Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Pe cand o intalnire nationala ?

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by claudius comsa View Post
    Si eu vin daca se organizeaza ceva.
    super! te-am trecut si pe tine pe lista Luni ,,inchid,, lista si incepem discutiile despre perioada. Va rog pana atunci sa va ganditi ssi sa imi spuneti cand puteti - in ce perioada, cate zile si cate persoane? Ca sa mai apucam ceva libeber. Week placut.
    Last edited by arhitect; 05-23-2008, 22:42 PM.
    Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Comment

• intrebare intrebatoare.... am inteles ca vom discuta de perioada in care sa aiba loc intalnirea, dar de perioada de timp cat se desfasoara intalnirea, s-a discutat ceva??? despre cate zile vorbim?....

Comment

• Lista actualizata:

1. arhitect
        2. adrian_pindici
        3. bogdan boeru
        4. doktor4carz
        5. bbenz
        6. adi (cu catel)
        7. avlad89
        8. max_c200
        9. 200ce16
        10.Moldo89
        11.timisoreanul
        12.florineasca
        13.andrei 190d
        14.kryssa rja
        15.claub 79
        16.tomac
        17.gigi_v
        18.oldcarsmaniac
        19. steen
        20. malnik2002
        21. gogoloi
        22. paulica CPN
        23.rudy kelu
        24.asfalttango-sub rezerva datei
        25. B.A.-sub rezerva datei
        26. dstelian-cu aceeasi rezerva..in functie de data stabilita
        27. clauditzuuu ..in functie de data stabilita
        28. paunionutz
        29. mezzo (pt mine nu prea conteaza data..nici nu stiu ce o sa fac maine.daca voi putea,merg cu cel mai mare drag)
        30. ic252
        31. pneu
        32. orvo
        33. a_andreea_s
        34. andreas
        35. claudius comsa
        36. SergiuMB
        W203 C180K Wetterauer Stage 1|K&N Intake|MAE Rims|H&R Spacers|CL Smoked Taillights|Llumar|Stein Springs
        E93 335i COBB V3|BBS Rims|H&R Spacers|HiFlo Gas Pump|Catless X Pipes|NGK Iridium|BMS Dual cone intake|V-max On|Performance Grills
        YFZ 450 5V|DOHC|HMF Stage 4 DynoJet|HMF Race Spec Exhaust|K&N Intake|ProTaper HandleBar|ÀDX Nerfbars|White Brothers Spacers|NGK Iridium IX Spark|Smoked Headlamps|DID Chain|ZipTie Mod
        GRAND CHEROKEE 4.0 Ironman

Asphalt F*ck*r

Comment

• Originally posted by a_andreea_s View Post
          intrebare intrebatoare.... am inteles ca vom discuta de perioada in care sa aiba loc intalnirea, dar de perioada de timp cat se desfasoara intalnirea, s-a discutat ceva??? despre cate zile vorbim?....
          Nu inca..despre nimic. Pana luni facem inscrieri de luni incolo discutam despre perioada in care urmeaza sa mergem si cate zile.

1. arhitect
          2. adrian_pindici
          3. bogdan boeru
          4. doktor4carz
          5. bbenz
          6. adi (cu catel)
          7. avlad89
          8. max_c200
          9. 200ce16
          10.Moldo89
          11.timisoreanul
          12.florineasca
          13.andrei 190d
          14.kryssa rja
          15.claub 79
          16.tomac
          17.gigi_v
          18.oldcarsmaniac
          19. steen
          20. malnik2002
          21. gogoloi
          22. paulica CPN
          23.rudy kelu
          24.asfalttango-sub rezerva datei
          25. B.A.-sub rezerva datei
          26. dstelian-cu aceeasi rezerva..in functie de data stabilita
          27. clauditzuuu ..in functie de data stabilita
          28. paunionutz
          29. mezzo (pt mine nu prea conteaza data..nici nu stiu ce o sa fac maine.daca voi putea,merg cu cel mai mare drag)
          30. ic252
          31. pneu
          32. orvo
          33. a_andreea_s
          34. andreas
          35. claudius comsa
          36. SergiuMB
          37. claudiu.g

Rog pe cei in lista sa imi dea luni un mesaj cu perioada in care pot sa mearga (sau perioadele) si pentru cate zile. Eu centralizez informatiile de la toti si le pun pe forum. Urgent ca sa mai prindem locuri libere. Multumesc. Pana miercuri. Miercuri tragem linie si vorbim despre cum si in ce fel facem rezervarea si plata la vila www.cheile-oltetului.ro . Razvan

Am trimis tuturor din lista (cei 36 inscrisi) un mesaj ca cel de sus. Astept pana MIERCURI din partea voastra data sau datele la care ati putea sa mergeti si pentru cate zile. Va rog sa mi raspundeti indiferent daca puteti sau nu merge pentru a definitiva MIERCURI lista ca sa facem rezervarea vilei si sa incepem sa dam TOTI cei care pot merge, un AVANS. Asadar, haidem sa haideti. Ca ne strangem 10, 20 sau mai putin... important este sa comunicam si sa incercam sa stabilim perioada in care pot merge MAJORITATEA. Asadar, astept. Sunt tanar, am toata viata inainte...pana MIERCURI.

Pana astazi, luni 26 mai, ora 10.43 am primit confirmari de la:

1. adrian_pindici,
          2. bogdan boeru,
          3. avlad89,
          4. 200ce16,
          5. Moldo89,
          6. tomac,
          7. oldcarsmaniac,
          8. rudy kelu,
          9. asfalttango,
          10. pneu,
          11. orvo,
          12. a_andreea_s,
          13. andreas,
          14. SergiuMB

Multumesc,

au mai ramas inca 22. Astept pana miercuri un raspuns de la voi. Ori ca ca ori ca ca.

Razvan

PS... o melodie pentru intalnire ca sa nu va plictisiti pana miercuri
          Last edited by arhitect; 05-26-2008, 14:43 PM.

Comment

• Da, domnilor, daca este timp vin si eu
            Last edited by doktor4carz; 05-26-2008, 18:37 PM.

Comment

• cand poti?

Originally posted by ionutc View Post
              Da, domnilor, daca este timp vin si eu
              Cand ai putea sa vii? In ce perioada?
              Last edited by doktor4carz; 05-26-2008, 18:37 PM.

Comment

• Mai devreme de sfarsitul lunii august sau inceputul lunii septembrie nu pot veni,am nevasta insarcinata si nu prea pot pleca prea multe zile.Pe la inceputul lunii septembrie ar trebui sa nasca.Daca se tine intalnirea mai repede va doresc distractie placuta,eu am sa ma rezum doar la intalnirile regionale.Imi pare rau.

Comment

• Originally posted by gigi_v View Post
                  Mai devreme de sfarsitul lunii august sau inceputul lunii septembrie nu pot veni,am nevasta insarcinata si nu prea pot pleca prea multe zile.Pe la inceputul lunii septembrie ar trebui sa nasca.Daca se tine intalnirea mai repede va doresc distractie placuta,eu am sa ma rezum doar la intalnirile regionale.Imi pare rau.
                  Si noi asteptam un copil Eu si nevasta mea mai exact care este perioada in care puteti veni? 30 sept 15 aug? Sau cand?

Atasat aveti inscrierile cu confirmarile de data pana astazi. Maine este ultima zi in care putem sa ,,avansam,, o data. De joi incolo trebuie luat legatura cu pensiunea pentru rezervari. Locurile sunt limitate (40). De VINERI fiecare va suna la pensiune (www.cheile-oltetului.ro) - Mihaela Sandu - 0729777425 - pentru a face rezervarea, a plati avansul, etc... Eu o sa vb miercuri seara cu cei de la pensiune sa ii intreb in care weekend au locuri libere (cate avem noi nevoie) si joi la prima ora (si chiar miercuri seara) va ,,afisez,, aici ce am vb cu ei. Asadar, luati si voi legatura cu cei care nu au avansat o data pentr intalnire sa punem punct MIERCURI acestei liste. Daca mai doresc sa vina si altii (care nu sunt in lista si care se hotarasc sau vad mai tarziu), se poate obtine cazare la alta pensiune din aceeasi zona. Asadar... am rezolvat 70 la suta din intalnire pana acum. Haideti inca un pic si sa o privim ca pe un mic (si bere ) concediu cu prietenii. Ne intalnim ,,din cauza,, masinilor pe care le avem dar IMPORTANT este sa se vada oamenii la aceasta inatalnire (si la altele). Sper sa o ducem pana la capat cu succes.

Razvan

PS cei care nu au raspuns sunt: bbenz;timisoreanul;florineasa;andrei 190d;kryssa rja;steen;dstelian;clauditzuuu;paunionutz;mezzo;ic 252;claudius comsa

Luati voi legatura cu ei (eu le-am trimis mesaj) si spuneti-le sa treaca si ei o perioada.
                  Attached Files
                  Last edited by arhitect; 05-27-2008, 16:03 PM.

Comment

• In principiu, pot veni oricand, doar ca la mine treburile se schimba de la o ora la alta.Deci pot veni oricand, mai ales daca stiu din timp
                    Exista doua tipuri de masini :
                    1. care au fost lovite
                    2. care vor fi lovite

Comment

• Originally posted by claub79 View Post
                      In principiu, pot veni oricand, doar ca la mine treburile se schimba de la o ora la alta.Deci pot veni oricand, mai ales daca stiu din timp
                      ok, te am trecut pe raboj

Mai anuntati si voi pe cei din lista care nu au trecut nici o data. Pe cei pe care ii stiti...

Comment

• De ajuns pana acolo tot ajung, chiar de fac pe dracu in 4, asa ceva nu se rateaza, chiar si numai pentru cateva ore.
                        Exista doua tipuri de masini :
                        1. care au fost lovite
                        2. care vor fi lovite

Comment

• Rog frumos pe cei din Bucuresti sa aduca stickere "clubmercedes", eu vreau 2 cel putin.

multumesc
                          100% oltean
                          Oo\=|=/oO

Comment

• Originally posted by adrian_pindici View Post
                            Rog frumos pe cei din Bucuresti sa aduca stickere "clubmercedes", eu vreau 2 cel putin.

multumesc
                            la cine sunt? cine le are?

Comment

• Azi e ziua cea mare!

Comment

• Originally posted by a_andreea_s View Post
                                Azi e ziua cea mare!
                                diseara la 8 se inchid urnele

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF