Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

vand mercedes w124 2000 de euro

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• vand mercedes w124 2000 de euro

Vand mercedes w124 200 stare perfecta de functionare pret 2000 de euro ne discutabil masina arata si merge impecabil atat pe gaz cat si pe benzina

Dotari suplimentare:
    - 4geamuri electrice
    -trapa
    -interior piele negru foarte intretinut amg
    -instalatie de gpl
    -jenti foarte frumoase pe 17
    -faruri tuning
    -stopuri clare
    -capote fata spate modelul 95
    -dwd portabil sony
    pt poze intrati pe id meu valy_panciu2000 sau la numarul de tel 0764644676 pt mai multe informati
    Attached Files

Pune te rog un an de fabricatie si VIN-ul masinii sa vedem si noi. Masina arata f bine.
    Cum sta cu actele? GPL-ul este omologat?

Multumesc si bafta la vanzare!

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
    Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

Cati km are?Ce norma de poluare este?

Comment

Mor de curiozitate ce mama dracului relevanta are norma de poluare la o masina inmatriculata in Romania ...
        1991 R129 300SL-24
        1991 w124 300CE-24
        1993 w202 C280
        1978 w116 450SEL 6.9
        1987 w201 190E 2.0
        1991 Lancia Thema 8.32 Ferrari

Comment

Originally posted by Ford_V6 View Post
          Mor de curiozitate ce mama dracului relevanta are norma de poluare la o masina inmatriculata in Romania ...
          Si eu sunt.....

Comment

Pana cand se hotaraste colegul sa dea date suplimentare,uite anuntul complet...

<<g1neala isi vinde 124-ul 200 E + GPL, la 2000 de euro,inscris, Bucuresti:>>

Mercedes 200 2000

Vanzari Masini Tunate \ Mercedes \ Mercedes 200

(Data anuntului 31/10/2009. Ultima actualizare 19/1/2010 )

Date generale despre masina:

Masina este inmatriculata in Romania.
            An fabricatie: 1992
            Carburant: benzina + GPL
            Judet: Bucuresti

Pret: 2000 EURO
            Descriere masina:

Masina arata si merge impecabil o vand deoarece trebuie sa plec in canada o dau la 2000 de euro ultimul pret
            Modificari aduse masinii:

Tuning Exterior
            Tuning Interior
            Tuning Motor
            Audio aftermarket

Dotari suplimentare masina:

Oglinzi electrice, Airbag, Interior Piele, Jante aliaj, Trapa, Inchidere centralizata, ABS, Alarma, Geamuri electrice
            Date de contact:

Utilizator : g1neala ( 2 anunturi )
            Telefon : 0764644676
            Email : valy_panciu2000 [arond] yahoo.com
            YM:
            Poze Mercedes 200 2000 :
            Last edited by Tiberiu; 02-01-2010, 10:42 AM.
            Momentan.....gandesc pentru altii !!!

Comment

Originally posted by Ford_V6 View Post
              Pai conteaza , ca anul acesta sau cel tarziu la anul se va baga o taxa de poluare valabila pentru toate masinile in functie de norma de poluare.Si poate omu vrea sa nu ia chiar ceva non euro.Va fi si la noi o taxa cum am mai auzit ca este in tarile din vestul Europei.

Comment

Originally posted by grigorean View Post
                Pai conteaza , ca anul acesta sau cel tarziu la anul se va baga o taxa de poluare valabila pentru toate masinile in functie de norma de poluare.Si poate omu vrea sa nu ia chiar ceva non euro.Va fi si la noi o taxa cum am mai auzit ca este in tarile din vestul Europei.
                Se zvoneste ca aceasta taxa de mediu pe care o platim la prima inmatriculare a masinii sa fie introdusa in impozitul anual,care se va calcula si in functie de norma de poluare a masinii!
                Faza proasta este ca vom plati cu totii acest impozit,chiar daca am platit taxa de mediu sau de poluare la inmatriculare!
                De asta este interesant sa stii ce nivel de poluare are masina pe care o cumperi!

PS.
                Scuze de off-topic!

Comment

Taxele la auto vor fi in functie de norma de poluare.Cele non euro vor disparea din cauza taxelor mari ce vor fi aplicate in cadrul impozitului anual.Asta va fi tragedia.

Comment

Deviem de la subiect insa am niste intrebari: Ce vor face zecile de mii de romani cu propriile dacii?avand in vedere ca nu isi permit casarea lor si achizitionarea uneia noi?iese revolutie daca baga impozitu asta...cum sa plateasca un om care are o dacie a carei valoare este de 10 milioane un impozit sa zicem de 15 milioane?Din ce bani?dubleaza valoarea masinii dupa ce plateste impozitu sau cum?

Sorry pt off-topic.

Comment

Nu-i nimeni din BUC sa arunce un ochi mai de-aproape la masina ?
                      Suna interesant ...

Comment

Stimabile,se vinde masina sau se dezmembreaza?
                        Vad ca ai 2 anunturi si la dezmembrari,si jantele le-ai vandut deja pe un alt topic!
                        Clarifica,te rog,situatia,chiar sunt interesat!
                        Multumesc!

Comment

Originally posted by grigorean View Post
                          Deviem de la subiect insa am niste intrebari: Ce vor face zecile de mii de romani cu propriile dacii?avand in vedere ca nu isi permit casarea lor si achizitionarea uneia noi?
                          Se vor duce la Bercea sa ceara pita si alte dacii mai noi, cu catalizator. Iar Bercea in marinimia lui le va da !
                          Sunteti offtopic, aveti feedback la bursa, am mai zis. Masina aceasta este non euro.
                          Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                          http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                          http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Originally posted by Tiberiu View Post
                            Stimabile,se vinde masina sau se dezmembreaza?
                            Vad ca ai 2 anunturi si la dezmembrari,si jantele le-ai vandut deja pe un alt topic!
                            Clarifica,te rog,situatia,chiar sunt interesat!
                            Multumesc!
                            Jantele vandute nu erau cele ale masinii si le-am cumparat eu (cele A M G). Baiatul este super de treaba, parolist si serviabil.
                            Eu am vazut masina in mare, insa nu m-a interesat in detaliu, pot sa va spun ca interiorul este deosebit.
                            Din cate am inteles eu, baiatul vrea sa o dea cat mai repede deoarece vrea sa plece din tara si are nevoie de bani sa cumpere biletele de avion. De aici si ideea cu dezmembratul, poate o vinde mai repede pe bucati.
                            Aveti toate datele de contact, inclusiv telefonul lui la dispozitie, puteti sa sunati pentru orice detalii.
                            W208 CLK200Kompressor 722.6 Avantgarde Designo
                            W163 ML 55 AMG 2001
                            W163 ML 55 AMG 2002
                            W164 ML 320 CDI
                            W251 R350

Comment

Singura problema la aceasta masina este ca am facut o greseala am schimbat motorul cumparand unu pe incredere ca find de 2300 iar el este de 2000 iar taxe la rar sunt foarte mari de accea voi cauta sa achitionez unu de 2300 ca taxele sa fie cat mai mici doar pentru ai trece seria in carte ceea ce mar costa in jur de 300 mil lei .Va rog daca aveti idei cum sa scap si eu cat mai ieftin da-ti si mie un mesaj pe forum va multumesc

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF