Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Impozitul e aberant ... ce putem face?

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Tu ai văzut ce am scris mai sus?Nu am plătit impozitul și am primit în postă titlu executoriu și somație de plată, dacă nu mă execută silit.
    Îți convine să fi executat silit?Mie nu.
    " You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not the contents of your wallet. You're not your f*cking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world. " Tyler Durden
    Regulament forum.

    Comment


    • Tyler - nu are ce sa execute silit. Te executa silit cand vine postasul si te pune sa semnezi confirmare de primire. Asa in posta poti argumenta ca nu ai gasit nimic in posta.
      `87 W126 EX 420 SE - NOW 250D + WEBASTO - GENERALUL - sold

      now - bicicleta !

      0744 239 949

      WEB
      http://garajautodiag.blogspot.com

      Comment


      • Originally posted by STEFAN V8 View Post
        ce putem face? sa nu-l mai plateasca nimeni si atunci n-au ce sa ne faca. Serios este singura solutie. Pe langa faptul ca tot sistemul de impozitare e o restrictie la libertate
        Eu sunt perfect de acord cu tine STEFAN V8,e singura solutie!Atata timp cat oamenii vor plati vor mari toate impozitele cu nerusinare,oameni spun:"sa marit impozitul,e lege trebuie sa platim"dar daca numarul celor care nu platesc va fi foarte mare si vor fi uniti nu vor avea ce sa le faca! Este parerea mea,poate gresesc,sunt de acord cu plata unor impozite omenesti raportate la nivelul veniturilor din Romania nu impozite aberante!
        Last edited by Luxian; 10-18-2011, 21:01 PM.

        Comment


        • Originally posted by sovieticool View Post
          Tyler - nu are ce sa execute silit. Te executa silit cand vine postasul si te pune sa semnezi confirmare de primire. Asa in posta poti argumenta ca nu ai gasit nimic in posta.
          Daca ar fi atat de simplu...fii sigur ca nu mai platea nimeni inca de acum 20 de ani.

          Cand e sa te execute, ti se lipeste instintarea pe usa casei si apoi in termen de n ore se trece la executare silita. Nu e o chestie sa invoci posta sau altceva.

          Comment


          • Originally posted by tesdan8 View Post
            Eu sunt perfect de acord cu tine STEFAN V8,e singura solutie!Atata timp cat oamenii vor plati vor mari toate impozitele cu nerusinare,oameni spun:"sa marit impozitul,e lege trebuie sa platim"dar daca numarul celor care nu platesc va fi foarte mare si vor fi uniti nu vor avea ce sa le faca! Este parerea mea,poate gresesc,sunt de acord cu plata unor impozite omenesti raportate la nivelul veniturilor din Romania nu impozite aberante!
            Corect, asa trebuie facut ca sa nu se imputa treaba asa de tare cum este in majoritatea tarilor cica civilizate unde la oameni le e spalat creierul efectiv!
            Si baiul cel mai mare e ca la noi conducatorii sunt mai ciobani ca oriunde, nu-s asa de inteligenti ca si cei de dincolo care duc de nas poporul intr-un mod aparent mai fin, la noi iti da in cap cu impozitele is taxele direct.
            Executarea silita e mai mult o minciuna sfrantata, si se poate ataca in instanta la nesfarsit daca chiar vrei sa te lupti cu eu cu armele lor, motive se gasesc, totul e sa ai un avocat bun.
            Nu o sa cumpar masina noua in veci atata timp cat ne mai mintiti cu poluarea motoarelor termice...pai atunci faceti masini electrice ieftine, si nu mai veniti cu povesti pt pesti ca nu merita sau nu tin sau blah blah ca de aia ies scumpe!!!

            Comment


            • Faza că nu trebuie plătit e o aiureală. Exact ca și chiulitul de la ore din liceu, când hotăram că plecăm toți și până la urmă tot se întorcea 2-3 și picam toți restul de fraieri. Așa și cu impozitul, ne revoltăm toți și apoi îl plătim cu întârzieri...

              Eu aș zice să așteptăm luna ianuarie când vine noua formulă de calcul a impozitului, și să vedem atunci ce va fi. Teoretic ar trebui să se țină cont de valoarea mașinii, să vedem dacă intră în calcul și pilele care le are posesorul, dacă ăștia cu motoare sub 2 litri o să mai plătească tot la fel de puțin, sau dacă unu' cu CLS din 2011 plătește tot cât mine, deși are mașină de 10 ori mai scumpă...

              Nu mă aștept să scadă (deși ar trebui să plătesc jumate - ca și anul trecut), sper doar să-i mai trezească pe unii la realitate, ca mașina e un lux pe care nu și-l permit, și să nu mai văd mașini evadate de la Remat pe stadă.
              ...

              Comment


              • Legat de plata impozitelor... un bun amic de-al meu tocmai ce a venit din Grecia si imi spunea in felul urmator "la noi impozitul il plateam cand vroiam, daca vroiam, daca aveam masina trecuta pe societate si era declarata nu plateam impozit pentru ca era masina care imi aducea o paine". Unde vreau sa ajung nimeni nu platea impozite taxe sau daca plateau plateau cand vroiau... concluzia uitati unde s-a ajuns. Nu zic sa nu platesti dar nu mi se pare normal ca o masina care curge tabla de pe ea, a fost adusa gratuit in tara (si aici ma refer la masini de ultima speta) iti dadea neamtu bani numai sa il scapi de ea, inmatriculata pe 2 lei in tara, plateste 2 lei asigurare, 2 lei impozit. NU IMI CONVINE, si aici o spun ca o parere personala, nu am nimic cu nimeni si nici nu vreau sa jignesc pe cineva. Platim dar sa nu platim o ABERATIE.

                Comment


                • Diesel, mulțumesc că ai clarificat.
                  NinjaV12, deci soluția ta este să nu plătim impozitul, și să așteptăm să fim executați silit cum sunt eu, și dacă chiar ne execută silit să ne pierdem timpul cu ei prin tribunale și să dăm banii la avocați, care practic mai bine i-aș fi dat pe impozit.Nu merci, mai bine plătesc impozitul.
                  " You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not the contents of your wallet. You're not your f*cking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world. " Tyler Durden
                  Regulament forum.

                  Comment


                  • Originally posted by Tyler View Post
                    Diesel, mulțumesc că ai clarificat.
                    NinjaV12, deci soluția ta este să nu plătim impozitul, și să așteptăm să fim executați silit cum sunt eu, și dacă chiar ne execută silit să ne pierdem timpul cu ei prin tribunale și să dăm banii la avocați, care practic mai bine i-aș fi dat pe impozit.Nu merci, mai bine plătesc impozitul.
                    Fara suparare, esti atunci nu mai mult decat o victima!
                    PS: Executarea silita nu se face cu toporul, suna numai asa infiorator, pe cand defapt e doar un fas si nimic mai mult, si nu-ti pierzi timpul prin tribunale pt ca simplu nu te prezinti si astia la cat amanatermenele ai sanse sa apuci pensia pana la prima infatisare si mai ales daca o sa fie 5 mil de persoane in situatia ta atunci garantat se blocheaza totul :P
                    Nu o sa cumpar masina noua in veci atata timp cat ne mai mintiti cu poluarea motoarelor termice...pai atunci faceti masini electrice ieftine, si nu mai veniti cu povesti pt pesti ca nu merita sau nu tin sau blah blah ca de aia ies scumpe!!!

                    Comment


                    • E o utopie treaba asta cu 5 milioane de romani care nu platesc impozitul. Asa ceva nu se va intampla niciodata. Din pacate nu prea stiu ce putem face. Eventual cine e avocat sau se pricepe poate lucra la un proiect de lege si sa-l promovam la TV si peste tot ca romanii sa-l voteze pentru ca daca se strang x semnaturi din toate judetele tarii se poate propune o lege in parlament. Asta ar putea fi o cale care sa aiba mai mari sanse de izbanda.

                      Comment


                      • Originally posted by crstn_savu View Post
                        E o utopie treaba asta cu 5 milioane de romani care nu platesc impozitul. Asa ceva nu se va intampla niciodata. Din pacate nu prea stiu ce putem face. Eventual cine e avocat sau se pricepe poate lucra la un proiect de lege si sa-l promovam la TV si peste tot ca romanii sa-l voteze pentru ca daca se strang x semnaturi din toate judetele tarii se poate propune o lege in parlament. Asta ar putea fi o cale care sa aiba mai mari sanse de izbanda.
                        Cel mai simplu iti faci oldtimer cu cateva sute de E, sau daca n-ai masina asa de veche si esti din zona cum sunt eu apropiata de Ungaria, il faci Youngtimer, care este masina care a implinit 20 de ani de la fabricatie!
                        Mai este o ultima solutie sa iti iei G-u si sa umbli numai pe legheleu ca nu te prinde nici draq cu ditamai tancu ala! masinile 4X4 de ex le poti inmatricula pe primarie la sate ca vehicule agricole atata ca nu poti iesi cu ele din raza comunei, si totusi platesti impozit la ele, dar macar nu platesti taxa de mediu pt ca acestea se inscriu nu se inmatriculeaza.
                        Nu o sa cumpar masina noua in veci atata timp cat ne mai mintiti cu poluarea motoarelor termice...pai atunci faceti masini electrice ieftine, si nu mai veniti cu povesti pt pesti ca nu merita sau nu tin sau blah blah ca de aia ies scumpe!!!

                        Comment


                        • Bine... in cazul acela de fapt vorbim de hobbyuri. Cine isi doreste o astfel de masina nici nu-si mai pune probleme de impozite si taxe ca o urca pe platforma si la revedere.

                          Problema mare este pt noi muritorii de rand care avem o masinutza mai veche cu motor mai mare de 2000 cmc. Cu Ungaria cam complicat... eu nu as avea dorinta expresa sa o trec pe altcineva si sa tot fiu oprit de politisti si sa explic de 10000 de ori de ce masina care o conduc e pe un anume Lotzi din Hajduszoboslo.

                          Comment


                          • Astia or sa ia pielea de pe noi. Acolo se va ajunge.
                            Sexy, inteligent, amuzant....Dar destul despre mine!

                            Comment


                            • Soluția e să te muți din România și aia e, și eu așa am să fac peste 2 ani.
                              " You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not the contents of your wallet. You're not your f*cking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world. " Tyler Durden
                              Regulament forum.

                              Comment


                              • Pai de ce peste doi ani?
                                Sexy, inteligent, amuzant....Dar destul despre mine!

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF