Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Impozite/Asigurari 2010&2011

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by dan500se View Post
    Am platit ieri impozitul pe 6 luni... 2747 cmc ~ 476 lei! Plus 21 de lei penalizare ca am depasit termenul limita din 31 martie!
    Cum ai reusit sa scapi doar cu atat, ca eu la 2998 am cam 900 lei impozitul.

Comment

Originally posted by Catalin.Ca View Post
      Cum ai reusit sa scapi doar cu atat, ca eu la 2998 am cam 900 lei impozitul.
      Vezi ca e un post mai vechi! Inainte de mult hulita marire a impozitelor!
      W123 280E Blue Green Metallic

W126 280SE Champagne Metallic
      W126 280SE Black Blue Metallic
      W126 300SE Anthracite Grey Metallic
      W126 500SE Nautical Blue Metallic
      W126 500SE Midnight Dark Blue

W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
      W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

Comment

Scuze. Era pe 6 luni. Asa da, ies socotelile.
        Eu nu cred ca mai apuc sa platesc impozitul anul asta, poate la pensie.

Comment

Care stie care sunt noile impozite?
          Diagnoza STAR, INCARCARE FREON, REPARATII. 0769296544

Comment

Originally posted by vizireanuv View Post
            Care stie care sunt noile impozite?
            Colegu`...cu o pagina mai inapoi, cu vreo 5 posturi mai inainte de acesta... Ai acolo toata grila de impozitare!

Succesuri!

Comment

Originally posted by dan500se View Post
              Noile impozite :

Capacitatea cilindrica de :

pana la 1.600 - 8 lei/200 cmc. sau fractiune din aceasta
              intre 1.601 cmc. si 2.000 cmc. - 18 lei/200 cmc.

intre 2.001 cmc.si 2.600 cmc. - 72 lei/200 cmc.
              intre 2.601 cmc. si 3.000 cmc. - 144 lei/200 cmc.
              peste 3.001 cmc. - 290 lei/200 cmc.

Impozitul pentru autobuze, autocare, microbuze 24 lei/200 cmc.

Pentru alte vehicule cu tractiune mecanica cu masa totala maxima autorizata de pana la 12 tone inclusiv va fi platit un impozit de 30 lei/200 cmc, iar pentru tractoare inmatriculate va fi achitat un impozit de 18 lei/200 cmc.

SURSA: http://www.ziare.com/impozit/impozit...dublat-1026403
              Pffffff, adica la o cobra de 3000D de 88cai cu care nici taxi nu mai poti face, platesti un impozit mai mare decat la un autocar?!!!!!!!!!
              ......ce guvern imbecil avem!!!
              Nu o sa cumpar masina noua in veci atata timp cat ne mai mintiti cu poluarea motoarelor termice...pai atunci faceti masini electrice ieftine, si nu mai veniti cu povesti pt pesti ca nu merita sau nu tin sau blah blah ca de aia ies scumpe!!!

Comment

Nu se pot compara impozitele de la Autocare cu cele de la Autoturisme. Primele au o anumita destinatie/utilitate pe cand autoturismele au alta utilitate. In esenta toate transporta oamenii din punctul A in punctul B, dar nu-i tot una daca transporta 50 de oameni sau 1.

Comment

Originally posted by crstn_savu View Post
                  Nu se pot compara impozitele de la Autocare cu cele de la Autoturisme. Primele au o anumita destinatie/utilitate pe cand autoturismele au alta utilitate. In esenta toate transporta oamenii din punctul A in punctul B, dar nu-i tot una daca transporta 50 de oameni sau 1.
                  La cat loc ocupa si incurca in trafic fata de un SEL un autocar ar trebui sa plateasca impozit minim triplu.
                  Daca la masini se impoziteaza luxul, atunci care e diferenta de lux intre un SE 280 si SE 350 ambele de prin '80 ....unul avand 185cai si celelalt 211, deci practic merg aproape la fel, dar diferenta de impozit e de 4 ori mai mare pt 3.5
                  Nu o sa cumpar masina noua in veci atata timp cat ne mai mintiti cu poluarea motoarelor termice...pai atunci faceti masini electrice ieftine, si nu mai veniti cu povesti pt pesti ca nu merita sau nu tin sau blah blah ca de aia ies scumpe!!!

Comment

De ieri Mercede-zul meu are o noua asigurare.
                    Asadar pentru E 270cdi{W210-2002} asigurarea pe 6 luni costa 525 de lei{pers. juridica} la Euroins.
                    Doamne ajuta!

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

M-am scapat si eu de niste bani...1058 de lei Impozit pe 6 luni plus, inclusiv 32 de lei pentru neplata la termenul scadent.

Urmeaza asigurarea in Decembrie...

Comment

Eu nu inteleg, de ce impozitul este calculat pe cilindree si nu pe valoarea masinii. Pe un w123, de ex. poate fi un motor de 2000 cm sau unul de 3000 cm si diferenta dintre ele este doar de putere si consum, care diferenta il intereseaza doar pe propietar, la urma urmei. Nu-i asa? Ar trebuii facuta diferenta intre un w123 cu motor de 3000 cm, care valoreaza cateva sute de euro si o masina noua dar cu motor mic 1000-1200 cm, dar care valoreaza de zece ori mai mult. Nu cred ca propietarii de masini vechi si cu motoare mari, sunt plini de bani si le tin din placerea de a platii taxe astronomice. Cred ca toata lumea ar vrea o masina noua si buna, dar la situatia economica din Romania, e mai greu.

Comment

Problema la noi este ca aici lumea e prea cu capul intre urechi ca sa puna de o grava fiscala si uite asa ajungem la bunul plac al unor guvernanti complet imbecili.

Ce ar fi daca, in loc sa le plateasca impozitul lor idiot, toti proprietarii de masini cu motoare de peste 2L ar declara greva fiscala din momentul in care s-a "recalculat" impozitul de vreun redus de prin Min. Finantelor. Oare ce ar iesi cand vor vedea ca incasarile scad vertiginos in loc sa creasca?

Dar astea sunt vise in RO unde iobagu' e obisnuit sa isi ia de la gura ca sa plateasca taxele pentru "ceafa groasa". Bulgaria here we come!
                          Aerodynamics are for people who can't build engines.
                          Enzo Ferrari

Comment

Acuma ce am vazut iar prin media, e ca de la 1 ianuarie se dubleaza impozitul la motoarele pana in 2000 ccm.
                            Ce astia cu motoarele mici sa scape asa ieftin?
                            Daca ar fi dupa mine nici un impozit nu ar trebui platit la stat, el cu ce ne ajuta, dar acuma serios.
                            Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
                            Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

Daca la motoarele de pana la 2000 cmc se dubleaza impozitul atunci la cele de peste 2000 de cmc care o sa fie situatia?Eu am motor de 2300 de cmc si as vrea sa stiu ce ma asteapta la anul.
                              CJ-20-AMN.

Comment

Originally posted by Jacob View Post
                                Acuma ce am vazut iar prin media, e ca de la 1 ianuarie se dubleaza impozitul la motoarele pana in 2000 ccm.
                                Ce astia cu motoarele mici sa scape asa ieftin?
                                Daca ar fi dupa mine nici un impozit nu ar trebui platit la stat, el cu ce ne ajuta, dar acuma serios.
                                Fratilor, astia nu mai stiu ce sa faca sa ne jupoaie de bani! Au un comportament de popor migrator, care ocupa un alt popor si il pradeaza pana nu mai ramane nimic, apoi pleaca mai departe. Ai dreptate, de ce sa platesc impozit pe propietatea mea? Ce mi-a cumparat-o Statul, sau mi-a facut-o cadou? Eu zic sa plateasca impozit pe propietati (auto sau altele) cei care le folosesc ptr. a castiga bani de pe urma lor si nu cei care le folosesc in scop personal.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF