Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

ClubMercedes Arges - Dambovita-Dolj-Olt-Gorj-Valcea-Caransebes-Mehedinti-Teleorman

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #61
    Nici eu nu cred că o să rămân peste noapte. În primul rând eu ajung în Gorj doar un week-end o dată pe lună, ca să-mi vizitez rudele şi prietenii din copilărie. De obicei ajung sâmbătă dimineaţă şi duminică plec. Îmi permit să pierd o după-masă, sau chiar o zi dar nu mai mult. Să-mi iau concediu luni şi marţi după week-end nu prea pot pentru că tocmai mi-am schimbat locul de muncă.

    În prima fază eu aş zice că e de ajuns să ne vedem la un suc / bere. Eventual într-un loc să putem să şi gustăm ceva (mici, grătare, etc). Apoi faza cu dormitul peste noapte rămâne pe viitor, după ce ajungem să ne cunoştem mai bine şi să ne adunăm mai mulţi. Plus că organizarea unei astfel de întâlniri cred că este ceva mai greoaie, mai ales când încă nu ne cunoştem deloc.

    Având în vedere că suntem cam răsfiraţi pe harta, cred că e greu să găsim un loc convenabil de întâlnire pentru toţi, dar putem face prin rotaţie astfel încât să fie convenabil pentru toţi.

    Una din variantele pe care le-aş propune eu ar fi să ne vedem în Râmnicu Vâlcea, care e una din locaţiile situate la distanţă aproape egală de fiecare. Nu cunosc foarte bine zona, dar sunt sigur că putem găsi o terasă faină prin zonă.

    O altă locaţie valabilă ar fi Craiova, dar deja e puţin cam departe de Razvanmoto (173km - vreo 3 ore şi ceva de mers). Aici iar nu cred că se pune problema de locaţie.

    Ar fi frumos dacă s-ar mai înscrie mai multă lume pe listă, să vedem unde s-ar aduna mai mulţi, şi să stabilim locaţia cât mai convenabil pentru toţi.

    Fac pariu că mai sunt oameni de prin Târgu Jiu sau Craiova pe forum, doar că sunt timizi. Haideţi oameni buni la o bere şi un grătar!
    ...

    Comment


    • #62
      Foarte bine,Luxian,asta vreau,sa ne dam toti cu parerea si sa stabilim ceva de comun acord,eu ma gandeam sa ne intalnim vineri seara undeva si sambata dupa-amiaza sa plecam pentru ca duminica sa fim odihniti si pregatiti pentru inca o saptamana de munca,cat despre organizare si costuri,la fata locului am putea face o cheta si am cumpara cele necesare pentru un gratar,nu organizam un revelion,doar un gratar la iarba verde
      Cat despre lista,nu-i nicio graba,e deschisa si cu siguranta ca se vor mai aduna cativa doritori si dintre toti,macar o parte sper ca vom ramane peste noapte,nu stiu cat de convenabil ar fi pentru majoritatea sa conduca 100-200 km pentru a bea un suc,oricum toate variantele sunt posibile si cu ajutorul lui Dumnezeu si bunavointa si seriozitate din partea tuturor eu am convingerea ca va iesi ceva frumos;in curand,poate weekendul urmator poate vorbim pe messenger mai multi intr-o video-conferinta,ce ziceti?
      Last edited by danyelys28; 05-30-2010, 20:52 PM.
      condusul sportiv costa scump

      Comment


      • #63
        De cand cu intalnirea asta pe Vittorino al meu l-au apucat emotiile asa ca trebuie sa-i schimb arcurile pe spate,un burduf de planetara,un semering la cutia de viteza si altele dar cu siguranta nu ar rata intalnirea cu fratiorii lui mai ageri si mai sprinteni asa ca ma roaga sa va tot pistonez sa concretizam planul nostru;haideti fratilor veniti si restul cu propuneri de locatii si data calendaristica,ok?
        Va astept !
        DRUMURI BUNE!
        condusul sportiv costa scump

        Comment


        • #64
          Eu unul sunt dispus sa fac un drum de Craiova (70km) sau Ramnicul Valcea (120km) si pentru o dupa-masa la o terasa. Pentru mine timpul e problema majora.
          ...

          Comment


          • #65
            Foarte bine, Luxian,e bine si asa dar unde sunt ceilalti sa vedem si ei ce parere au,pana la urma important este sa ne vedem insa nu prea se inghesuie sa-si dea cu parerea,asteptam sa vedem in ce directie se "indreapta" intalnirea noastra

            Pe la Moldova,pe 12 iunie baietii se vor intalni la o shaorma,ne bagam si noi la o gustare pana la urma sau asteptam indexarea salariala de -25%
            Last edited by mircea600sel; 06-01-2010, 16:57 PM.
            condusul sportiv costa scump

            Comment


            • #66
              Eu week-end-ul ăsta plec din ţară, cel mai probabil o să fiu prin Gorj week-end-ul 12-13 iunie. Dacă vrei ne putem întâlni atunci.
              ...

              Comment


              • #67
                Cred ca as putea sa imi rup si eu atunci o jumatate de zi,o dupa-amiaza pentru a ne intalni la Craiova sau Tg-jiu sau Rm-Valcea,poate mai apar doritori,in principiu cred ca se va putea rezolva

                Revin asupra celor de mai sus,in weekendul 11-12 iunie nu pot pleca de acasa pentru ca-i sotia plecata si raman baby-sister cu copii
                Last edited by mircea600sel; 06-02-2010, 17:36 PM.
                condusul sportiv costa scump

                Comment


                • #68
                  Salutare fratilor!
                  Mi se pare mie sau incercarea noastra de a ne intalni se misca ca incet daca nu chiar bate pasul pe loc? Pentru aceasta voi schimba un pic strategia de joc:voi alege eu data si locatia pentru ca din partea voastra nu vad prea mult interes cu exceptia lui Luxian si Dolusd cu care am vorbit si pe messenger asa ca propun urmatoarele:
                  -DATA: sambata 24 IULIE 2010
                  -Locatia:TARGU_JIU,undeva in centru langa parcul lui Brancusi
                  Daca nu are nimeni o varianta mai buna,eu propun sa ramanem pe aceste coordonate si incepand de acum sa incepem lista definitiva:
                  1) Danyelys28 tel:0763642591
                  oricum va fi,asa cum zicea Luxian mai sus,nu conteaza atat de mult numarul,cat sa ne simtim bine;eu voi face tot posibilul si voi fi acolo chiar de voi fi singurul,macar voi vizita parcul,imi voi suna fostii colegi de facultate din zona si voi depana amintiri desi sper sa ma intalnesc cu colegii mei forumisti asa ca,haideti sa dovedim ca se poate
                  Drumuri bune!
                  condusul sportiv costa scump

                  Comment


                  • #69
                    Sa inteleg ca nimeni nu are ceva de obiectat,asa ca haideti fratilor sa ne inscriem si sa putem pune in practica dorinta de a ne intalni,ce mai asteptati?
                    condusul sportiv costa scump

                    Comment


                    • #70
                      Sunt interesat de aceasta intalnire.
                      Ar fi de dorit sa gasim o locatie, in centrul orasului Targu-Jiu, unde sa expunem masinile, apoi sa gasim o locatie unde sa putem bea impreuna un suc.

                      Comment


                      • #71
                        Astea le putem gasi usor pe acolo,ideea e sa ajungem intai,sa fim cativa care sa mergem
                        Drumuri bune!
                        condusul sportiv costa scump

                        Comment


                        • #72
                          Nu se mai anunta nimeni? Cum se face ca dintr-o Oltenie atat de mare sunt toti disparuti,parca nu ar activa pe acest forum,pe unde sunteti fratilor? Haideti sa facem ceva frumos si sa ne intalnim pe 24 iulie,ok?
                          Vreau un pic mai multa initiativa,cred ca se poate,nu?
                          condusul sportiv costa scump

                          Comment


                          • #73
                            Hai sa va compun si cateva versuri,poate va conving sa ne intalnim:
                            Foaie verde ,fir marar
                            Proprietarii de Mertan
                            Sunt rugati pe 24
                            Ca sa dea cu subsemnatu
                            Sa turam motoarele,
                            Sa desfacem berile
                            Si sa vada tot orasu
                            Ca tot Mertu' este nasul
                            Tuturor MASINILOR
                            DIN TRECUT ,PREZENT SI VIITOR
                            condusul sportiv costa scump

                            Comment


                            • #74
                              Colegii din zona Arges,ne onorati cu prezenta la Tg-Jiu? Cred ca nu-i o distanta foarte mare de parcurs, se poate face un efort daca ne dorim cu adevarat;ne revansam apoi si mergem noi in zona Pitesti-Campulung Muscel-Ploiesti,ce ziceti,contam pe prezenta voastra pe 24 iulie?
                              Ca sa nu fie prea mare deranjul pentru o singura zi putem ramane si noaptea acolo si plecam spre casa a doua zi,duminica,pe 25.
                              Astept sa va dati cu parerea.
                              Drumuri bune frati valahi!
                              condusul sportiv costa scump

                              Comment


                              • #75
                                Am cautat pe Google earth si am vazut ca din Pitesti pana la Tg-Jiu sunt 175 km,nu-i mult,eu de la mine la Tg-jiu am 190-200 km,ne putem vedea,nu-i asa?
                                Drumuri bune!
                                condusul sportiv costa scump

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF