Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vand bari de protectie Mercedes

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand bari de protectie Mercedes

Vand diferite bari de protectie Mercedes:
    bara fata Sprinter CDI an 2002,
    bara fata 124 modelul cu grila si ornamante cromate,
    bara fata W211 face lift an 2008,
    bara spate Vito,ML an 1998,ML an 2002,E classe 1998, E classe 2005.
    Unele bari nu sunt complete sau au mici defecte(pe care eu le repar in caz de nevoie),trimit poze la cerere(mail:cepisan@yahoo.com) alte informatii la numarul 0744897028.
    Attached Files

Pret obligatoriu, maestre.
    " o bara, doua bare".
    https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Scuze,am uitat de pret(preturi) ! Cel mai ieftin bara de 124 si Sprinter, adica 200 lei, cel mai scump bara de ML 200 euro.Mai clar pret minim 50 euro,maxim200,in caz de interes sunati mobil )0744897028,multumesc.

Comment

Pentru W211 spate ai?

Comment

Originally posted by babanu_ralu View Post
          Pentru W211 spate ai?
          Da ! Este chiar bara din topul imaginii,cea neagra. Nu are bandoul ! Trimit poze mai multe prin email! Adresa mea de email este:cepisan@ yahoo.com.
          Pret bara spate E classe an 2005 ,model w 211 este 150 euro.

Comment

Originally posted by BAZ+ View Post
            Vand diferite bari de protectie Mercedes:
            bara fata Sprinter CDI an 2002,
            bara fata 124 modelul cu grila si ornamante cromate,
            bara fata W211 face lift an 2008,
            bara spate Vito,ML an 1998,ML an 2002,E classe 1998, E classe 2005.
            Unele bari nu sunt complete sau au mici defecte(pe care eu le repar in caz de nevoie),trimit poze la cerere(mail:cepisan@yahoo.com) alte informatii la numarul 0744897028.
            Vreau si eu mai multe poze cu bara fata de w124 , cod sa vad daca este originala si in ce stare se prezinta.
            ms

Comment

Salut, as fi incantat sa aud ca ai si o bara pt. w210 facelift.
              Mail : emi@koket.org
              Tel : 0757 233 231
              Reparatii electrice auto Iasi
              Electrical Center Iasi

Comment

Originally posted by thekoket View Post
                Salut, as fi incantat sa aud ca ai si o bara pt. w210 facelift.

Cu parere de rau dar nu am nimic de 210 pe moment dar am retinut si caut,intreb un prieten poate are el ceva....

Comment

Originally posted by pytu View Post
                  Vreau si eu mai multe poze cu bara fata de w124 , cod sa vad daca este originala si in ce stare se prezinta.
                  ms
                  Off... mare lupta pentru bara asta de 124.... din pacate deja este ca si vanduta!

Comment

Originally posted by BAZ+ View Post
                    Da ! Este chiar bara din topul imaginii,cea neagra. Nu are bandoul ! Trimit poze mai multe prin email! Adresa mea de email este:cepisan@ yahoo.com.
                    Pret bara spate E classe an 2005 ,model w 211 este 150 euro.
                    Nu e un pic cam scumpa?

Comment

Originally posted by babanu_ralu View Post
                      Nu e un pic cam scumpa?
                      .Da..intradevar..scump este de nou la reprezentanta Benz!..Cat ar fi nu prea scump aici pe forum?

Comment

Salut!
                        Bara fata de Sprinter CDI 2002 a iesit de pe lista dar posibil sa revina in stoc maxim in 7 zile!Urmeaza cea de 124 fata care sper sa fie gata astazi si incerc sa revin cu poze!
                        O zi buna tuturor!

Comment

Buna Ziua!
                          Cu ceva intarziere iata si pozele despre bara fata W124.
                          Este gata, nu mai are fisuri,crapaturi ,lipsa bucati ,piese si cel mai important,e originala! Trebuie doar vopsita ! Se poate monta imediat!.Ornamentul cromat stinga nu este chiar pt pretentiosi. Pretul este 50 euro fix! Cheltuielile de transport sunt suportate de catre cumparator! Cam 25 lei a fost o bara de ML pana in Constanta plus trimisul banilor vreo 10 lei (cred).
                          Nu dau garantie si NU accept retur ! VAZUT SI PLACUT! Eu doar mai am bataie de cap cu impachetat si trimis. Din poze se vede bine ce cumperi , cine nu este hotarit rog sa nu(se) deranjeze! Prioritate au Ford_v6 si kriket in aceasta ordine.. Astept sa fiu sunat pe nr:0744897028,MULTUMESC.
                          Attached Files

Comment

nu ma coafeaza ...
                            1991 R129 300SL-24
                            1991 w124 300CE-24
                            1993 w202 C280
                            1978 w116 450SEL 6.9
                            1987 w201 190E 2.0
                            1991 Lancia Thema 8.32 Ferrari

Comment

Originally posted by Ford_V6 View Post
                              nu ma coafeaza ...
                              OK.. foarte bine! Sa fim sanatosi si bine frezati! Eu de felul meu sunt chel!

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF