Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Cumpar 4 jante 16'' tabla pentru mercedes w210

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cumpar 4 jante 16'' tabla pentru mercedes w210

Dupa cum spune titlul doresc sa cumpar pentru o prietena 4 jante de tabla pe 16'' care sa mearga pe un w210 e220cdi avangarde cu anvelope 16 de iarna.

Multumesc anticipat.
    Mercedes w211 E220CDI
    Bmw e46 320 d 150 cp, 330Nm
    Mercedes w124 2.5 d 90 cp

Originally posted by andrei190d View Post
    Dupa cum spune titlul doresc sa cumpar pentru o prietena 4 jante de tabla pe 16'' care sa mearga pe un w210 e220cdi avangarde cu anvelope 16 de iarna.

Multumesc anticipat.
    Salut!exact dp acelasi model le'am dat eu jos,doar k sunt pe 15' +capace originale!dak o intereseaza o'ncalt imediat

Comment

Originally posted by gornici View Post
      Salut!exact dp acelasi model le'am dat eu jos,doar k sunt pe 15' +capace originale!dak o intereseaza o'ncalt imediat
      Daca mai scrii asa ne suparam. Forumul nu e mess, scrie normal.

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
      Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

Eu am un set pe 16'' cu ET46,daca inca mai cauti...

Comment

Salut! Vezi aici http://www.clubmercedes.ro/vand-jant...16-t30623.html
          Am un set de pe W210 de tabla si iti pot pune si gume ce dimensiune vrei, in caz ca doresti, nu am capace la ele, asa le-am cumparat! 0741.034.707

Comment

Am eu jante pe "16 originale din aliaj pt w210 , costa 600 ron. 0726230874

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF