Vand motoras de ventilator pt aer sau A/C pt Mercedes W210! Locatia ventilatorului este sub torpedou. Il vand pentru ca l-am cumparat pt mine dar nu mi se potriveste. Acesta este putin mai gros decat al meu si vanzatorul initial mi l-a ambalat intr-o punga pt transport astfel incat ca cei de la firma de curierat au rupt piciorusele placii care-l fixeaza. Paleta ventilatorului a fost si ea avariata atunci cand am incercat s-o scot dar cred ca se mai poate folosi in continuare.
Pretul este de 200 lei negociabil avand in vedere ca unul nou costa cam 750-800 lei in magazin!
Pt intrebari 0745 582 193 sau PM sau email la lucian301@yahoo.com !
P.S. Cred ca merge si la alte modele mai vechi deoarece eu pe al meu l-am reparat folosind un motoras de la un model mai vechi de Mercedes dar din pacate nu stiu modelul.
Pretul este de 200 lei negociabil avand in vedere ca unul nou costa cam 750-800 lei in magazin!
Pt intrebari 0745 582 193 sau PM sau email la lucian301@yahoo.com !
P.S. Cred ca merge si la alte modele mai vechi deoarece eu pe al meu l-am reparat folosind un motoras de la un model mai vechi de Mercedes dar din pacate nu stiu modelul.
Comment