Vand Mercedes 600 SEL
---- SCHIMBURI DOAR CU PASSAT 1.9 TDI An 2001/2002 cu clima obligatoriu-----
PRET: 7999 E ( f usor negociabil )
VIN: WDB1400571A038333
An fabricatie: 1992
Nr. km. 95 000
Putere: 300kW / v12
Culoare : negru diamant
Consum: 25 % Urban-> pe mod economic ( testat )
Dotari: Full - insemnand ( clima functionala , scaune piele- electrice si incalzite, bancheta spate reglabila el. si incalzita , tetiere electrice , parktronic- aftermarket ,alarma, 2chei, geamuri electrice , bi-xenon, softclose –functional , cauciucuri de vara noi folosite doar 700km, covorase de w221 cauciuc bej )
Masina a fost descompleta de fostii proprietari de: telefon si cd player/magazie de cduri
Probleme de natura electrica- Sistemul audio fasaie pe spate probabil cabluri rascoapte sau contacte imperfecte / perdeluta spate -motorasul este functional rama fiind rupta.
Stare optica: masina prezinta zgarieturi la toate colturile , pe fata fiind o idée mai vizibile mostenite de la fostul proprietar.
Plus o zgarietura pe portiera spate dreapta foarte fina. ( ca de crengi) . Jantele nu sunt atinse prezinta doar patina timpului.
Stare tehnica: OK ( exceptie face C.V aluneca din treapta 2 in 3! )
Inafara de cele enumerate totul functioneaza perfect / arata bine.
Stituatie acte : Proprietar, acte la zi.
Istoric:
Posed masina din iulie 2008 , cumparata cu suma de 11 450 E
Am circulat cu ea doar in weekenduri ( folosita ca a doua masina)
Voi atasa devizul cu ceea ce am schimbat la ea de ordin tehnic ( capete de bara, discuri de frana ,bujii - le avea pe cele originale cand am luat masina si mergea in v10, ulei c.v , filtru c.v bucse etc ) …
!!!!!! ----- Rog carcotasii sa se abtina de la orice tip de comentarii. --- !!!!!
Pentru eventuale detalii va rog intrebari la obiect.
---- SCHIMBURI DOAR CU PASSAT 1.9 TDI An 2001/2002 cu clima obligatoriu-----
PRET: 7999 E ( f usor negociabil )
VIN: WDB1400571A038333
An fabricatie: 1992
Nr. km. 95 000
Putere: 300kW / v12
Culoare : negru diamant
Consum: 25 % Urban-> pe mod economic ( testat )
Dotari: Full - insemnand ( clima functionala , scaune piele- electrice si incalzite, bancheta spate reglabila el. si incalzita , tetiere electrice , parktronic- aftermarket ,alarma, 2chei, geamuri electrice , bi-xenon, softclose –functional , cauciucuri de vara noi folosite doar 700km, covorase de w221 cauciuc bej )
Masina a fost descompleta de fostii proprietari de: telefon si cd player/magazie de cduri
Probleme de natura electrica- Sistemul audio fasaie pe spate probabil cabluri rascoapte sau contacte imperfecte / perdeluta spate -motorasul este functional rama fiind rupta.
Stare optica: masina prezinta zgarieturi la toate colturile , pe fata fiind o idée mai vizibile mostenite de la fostul proprietar.
Plus o zgarietura pe portiera spate dreapta foarte fina. ( ca de crengi) . Jantele nu sunt atinse prezinta doar patina timpului.
Stare tehnica: OK ( exceptie face C.V aluneca din treapta 2 in 3! )
Inafara de cele enumerate totul functioneaza perfect / arata bine.
Stituatie acte : Proprietar, acte la zi.
Istoric:
Posed masina din iulie 2008 , cumparata cu suma de 11 450 E
Am circulat cu ea doar in weekenduri ( folosita ca a doua masina)
Voi atasa devizul cu ceea ce am schimbat la ea de ordin tehnic ( capete de bara, discuri de frana ,bujii - le avea pe cele originale cand am luat masina si mergea in v10, ulei c.v , filtru c.v bucse etc ) …
!!!!!! ----- Rog carcotasii sa se abtina de la orice tip de comentarii. --- !!!!!
Pentru eventuale detalii va rog intrebari la obiect.
Comment