Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Pe cand o intalnire nationala ?

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by pneu View Post
    Treceti-l mai kolegi si pe PNEU acolo, ca daca e buna treaba sare si el!!!
    in ce perioada ar putea sa mearga pneu? ?

Astazi la ora 20 se inchid urnele Iata lista actualizata (ora 11:22)

NU au raspuns urmatorii domni si doamne:
    bbenz;timisoreanul;kryssa rja; dstelian;clauditzuuu;mezzo;ic252;claudius comsa

Daca ii zariti - puneti-le intrebarea!

Ca o concluzie intermediara, majoritatea pot merge in luna AUGUST. Asadar 90 la suta este AUGUST. Mai astept raspunsurile celor care nu mi-au scris pana acum si apoi sun la pensiune sa ne spuna exact perioada cand este liber. Multi (majoritatea) au propus ca intalnirea sa aiba loc vineri, sambata, duminica. O sa caut V S D in august sa vad ce week sunt libere si va anunt maine. Inscrierile, plata avans, rezervari, etc.. va spun tot maine cum se procedeaza. In principiu fiecare va trebuie sa faca rezervarea in nume propriu . Locurile sunt limitate la vila asta (www.cheile-oltetului.ro) . Cei ce nu incap aici vor fi cazati la o vila vecina si prietena. Asa ca ... primul venit, primul servit.

Ganditi-va ca la un concediu de 3 zile cu prietenii in august Ca la o nunta, ca la un botez (daca e botez aduc si eu ceva whiskey sa cinstesc nasterea baiatului meu din luna iulie) . Asadar haidem la nunta!!!!

Poate o facem cu tematica poate o facem bal mascat (din lipsa de imaginatie).

Asadar cititi pe aici ce o sa scriu maine (sau in seara asta mai tarziu) sa aflati CAND si CUM putem sa punem punct acestei idei.

Razvan

Lista actualizata 12:16
    Attached Files
    Last edited by arhitect; 05-28-2008, 11:16 AM.
    Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Comment

• Prima jumate din luna lu august!!!
      W110-2.0 D 1966
      W115-2.0 D 1971
      W123-2.4 D 1982

Comment

• Din pacate la mine au intervenit cateva schimbari. Doresc sa particip, dar nu stiu nici acum exact peroada cand voi fi liber. Probabil undeva 15 iulie - 15 august. Daca voi veni, pot sa vin si pe cont propriu. Din acest motiv nu pot sa dau un raspuns. Sper sa reusesc sa vin.
        Prostia si Hotia au cucerit Romania.

Comment

• Originally posted by timisoreanul View Post
          Din pacate la mine au intervenit cateva schimbari. Doresc sa particip, dar nu stiu nici acum exact peroada cand voi fi liber. Probabil undeva 15 iulie - 15 august. Daca voi veni, pot sa vin si pe cont propriu. Din acest motiv nu pot sa dau un raspuns. Sper sa reusesc sa vin.
          ok, te am trecut in lista cu ,,Nu pot avansa o data,, Sper sa ne vedem totusi (in august este intentie generala).

Razvan

Comment

• In ce ma priveste zilele de concediu nu mai sunt, mi-am luat tot ca sa termin casa, insa daca cade un uichend fac cumva, ma invart si tot vin da sa se stabileasca data aia!!!
            W110-2.0 D 1966
            W115-2.0 D 1971
            W123-2.4 D 1982

Comment

• Originally posted by pneu View Post
              In ce ma priveste zilele de concediu nu mai sunt, mi-am luat tot ca sa termin casa, insa daca cade un uichend fac cumva, ma invart si tot vin da sa se stabileasca data aia!!!
              maine o sa stabilim data si o sa inceapa sa curga banii

Comment

• Originally posted by arhitect View Post
                ok, te am trecut in lista cu ,,Nu pot avansa o data,, Sper sa ne vedem totusi (in august este intentie generala).

Razvan
                Optez si eu : 15 iulie - 1 septembrie ..adica oricand in interiorul acestei perioade

Merci,
                Catalin

Comment

• Originally posted by motan_misto View Post
                  Optez si eu : 15 iulie - 1 septembrie ..adica oricand in interiorul acestei perioade

Merci,
                  Catalin

Te am trecut si pe tine Sper sa avem si ceva soareci pe acolo.

Comment

• Originally posted by arhitect View Post
                    Te am trecut si pe tine Sper sa avem si ceva soareci pe acolo.
                    ai em redi...

Intrebare> Se accepta si "jumatatile" la intalnire? sau e "exclusivista" intalnirea?

Merci,

Comment

• Originally posted by motan_misto View Post
                      ai em redi...

Intrebare> Se accepta si "jumatatile" la intalnire? sau e "exclusivista" intalnirea?

Merci,
                      Daca ma intrebi pe mine, se accepta si sferturile, zecimile, miimile ... d'apoi jumatatile EU SPUN DA! Vin ei cu cainii... d'apoi cu jumatatile Asadar eu vin cu sotia. Mea .

Pot veni si cu copii - au loc de joaca pentru pici acolo. E fain. Sper sa fie toata lumea odihnita psihic cand ne intoarcem de acolo.

Comment

• ma mananca destele sa sun pe Mihaela ca sa rezerv o camera dubla (am vazut ca au doar 10) pt ca vreau sa vin cu nevasta si fata. Astept sa vad exact vichendu' stabilit.
                        Felicitari domnu' "arhitect"! Ma simt dator cu un sprit din oltenia pt implicarea domniei-voastre.
                        100% oltean
                        Oo\=|=/oO

Comment

• Originally posted by adrian_pindici View Post
                          ma mananca destele sa sun pe Mihaela ca sa rezerv o camera dubla (am vazut ca au doar 10) pt ca vreau sa vin cu nevasta si fata. Astept sa vad exact vichendu' stabilit.
                          Felicitari domnu' "arhitect"! Ma simt dator cu un sprit din oltenia pt implicarea domniei-voastre.
                          Mi a facut placere... uita-te in lista si multumeste-le lor ca au raspuns Am vb azi cu Mihaela sa ii spun ca in principiu este august si a ramasa ca o sun diseara sa imi spuna exact week libere din august. Vila are 40 de locuri (are is camere de 2 paturi dar si apartamente - trebuie vb cu ea sa spuna cate camere cu 2 si cate apt sunt). Apt nu sunt multe (cred ca vreo 2 sau unul) dar trebuie intrebata. Asadar .. diseara se inchid urnele dupa cum spuneam si aflam rezultatul si ... continuarea.

Daca e in august - eu o sa dau whiskeyul pentru copilul meu care se naste (sper) in iulie. Asadar ... hai NOROC!

Razvan

Comment

• In principiu m-as baga si eu....cu tot cu jumatate....
                            Astept cu nerabdare data si devizul de plata, sa stiu exact cum imi organizez timpul si bugetul.
                            Respecte!
                            Robert
                            0763 700 838
                            negoro2002@yahoo.com
                            Vatra Luminoasa

Suma inteligentei pe planeta este constanta, insa populatia se afla intr-o continua crestere.

Comment

• Deci ar fi cazu sa se specifice cine cu cine si cu ce vine, nu? Eu vin cu jumatatea.
                              Exista doua tipuri de masini :
                              1. care au fost lovite
                              2. care vor fi lovite

Comment

• Numai s-avem loc toti
                                Si eu voi vrea o camera dubla, ca vin cu "jumatatea"
                                Toata stima D-lui Arhitect pentru initiativa

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF