Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Pe cand o intalnire nationala ?

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• O singura intrebare....:stii daca la camera de 120 cu pat matrimonial are baia in camera sau este comuna?
    Nu mai tin minte numele pensiunii ...ca altfel cautam pe net...

Comment

• Originally posted by 200ce16 View Post
      Wow, impresionant. Imi exprimam doar opinia, nu te atacam. Mai ales ca stiu (si se vede) ca esti un om respectabil.
      ... daca ma simteam atacat... iti raspundeam pe privat stai linistit, nu m-ai suparat, imi pare rau ca a picat aiurea intalnirea asta ptr tine ... daca as fi reusit sa multumesc pe toata lumea... Seara minunata!

Originally posted by asfalttango View Post
      O singura intrebare....:stii daca la camera de 120 cu pat matrimonial are baia in camera sau este comuna?
      Nu mai tin minte numele pensiunii ...ca altfel cautam pe net...
      Salut, cel mai bine suna la nr ala de contact si vorbeste cu Mihaela (administratora vilei)... si te lamureste ea. NU cred ca au bai la comun ... Toate camerele din cate tin minte ca mi a spus au baile lor. Razvan

PS dupa ce achitati avansul nu uitati sa va treceti pe lista sa avem o evidenta a camerelor libere. Cei ce vin singuri ar fi bine sa ocupe apartamentele de 4 locuri (2 camere)...

Originally posted by Danny_bb View Post
      Multumesc Danny_bb ... sa ne ajutam intre noi ca sa iasa ceva fain!
      Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Comment

• Multumesc mult....Gasit...vorbit....miine platesc...si miine ma trec si pe lista...(camerele nu au pat matrimonial ci doar 2 paturi)
        Last edited by asfalttango; 05-29-2008, 21:10 PM.

Comment

• Originally posted by asfalttango View Post
          Multumesc mult....Gasit...vorbit....miine platesc...si miine ma trec si pe lista...(camerele nu au pat matrimonial ci doar 2 paturi)
          Se doarme destul de bine. Eu am fost acum o luna si am dormit cu sotia foarte bine unindu-le pe cele 2. De fapt erau gata unite Sper sa fim foarte obositi in fiecare seara astfel incat sa adormim foarte repede. Seara frumoasa. Razvan

Comment

• Cam se lasa asteptat e-mail-ul de raspuns de la pensiune....

Am vb aseara la telefon cu doamna administrator pe la 0ra 21 raminind sa trimit un e-amil cu cererea de rezervare la office@cheile-oltetului.ro ceea ce am si facut raminind sa astept dimineata raspuns cu datele pentru efectuarea platii.....

Copie e-mail
            Buna seara,

In urma convorbirii telefonice,va solicit datele pentru a plati avansul prin MANDAT POSTAL(sau toata suma daca este necesar)pentru rezervarea unei camere cu 2 paturi pentru perioada 1-3 AUGUST 2008 la reuniunea CLUB MERCEDES.

Va rog sa imi specificati si suma precum si datele de care am nevoie pentru a face plata.

FILIP ADRIAN
            (nick-ul pe forum asfalttango)
            BI KT 681415
            CNP 1731115131273
            CONSTANTA

TEL 0722.327.887
            0762.660.860

Cu deosebit respect,

Azi dimineata am sunat din nou la 8.30 pentru a intreba daca au primit e-mail-ul meu pentru ca eu nu primisem nimic...Mi s-a raspuns ca imediat ce pleaca niste clienti foarte importanti(s-a subliniat clienti importanti)mi se va raspunde la e-mail....s-a estimat in jor la 1 ora...

Este ora 11.45 si inca nu am primit nici un raspuns sau telefon....

Deci astept....

Concluzionez ca asa se face turism in ROMANIA....

Va rog daca aveti cunostinta si de alta pensiune in zona sa imi comunicati date de contact...
            Multumesc anticipat....

Comment

• Da!!! Si eu astept de ieri acelasi mail.

Comment

• a_andreea_s si asfalttango ....

Si mie mi-a raspuns foarte greu. M-a umplut de nervi pe toata perioada asta (de organizare). Dar pana la urma a iesit cum am vrut eu. Am inebunit-o cu telefoanele (ultima data ieri cand am vrut sa fac rezervarea - la fel intarzia sa imi trimita mail) si pana la urma nu am inchis pana nu mi-a trimis mail live . Am primit mailul, am trimis banii, am rezervat camera. Unele informatii le da mai repede, altele mai incet. Unora le da mai repede pe mail... altii asteapta un pic mai mult. Nu stiu ce sa zic in afara de faptul ca... parca am fi in Romania.

Cat despre alta pensiune... daca tu crezi ca e ok sa stai la alta pensiune incearca pe net sa dai un search pe zona polovragi - cazare - pensiuni etc.. Sigur gasesti si alte pensiuni.

Zi buna, Razvan
                Last edited by arhitect; 05-30-2008, 10:56 AM.

Comment

• Si eu astept de ieri dimineata acelasi mail ...

Comment

• Mail

Am vb la tel cu Mihaela (administratora vilei). M-a rugat sa o intelegem daca apar intarzieri la trimiterea mailului din partea ei. A spus ca in cursul zilei de astazi o sa raspunda la mail celor care au trimis mail ieri.

Perioada in care da un raspuns (trimite un mail) poate sa fie de 1-2 zile. Este singura care acces la mailul cu rezervarile, numai ea trimite si primeste mail pe adresa aceea si nu sta mereu la calculator. Apar si alte probleme, pleaca, vine, etc. M-a rugat sa va transmit scuze si sa aveti un pic de rabdare pana primiti raspuns de la ea.

Nu va suparati, nu va enervati, din pacate asta e modalitatea de lucru aici. Si mie pana mi-a trimis mail a durat aproape 2 zile. Nu stiu cum este in alte parti dar... Ne vedem in august.

Razvan

Comment

• Intelegem pe deplin efortul tau organizatoric si pentru asta TOT RESPECTUL MEU.

Nu era mai simplu sa comunice o adreasa ...aici pe forum...si dadeam fuga si ne plateam avansurile....intrau banii si ne confirma rezervarea?

Atunci asteptam....

Comment

• Originally posted by asfalttango View Post
                        Intelegem pe deplin efortul tau organizatoric si pentru asta TOT RESPECTUL MEU.

Nu era mai simplu sa comunice o adreasa ...aici pe forum...si dadeam fuga si ne plateam avansurile....intrau banii si ne confirma rezervarea?

Atunci asteptam....
                        Ce fel de adresa? Ii poti da un telefon si sa o intrebi. Orice numai sa fie comod pentru noi si mult mai simplu. NU stiu (nu ma pricep) la chestii de genul acesta - plati etc... Daca sunt printre noi oameni priceputi intr-ale banilor sa o sune pe Mihaela si sa ii propuna o varianta de plata avantajoasa pentru noi. Si rapida. Si fara batai i^n/de cap.

Comment

• Mie nu-mi mai raspunde nimeni la telefon!!!
                          Asteptam....

Comment

• Update: tocmai am vorbit cu doamna la telefon si m-a asigurat ca indata ce ajunge la pensiune se va ocupa si mail-urile noastre. Sa speram ca pana diseara toata lumea ce asteapta raspuns de la dansa, il va avea.

Comment

• Un singur lucru ma ingrijoreaza, sa nu se termine camerele duble! Astept de ieri mesajul care sa-mi explice in ce fel sa platesc rezervarea. Ca om de banca, cred ca era mult mai usor daca ne comunicau un cont in care sa putem vira banii pentru rezervari, iar dupa ce verificau urma sa ne trimita un mesaj de confirmare, mesaj cu rol de contract.
                              Hai ca ne vedem noi pana la urma!
                              100% oltean
                              Oo\=|=/oO

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF