Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Masinile inmatriculate in Bulgaria ar putea circula in tara doar 90 de zile pe an

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

S-a hotarat ! .

Masinile inmatriculate in Bulgaria vor avea drept de circulatie in RO doar 90 de zile .
    Asteptam si alte masuri pentru bunastarea poporului ; incepe campania , vin alegerile si li se umple gura unora de popo .

Comment

Exact,dar daca eu circul cu masina unchiului care este bulgar?mai este vreo problema?este masina lui,dar o folosesc eu...

Comment

Sunt curios care e procedura după care calculează ei cele 90 de zile. E vorba despre data procurii? Nu se poate face alta (una la 3 luni), și nu mai are ce să-ți facă?

Auzisem pe cineva că-ți faci rezidență în bulgaria și nu mai ai treabă. E adevărat?

Punctul 3. din postul lui adic de mai sus, mai e valabil?

@ediskan89: Nu îți trebuie procură să poți circula cu ea?
        Last edited by Luxian; 04-24-2012, 23:04 PM.
        ...

Comment

Originally posted by nstoe View Post
          S-a hotarat ! .

Masinile inmatriculate in Bulgaria vor avea drept de circulatie in RO doar 90 de zile .
          Asteptam si alte masuri pentru bunastarea poporului ; incepe campania , vin alegerile si li se umple gura unora de popo .
          Seriooooos?! =)))))) .....pe cine mai cred astia ca sperie?! Chiar nu s-au saturat sa manance atata rahat? Acum 2 sapt auzisem chiar ca o sa iti poti face ITP-ul la RAR la orice masina inmatriculata intr-o tzara UE....ce naiba sa mai crezi???!??!!! ........asta clar is dusi bine cu capul!!!
          Nu o sa cumpar masina noua in veci atata timp cat ne mai mintiti cu poluarea motoarelor termice...pai atunci faceti masini electrice ieftine, si nu mai veniti cu povesti pt pesti ca nu merita sau nu tin sau blah blah ca de aia ies scumpe!!!

Comment

Exact,trebuie procura si atat...dar masina e a unchiului si o folosesc pe baza procurii,chiar in seara asta m-a oprit politia si mi-a spus ca trebuie sa am procura pe numele meu,eram cu fordul si nu am procura,mi-a spus ca s-a dat lege si bla bla bla(am scapat ca i-am zis ca sunt si eu inginer mecanic bla bla bla),doar cei care si-au facut rezidenta in bulgaria o sa fie nevoiti sa o inscrie in Ro,restul scapa.

Comment

Pai cam asta zic si eu ca e smecheria. Cata vreme masina e de drept a Bulgarului, adica nici nu exista contract de vanzare - cumparare intre el si mine nu prea vad ce pot astia sa faca. Om vedea.
              Mai ales ca se tot enumera masinile de Spania, Italia si Bulgaria. Dar Franta? Dar Anglia? Dar Austria?
              Oare care e diferenta? Hai sa zici ca austriacul este cat de cat mai strict si mai corect si relativ mai usor de verificat daca e in regula masina dar cu masinile de Franta stim cu totii care-i mersul.
              Ori toti ori nici unul.

Oricum in tot timpul asta putea sa gaseasca o chestie desteapta care sa multumeasca pe toata lumea. Daca taxa auto nu o schimba sa ne inmatriculam masinile (la 7-800 chiar as inmatricula-o) macar sa-si fi facut o taxa de tranzit sau sa declari masina si aici in baza procurii si sa platesti impozit pe cilindree aici. Prea multa munca. Ei fac legi si dupa le abroga ca-s gresite.
              E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
              C180 W202, 1994
              W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Salutam!
                Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva.De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare.(Sigmund Freud)

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit!

Comment

De ce atata stres pt nimic? S-a trezit unul prin parlament care o tot tine langa cu o propunere. De la propunere pana la publicarea in MO este o gramada de drum...! Comisii, avize, promulgari, etc..! Asa ca stati linistiti, nu va fi nicio lege.

Ideea este ca cei care ar vrea sa inmatriculeze masini in BG sa fie speriati si sa nu l emai inmatriculeze...! Atat!

Basca...niciunul nu avem autoturismele pe numele nostru...!

Comment

Originally posted by cip_0425 View Post
                    Basca...niciunul nu avem autoturismele pe numele nostru...!
                    Sunt multi care le au pe numele lor, pentru ca de ceva timp Bulgarii dau posibilitatea asta. Oamenii ca sa nu se incurce cu cetatenii de peste Dunare si-au inmatriculat si pe ei.
                    E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
                    C180 W202, 1994
                    W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Ok...care mai e stresul cu masinile de Bulgaria. Urmeaza sa ma intorc acasa in 2 luni si vreau sa imi cumpar o masina. Ce trebue sa stiu despre o masina inmatriculata in Bulgaria si ce mai stiti de noua lege...cirulam fara probleme atata timp cat avem procura (neaparat???)pe numele nostru?? Deci daca cumpar o masina ,iar proprietarul zice ca ofera procura ,atunci totul e ok? Pot sa trec procura pe numele meu?

Comment

Stati un pic...am auzit ca ce vor sa faca romanii in alte state e aplicat deja...daca ai numere straine nu ai voie sa circuli mai mult de 2 saptamani in Norvegia si Anglia (e adevarat???),in Italia si Spania ai voie 30 de zile si bulgarii vor sa dea ragaz de doar 5 zile... Cine stie mai multe???

Comment

Salutare din cate am auzit cand a venit noul guvern prima actiune a fost respingerea tututor actelor legislative ale fostului guvern printre care si propunerea de circulatie a autoturismelor inmatriculate in alta tara pentru o perioada de 90 de zile. Deci actiunea este suspendata din datele mele asa ca se merge pe stil vechi. Toate bune
                          Sexy, inteligent, amuzant....Dar destul despre mine!

Comment

Merge,dar trebuie sa fim pe faza...cum s-ar zice,cu un pas inaintea lor,in caz de ceva sa avem si noi pregatit altceva

Comment

Originally posted by ediskan89 View Post
                              Stati un pic...am auzit ca ce vor sa faca romanii in alte state e aplicat deja...daca ai numere straine nu ai voie sa circuli mai mult de 2 saptamani in Norvegia si Anglia (e adevarat???),in Italia si Spania ai voie 30 de zile si bulgarii vor sa dea ragaz de doar 5 zile... Cine stie mai multe???
                              + Ungaria... 30 de zile de circulatie cu masina pe numere straine si este interzis a se inmatricula (conduce) masini cu volan pe dreapta (as prefera ca partea asta sa se aplice si in Romania)...
                              W123 280E Blue Green Metallic

W126 280SE Champagne Metallic
                              W126 280SE Black Blue Metallic
                              W126 300SE Anthracite Grey Metallic
                              W126 500SE Nautical Blue Metallic
                              W126 500SE Midnight Dark Blue

W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
                              W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

Comment

Deci stim ca legea e suspendata ...pana cand...probabil pana dupa alegeri (mi scarba de toti politicieni)

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF