Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Vand aeroterma cu aer conditionat pentru mercedes w123

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand aeroterma cu aer conditionat pentru mercedes w123

Vand aeroterma cu ac pentru mercedes w123. Aeroterma a apartinut unei cobre 280e care s-a dus in lumea celor drepti acum vreo 4 ani. Este completa are toate vacumurile. Mentionez faptul ca nu am apucat sa o vad functionand dar pare in mintile ei. Pretul este 150euro negociabil. Pentru cine este interesat ii pot da si compresorul de clima la un pret decent. Pentru mai multe detalii sunati-ma la 0733681472.
    Attached Files

Originally posted by Vlpre View Post
    Vand aeroterma cu ac pentru mercedes w123. Aeroterma a apartinut unei cobre 280e care s-a dus in lumea celor drepti acum vreo 4 ani. Este completa are toate vacumurile. Mentionez faptul ca nu am apucat sa o vad functionand dar pare in mintile ei. Pretul este 150euro negociabil. Pentru cine este interesat ii pot da si compresorul de clima la un pret decent. Pentru mai multe detalii sunati-ma la 0733681472.
    Zii pret final pentru tot ansamblul te rog.

Comment

Originally posted by Mihutz View Post
      Zii pret final pentru tot ansamblul te rog.
      Suna-ma si ne intelegem.

Comment

Pretul scade la 100euro

Pretul scade la 100euro negociabil. Am si compresorul care se da separat la alt pret.

Comment

Pretul scade la 100euro negociabil. Am si compresorul care se da separat la alt pret.
          Anuntul este inca valabil...

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF