Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Masinile inmatriculate in Bulgaria ar putea circula in tara doar 90 de zile pe an

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by ElCid View Post
    Cu ceva timp in urma am citit o stire in care se spunea ca UE doreste sa scoata in viitorul apropiat taxele de reinmatriculare ( gen taxele romanesti ) si sa permita cetatenilor unei tari sa circule, cu masinile proprii, inmatriculate in tara de bastina, oriunde in UE fara a mai fi nevoie de reinmatriculare in tara respectiva. Deci daca aduci o masina second din UE, sa poti sa o inmatriculezi in tara ta fara taxe, iar daca mergi la munca sau la studii in UE, sa poti sa circuli cu masina inmatriculata acasa, pe tot timpul cat stai acolo. Ma intreb ce o sa faca politrucii romani, in cazul ca se da o astfel de lege in UE? O sa-si chinuie neuronul sa gaseasca alte forme de jaf? Mai mult ca sigur!
    Sa se scoata taxa asta imbecila de oriunde..... si chiar si impozitele la masina! Pai mai fratilor, voua nu vi se pare deja ca dam suficient pt stat acei 70% din banii pe care ii lasam la pompa....mie da, si atata timp cat e asa eu mai mult nu le dau. De aia nici macar asigurare nu imi mai fac, oricum nu umblu in trafic sau drumuri prea lungi, masina inmatriculata la noi nu imi mai trebuieste, si asa macar pot merge mai linistit ca nu ma ia v-o camera sau radar si sa imi trimita acasa. La fel trebuie sa faceti pe cat posibil cat mai multi dintre voi, pt ca numai impreuna putem sa facem o diferenta!
    Nu o sa cumpar masina noua in veci atata timp cat ne mai mintiti cu poluarea motoarelor termice...pai atunci faceti masini electrice ieftine, si nu mai veniti cu povesti pt pesti ca nu merita sau nu tin sau blah blah ca de aia ies scumpe!!!

Comment

Chear acum am terminat de vorbit la telefon cu colegul( Asflttango) daca am scris bine ,...care mi-a zis ca nu se mai pot reanoi actele de bulgaria fara prezenta masini si ca daca cineva se ofera sa le faca, fara masina inseamna ca le face ilegal, deci din Ianuarie cica trebue sa fie masina prezenta obligatoriu pentru ca se fac poze la toate statiile ITP( sau cum s-or numi) din Bulgaria.

Comment

II doare pe bulgari la basca de ITP ul masinilor ce circula in Romania,romanii nu au de unde sa stie daca e valabil ITP ul,deci...hai sa scoatem la imprimanta actele si ne plimbam moca

Comment

Se poate si fara si cu acte in regula. Cel mai ok insa e sa mergi acolo cu masina.
          E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
          C180 W202, 1994
          W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF