Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cumpar sticla far dreapta W124

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cumpar sticla far dreapta W124

Ma plimbam linistit pe strazile din romania cand din nestire m-a lovit o piatra direct in farul dreapta deci concluzie: caut sticla far dreapta. Doresc preturi modeste. Multumesc.

0723891052
    Last edited by Luxian; 05-17-2012, 10:30 AM.
    Perfection is everything , Perfection is Mercedes-Benz` !!!

Salut.eu mi-am cumparat de la magazin, Hella -90 ron/buc.

Comment

Originally posted by Sor3L View Post
      Ma plimbam linistit pe strazile din romania cand din nestire m-a lovit o piatra direct in farul dreapta deci concluzie: caut sticla far dreapta. Doresc preturi modeste. Multumesc.

0723891052
      Nu ai mentionat...facelift sau fara facelift?
      Mercedes-Benz E220C 124 automatic '94
      Mercedes-Benz 230C 123 automatic '78
      Mercedes-Benz SL320 129 automatic '96
      Mercedes-Benz E200C 124 automatic '95

Comment

Originally posted by GoguL View Post
        Nu ai mentionat...facelift sau fara facelift?
        Sorry , no facelift.

Comment

Originally posted by maryem View Post
          Salut.eu mi-am cumparat de la magazin, Hella -90 ron/buc.
          Acum am observat ca ai scris despre asa ceva :-)) ....da, nu ma intereseaza nou fiindca se va observa diferenta dintre sticla veche si cea noua iar la una uzata e mai bine pentru mine, de accea caut sh sa fie mai intunecata sticla mai matuita, tot caut :-D

Comment

ÃŽn căutare de sticlă de far.

Comment

Ti-a spus colegul mai sus 90 ron/ buc... cumpara 2 pentru a evita diferenta de matuiala'.
              De asemenea pentru un aspect placut al masinii... totusi .. nu e o avere.
              Toate bune!
              pasiunea NU cunoaste limite !
              My project - click! MBUNIVERSE

Comment

Originally posted by hannymax View Post
                Ti-a spus colegul mai sus 90 ron/ buc... cumpara 2 pentru a evita diferenta de matuiala'.
                De asemenea pentru un aspect placut al masinii... totusi .. nu e o avere.
                Toate bune!
                Pentru ce sa dau 1milon 800 de mii pentru niste sticle ,cand am nevoie de una singura si nu noua ca nu imi place sa luceasca sa para noua e masina veche eu asa vreau sa imi iau sh , daca nu ai treaba si nu ma poti ajuta aici nu mai scrie , lasa sa faca oamenii oferte daca au, daca nu caut in continuare .
                Last edited by Sor3L; 07-07-2012, 12:47 PM.

Comment

A da sau daca are cineva faruri w124 model america ,ma intereseaza.
                  Attached Files

Comment

Se poate sterge ,inchide ce se doreste, am rezolvat problema cu o sticla SH 500 de mii , multumesc de gazduire :-))

Comment

Ca sa nu mai deschid in alt thread ...as dorii sa vand paravant pentru mercedes w124 pe fata nou noute stanga dreapta la cutie ne folosite dar nu vreau bani vreau fustita de c class w202 , Si as mai dorii sa cumpar capota faruri haoin sau portbagaj cum ii zice de facelift w124 ms.
                      Attached Files

Comment

Capota fata am eu, 100 de lei te costa. Am si o singura sticla de far, nu mai stiu pe care parte, ma uit si verific, daca te intereseaza.
                        forumist tacut

Comment

Am procurat fustita , am capota , am portbagaj , mai caut sticle faruri facelift sau faruri facelift stricate imi trebuie sticla ms.

Comment

Am eu sticla perfecta dreapta 100ron si o sticla cu o fisura de 4cm pe mijloc la 50 ron. 0726230874

Comment

Mai adaug fiindca am uitat si bara spate cu bandou lung ,daca ar putea sa editeze cineva titlul caut sticle faruri facelift si bara cu bandoul lung ms.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF