta
                                Pe 6 luni...
                                1994...Mercedes Benz...w202, c180
                                Dragoste la prima vedere...

http://www.clubmercedes.ro/w202-merc...2.html?t=10022

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF