Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Pe cand o intalnire nationala ?

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da, scuze, nu la tine m-am referit ci la inchiderea topic-ului si la retragerea celui care a inceput sa organizeze toata treaba ...

Comment

• De inchiderea topicului nu am habar...si de asta i-am scris si lui ARHITECT...Daca este cazul tinem legatura numai pe mess....acolo nu vom mai fi perturbati...

Comment

• Originally posted by Orvo View Post
        Da, scuze, nu la tine m-am referit ci la inchiderea topic-ului si la retragerea celui care a inceput sa organizeze toata treaba ...
        Probabil ARHITECT nu s-a retras,ci a realizat ca pe acest forum nu prea ai cu cine sa organizezi ceva si e munca in zadar..Nu uitati ca sunt doua feluri de pers:Cei ca asfalttango si multi altii,care se tin de cuvant si cu care reusesti sa faci un lucru pana la capat,si cei care se trec pe liste chiar fara sa citeasca despre ce e vb,doar de dragul de a se baga in seama..Il apreciez pentru ca ii face placere sa se implice si forumul chiar avea nevoie de cineva ca el..Pacat..in felul asta l-am gonit si pe Dok..
        “Alaturi de hidrogen, prostia este cea care se gaseste in cantitatea cea mai mare in Univers.” (Thomas Edison)

Comment

• Asta e ....
          Eu oricum vin, nu am platit inca pentru ca am primit proforma in weekend si Luni dimineata la prima ora plec din tara, dar las cuiva sa faca plata.
          Asa ca fie ce-o fi, macar fac o iesire de-un weekend ...

Comment

• Am platit si eu, asa ca ne vedem.
            1.
            2. Adi Pîndici
            3.
            4.
            5.
            6.Asfalttango...
            7.
            8.
            100% oltean
            Oo\=|=/oO

Comment

• Daca se poate ca discutziile purtate aici sa se rezume la intilnirea ce se pregateshte in august, ar fi perfect. Pentru alte discutzii, exista alte forme de comunicare. Intzelegetzi ca asta e un loc unde discutziile se poarta pe o tema, stricta, in consecintza ala care are artzag in el nu are ce cauta aici. Care insista si cauta, da de mine, iar eu, cum nu-mi mai bat creierii prea tare, in general mai adaug unu la lista cu banatzi. Nu cred ca se merita ca pentru nishte orgolii de gradinitza sa fii exclus dintr-o comunitate...Pot intzelege ca fiecare avem probleme, pot intzelege ca un forum poate fi o supapa de refulare, dar pentru a te relaxa, dragii mei, nu pentru a-i da in cap unuia care nici macar nu te cunoashte... Cred ca unii dintre noi nu au invatzat inca ce inseamna sa te bucuri de un lucru atita cit il ai. Pentru ca intr-o zi dispare si ramii gol... Singurii care nu sufera sint aia care intra doar ca sa ishi vinda taragile sau mormanele de fiare vechi din garaje. Mie, unul, imi e greu sa ma tzin departe de activitatea de aici. Dar cind vad ce se petrece citeodata, imi vine sa shterg cu minutza mea tot ce am postat pe aici, sa mi se shtearga urma ca am fost vreodata partash la asha ceva. Bucuratzi-va de ce avetzi bun, ca intr-o zi se duce si nu se mai intoarce inapoi. Sau ne ducem noi si nu mai apucam sa traim ceva frumos... Si facetzi-va mari. Copilaria, pentru noi, cred ca a trecut de mult...

Thread-ul este deschis postarii, cel nou se va regasi aici, cu rugamintea sa il pastratzi curat. De atita timp, am fost solicitat de sute de oameni sa ii ajut cu diverse probleme. Avind in vedere treaba asta, imi arog dreptul de a cere si eu ceva. Credetzi ca cer prea mult ? Va rog... continuatzi...

Comment

• Originally posted by adrian_pindici View Post
                Am platit si eu, asa ca ne vedem.
                1.
                2. Adi Pîndici
                3.
                4.
                5.
                6.Asfalttango...
                7.
                8.
                9. a_andreea_s & andreas - platit, avem dovada, suntem pe lista, venim

Comment

• 1.ARHITECT=organizator
                  2.Adi Pîndici
                  3.a_andreea_s
                  4.andreas
                  5.
                  6.Asfalttango...
                  7.
                  8.

Asteptam inscrieri si de la alte litere din alfabet...

Propuneri de program?

Vineri seara spritul...
                  Simbata vizite pestera,manastiri si gratar+sprit
                  Duminica ......

Comment

• Dar cu cortul se poate veni ? Sau se da ban ptr asa ceva ?
                    Last edited by doktor4carz; 06-01-2008, 23:29 PM.

Comment

• Cred ca poti veni si cu cortul (ca nu te impiedica nimeni)...numai sa fie conditii si sa te accepte cei din POLOVRAGI sau in zona....Ideal ar fi sa poti campa in zona de camping sau de ce nu dai un telefon direct doamnei MIHAELA ,ca fiind din zona ar trebui sa stie daca se poate campa in zona....

Comment

• Un raspuns la toata lumea:

Raspuns tuturor celor ce mi-au dat mesaj pe mess, pe privat sau pe acest thread:

M-am retras deoarece la momentul in care un user (nu dau nume) a intrat pe acest thread si a inceput sa rosteasca cuvinte aiurea la adresa mea si a intalnirii pe care am organizat-o, NIMENI ,,cu puteri de ban sau avertismente,, NU a luat nici o masura. In momentul in care i-am raspuns, m-am trezit ca threadul a fost inchis si ca am primit un avertisment pentru atac la persoana (tradus).

Nu am intrat pe clubmercedes pentru faima si bani, am crezut ca am ceva de oferit si am crezut ca pot sa imbunatatesc anumite lucruri de pe acest forum sau macar pot incerca sa fac ca lucrurile sa mearga mai bine.

Mi-am facut ceva prieteni datorita acestui forum, respect parerile tuturor, incerc sa o exprim si pe a mea (cu argumente), zambesc celui ce ii spun nu, inchei ,,adresarile,, cu un zambet larg... dar daca se doreste ca acest loc sa fie un loc care se guverneaza dupa celebra vorba ..Eu te-am facut (forumule) eu te omor (userule de rand), pe mine nu contati.

Intalnirea merge mai departe, NU are cum NIMENI si NIMIC sa o opreasca, sper sa participe toti cei care au in suflet si in minte si altceva decat vrram vrraaam si tiiit tiiit.

Cu prietenie, Razvan
                        Last edited by arhitect; 06-02-2008, 13:54 PM.
                        Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Comment

• pai am promis un shpritz ... acu' ce ma fac ca n-am cui sa ma laud?!
                          100% oltean
                          Oo\=|=/oO

Comment

• Sprit

Adi... oricand cu placere. Sunt atatea lucruri si locuri minunate de facut si de vazut incat sunt sigur ca o sa ai ocazia asta.

Razvan
                            Last edited by arhitect; 06-02-2008, 20:30 PM.
                            Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Comment

• Arhitect noi te vrem alaturi de noi macar la aceasta intilnire....

Comment

• Astept un mail de la Mihaela Sandu cu proforma de plata, dar nu pot veni decat 2-3.06.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF