Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vand MB 500SEL 87000km originali

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Levi View Post
    Una ca asta, dincolo de "cortina de fier", se învârte în jurul a 10.000 EU ...
    S-o vanda in Germania daca e asa cautata si scumpa acolo.

Originally posted by crstn_savu View Post
    3. Serviceurile facute la zi in reprezentanta.
    Facute la zi in reprezenta acum 16 ani. 16 ani de cand nu s-a mai mers cu ea.

Originally posted by crstn_savu View Post
    Merita pana la ultimul cent mashina... Sa vad ce mai comentati la asta?
    Pai sari cu banu', da omului 2900 si e a ta !

Offtopicul se termina aici. Mesajele offtopic vor fi sterse. Multumesc.
    Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
    http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
    http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Sincer... frumoasa masina, sa imi permit as cumpara-o in loc de cobra, o vad ca pe o cobra de lux. Mi-am pus pe cap rata + casco la e 320 cdi daca nu una de asta sau un w 124 cam cu tot ce se putea era la mine in curte.

Comment

Sile dar informat mai esti...

- numar cu cifre rosii pe fond alb si inscriptia "probe"
        - numar oval de ambasada "CD" sau "TC"
        - numar cu scris alb pe fond negru cu cod oras la final (88888 B)
        - numar cu scris negru pe fond alb cu cod oras la final (88888 B)
        - numar provizoriu de tip 12 B (FOND ALB + FOND NEGRU)
        - numar de inchirieri 14 B
        - numar de armata A ..........
        - numar de camion 37 B
        - numar de motocicleta 47 B
        - numar de rodaj DACIA/OLTCIT/ARO (plastic transparent sau carton
        -21-B pentru dube ai furgonete mai mici,
        -41-B pentru tractoare

Stiu ca sunt off dar am gasit astea pe un site.
        W123 240 D (1977)
        Ex:W123 240 D (1979) Ex:W123 230 TE 2.3L (1983)
        Ex:W201 190E 2L(1983)

Comment

Postul #15
          Originally posted by kriket View Post
          Nu se poate inmatricula ca oldtimer !!!
          Postul#28
          Originally posted by kriket View Post
          Ca oldtimer nu se poate inscrie ? ...

Imi cer scuze de offtopic.Ai vreo problema?

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Nu pot să-mi iau ochii de pe ea, şi, studiind încă o dată pozele, am observat diferenţa de nuanţă a capotei portbagajului. Ori a fost schimbată, ori reparată şi revopsită ...
            Lord W126 500SE -> 2.5D
            Lady W123 230C -> 240D
            W124 -> 200D
            W208 CLK200 -> 2.0

W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
            Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
            Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

Comment

Nici tu ) ...?
              Mda, asa e...Si capota porbagajului are pata aia deasupra siglei...
              E nasol ca e pozata uda. Asta nu mi-a placut niciodata...
              In fine, pentru cineva care chiar si-a facut socotelile si vrea sa "traiasca pentru ea", se poate vizualiza "pe viu" si atunci "dispar" indoielile astea. Noua la ce ne ajuta?

Comment

Originally posted by mircea600sel View Post
                Postul #15

Postul#28

Imi cer scuze de offtopic.Ai vreo problema?
                Se poate inmatricula ca istoric in 2021 (1991 ultimul an al fabricarii modelului + 30 ani ca sa devina istoric = 2021). Bine, ca lumea stia asta, da posteaza asa, de dragul postarii.

Comment

12-B-**** au fost numere pentru cetateni straini cu drept de rezidenta in RO. Din cate stiu eu masinile cu astfel de numere nu prea au vama platita (poate gresesc) si e balamuc cu inscrierea. Mare minune sa mai fie de gasit proprietarul, sau sa coopereze pentru inscriere (vorbesc din experienta) Totusi poate gresesc, don`t kill me

Comment

Masina e pusa si pe mobile.de si suna lumea la ea! Ar fi culmea sa o vanda in germania!
                    1988 300TD

Comment

Originally posted by B66VEG View Post
                      Masina e pusa si pe mobile.de si suna lumea la ea! Ar fi culmea sa o vanda in germania!
                      Ar fi minunat !!! Ar fi salvarea ei ! Eu am zis că acolo sunt apreciate (şi destul de piperate), Carmine a cobit zicând "s-o vândă acolo", şi poate se-ntâmplă ...
                      Lord W126 500SE -> 2.5D
                      Lady W123 230C -> 240D
                      W124 -> 200D
                      W208 CLK200 -> 2.0

Comment

Pretul a acazut la 2000E! Personal m-as bucura s-o ia cineva de aici.
                        1988 300TD

Comment

Pretul a acazut la 2000E! Personal m-as bucura s-o ia cineva de aici.
                          Originally posted by Levi View Post
                          Carmine a cobit zicând "s-o vândă acolo", şi poate se-ntâmplă ...
                          Aceasta masina nu se va vinde in Romania decat ca piese de schimb. Si asta nu se va intampla in nici un caz pe forumul asta. Sfatuiesc prieteneste vanzatorul sa incerce sa o dea afara, are mult mai multe sanse. Realist vorbind, traim intr-o tara in care se cere VIN-ul la o masina de 500 de dolari, bogatii isi cumpara masini noi cu motoare puternice, iar saracii nu-si pot permite masini ieftine cu motoare mari. Q.E.D.

Comment

Carmine ! De asta am zis că ai "cobit". Omu' zice aici că, s-ar interesa lumea "de afară"... Şi tocmai de asta am zis că, ar fi salvarea ei. O fi ea "antică şi de demult", dar tot e păcat să se distrugă.
                            Lord W126 500SE -> 2.5D
                            Lady W123 230C -> 240D
                            W124 -> 200D
                            W208 CLK200 -> 2.0

Comment

Originally posted by carmine View Post
                              Aceasta masina nu se va vinde in Romania decat ca piese de schimb. Si asta nu se va intampla in nici un caz pe forumul asta. Sfatuiesc prieteneste vanzatorul sa incerce sa o dea afara, are mult mai multe sanse. Realist vorbind, traim intr-o tara in care se cere VIN-ul la o masina de 500 de dolari, bogatii isi cumpara masini noi cu motoare puternice, iar saracii nu-si pot permite masini ieftine cu motoare mari. Q.E.D.

Are dreptate domnu Carmine, imi pare rau...
                              As vreau sa cumpar eu, dar cum fac cu acte ? Se poate inscrie in Bulgaria fara probleme? Cum ajung acolo masina ? Actele sunt in regula ?
                              W123 200
                              W124 250 td

Comment

Foarte tare masina..eu tot caut un sec sa cumpar..mi-ar place si asta..hmm

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF