Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Impozite/Asigurari 2010&2011

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Eu zic ca da. Pe mine nu m-a intrebat nici un politist de asigurare de cand am permis. Nu am fost solicitat sa o arat nimanui vreo data, nici macar cand am iesit din tara. Am avut o perioada cand am circulat fara asigurare vreo 3 luni si n-am avut nici o treaba cu nimeni.
    Alta data mi-am pierdut portofelul cu tot ce era in el in Austria. 2 luni am circulat linistit fara acte si nu m-a intrebat nimeni de sanatate. Intre timp am fost contactat de un politist din Austria si mi-au returnat portofelul...cu 200 de euro in el si cu tot ce mai era acolo. M-au gasit dupa cartile de vizita pe care le aveam in portofel. Au sunat pe la toti de pe acele carti de vizita si m-au gasit. Cinste lor .
    Scuze daca se considera off-topic.
    E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
    C180 W202, 1994
    W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Eu nu tin niciodata RCA original la mine.
      Am doar copia xerox.
      Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

E legal.In caz de accident oricum aia iti fac copie..Am inchiriat niste masini de la noi din rom,mi-au dat talonul+rca amandoua copie xerox.

Comment

Originally posted by adidc View Post
          Pe mine nu m-a intrebat nici un politist de asigurare de cand am permis. Nu am fost solicitat sa o arat nimanui vreo data, nici macar cand am iesit din tara. Am avut o perioada cand am circulat fara asigurare vreo 3 luni si n-am avut nici o treaba cu nimeni.
          Morala cu ulciorul...

Merge pe "naspa" linistit. Problema e atunci cand esti prins. Sau mai rau, daca se intampla un necaz!

Si eu am umblat 2 luni fara Vigneta, am zis ca nu o mai scot desi zilnic circul pe DN. Am considerat insa ca e mai bine sa am toate actele OK. Asa, pentru linistea mea!

Fiecare face cum considera ca e mai bine!
          W123 280E Blue Green Metallic

W126 280SE Champagne Metallic
          W126 280SE Black Blue Metallic
          W126 300SE Anthracite Grey Metallic
          W126 500SE Nautical Blue Metallic
          W126 500SE Midnight Dark Blue

W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
          W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

Comment

Si eu cand plec prin tara imi iau pe 7 zile sau cat e minim.
            Prin Timis nu ma prea streseaza ca mai stiu pe unul altul.
            Ma deranjeaza rau ideea asta cu vigneta avand in vedere drumurile patriei. Motiv pentru care nici nu mi-am facut de multa vreme nici macar din aia mica la iesiri.
            E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
            C180 W202, 1994
            W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Pentru 120 Ron nici nu se merita sa stai fara vigneta, consecintele depasesc cu mult suma asta.La fel si la asigurare, iar la impozit daca nu-l platim un an, anul urmator ne copleseste.Cel putin la mine asa este, in rest fiecare si le stie pe ale lui.Anul asta:-520 ron asigurare/12luni
              -1080 ron impozit
              -100-120 vigneta
              Asta este, cum mai zice cineva pe aici, pasiunea nu cunoaste limite.
              Va doresc un an cat mai bun!
              Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva.De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare.(Sigmund Freud)

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit!

Comment

Originally posted by tumar View Post
                Anul asta:-520 ron asigurare/12luni
                -1080 ron impozit
                -100-120 vigneta
                Saptaman viitore platesc si eu impozitul, pe 6 luni! Asigurarea e valabila pana in Iulie. Vigneta luata sambata trecuta a fost 116 lei, valabila un an.

Comment

Eu nu folosesc vigneta,
                  Impozitul inca nu l-am platit nici pe 2009 155 lei/an
                  Asigurare am facut acuma pe 6 luni 325 lei

...................
                  W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
                  http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

Comment

Cobra mea e pusa pe bunicu, care e pensionar, are 70 de ani, permis de vreo 40, sta la tara. Asigurarea a costat 502 ron inainte de revelion. In rest drumuri bune...dar cu gropi si rovinieta o platesc ca pe la noi prin judet te cam cauta si mai ales cand vad politistii w 123 pe loc te opresc si la rand... Verificare, asigurare,vignette,permis si la urma alcool cand vede ca la restu e ok )

Comment

478 lei pe 6 luni, la Carpatica, facuta sambata. Epoca kamikaze a apus.
                      Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                      http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                      http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Cam mult, nu vi-i se pare?
                        Eu cand trebuie sa fac asigurarea caut cel mai mic pret de pe piata.Daca nu ma insel pe 6 luni cea mai mica e undeva la 380-400 ron la peste 2500 cc.Pe un an este mai rentabil.
                        Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva.De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare.(Sigmund Freud)

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit!

Comment

Asigurare .

Salut ! Are cineva idee cat ar costa cea mai ieftina asigurare, la o casa de asig. in. Bucuresti, pentru auto cu motor de 2299cmc ?.
                          Se fac cumva asigurari si pe trei luni ?.
                          Multumesc !.

Comment

Salutam!Intra pe adresa de mai sus, completeaza formularul respectiv si iti va da pretul celei mai ieftine asigurari.Ca perioada de asigurare chiar nu stiu, eu prefer pe un an caci e mai rentabil datorita reducerilor.In Bucuresti cred ca nu se pune problema ca firma respectiva sa nu fie, dar asigurarea se poate comanda online.Numai bine.

Comment

Am platit ieri impozitul pe 6 luni... 2747 cmc ~ 476 lei! Plus 21 de lei penalizare ca am depasit termenul limita din 31 martie!

Comment

Noile impozite

Noile impozite :

Capacitatea cilindrica de :

pana la 1.600 - 8 lei/200 cmc. sau fractiune din aceasta
                                intre 1.601 cmc. si 2.000 cmc. - 18 lei/200 cmc.

intre 2.001 cmc.si 2.600 cmc. - 72 lei/200 cmc.
                                intre 2.601 cmc. si 3.000 cmc. - 144 lei/200 cmc.
                                peste 3.001 cmc. - 290 lei/200 cmc.

Impozitul pentru autobuze, autocare, microbuze 24 lei/200 cmc.

Pentru alte vehicule cu tractiune mecanica cu masa totala maxima autorizata de pana la 12 tone inclusiv va fi platit un impozit de 30 lei/200 cmc, iar pentru tractoare inmatriculate va fi achitat un impozit de 18 lei/200 cmc.

SURSA: http://www.ziare.com/impozit/impozit...dublat-1026403
                                Last edited by dan500se; 07-05-2010, 11:46 AM.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF