Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Mercedesuri de vanzare

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Zeus
    replied
    Are farmecul lui și 190. La anul îl înscrii isteric și te duci la parade cu el. Mă rog, cine are timp...
    Cică a mai început să-l sune lumea să întrebe de ea.
    Eu am rămas nostalgic, în 1991 aveam W124 și-mi doream un 190.
    Acum, în sfârșit, mi-l permit

Leave a comment:

• Sharky
    replied
    sau ca e nu e diesel aspirat. )
    DAr acum intreb si eu, daca tot e sa iei o vechitura, de ce ai alege C in loc de E?
    Ca despre costuri nu poate fi vorba, mai mult conteaza starea decat modelul
    Last edited by Sharky; 02-15-2020, 22:19 PM.

Leave a comment:

• iuliu m.
    replied

Originally posted by Zeus View Post
    Oare asta de ce nu se vinde. E de ceva vreme anunțul.

https://www.olx.ro/oferta/mercedes-b...0-IDdhE2N.html
    ​​​​​
    Poate fiindcă nu are AC. In ultima vreme a cam devenit un "must". Masină de Italia fără AC...
    Last edited by iuliu m.; 02-15-2020, 21:55 PM.

Leave a comment:

• Florin_WES
    replied
    Exact!
    Astfel de exemplare ajung doar la colecționari. Țiriac sau alții... .

Leave a comment:

• dan500se
    replied
    ... mai ales ca "originalul" nici nu mai exista. Toate sunt replici... E o investitie buna!

Leave a comment:

• Florin_WES
    replied
    Un exemplar rar .

https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/d...4-3d2e76eef3ba

Attached Files
    Last edited by Florin_WES; 02-15-2020, 20:00 PM.

Leave a comment:

• Zeus
    replied
    Oare asta de ce nu se vinde. E de ceva vreme anunțul.

Anunturi gratuite , peste 4 milioane: anunturi imobiliare, anunturi auto, telefoane mobile, locuri de munca, apartamente de inchiriat, masini second hand, haine.

Leave a comment:

• iuliu m.
    replied

Recomand și vizionarea episoadelor 2, 3 și 4.
    Formidabil!

Leave a comment:

• iuliu m.
    replied
    Sincer, că presupun că te interesează o părere cât mai sinceră cu putință. Pare un "loc comun" kilometrajul de 175 de mii. Totuși istoricul furnizat de RAR confirma asta, ceea ce nu-i puțin lucru. Mașina este cumpărată din Romania. Ar trebui verificată la sânge undeva in genul atelierului userului Popeye sau la o reprezentanță cunoscuta si "prietenoasă", insă care "nu conține" și cunoscuți de-ai vânzătorului. Poate fi verificată și după VIN daca a fost servisată numai la reprezentanță.
    E o versiune de motorizare foarte ok.
    Mult succes!
    Last edited by iuliu m.; 02-04-2020, 00:01 AM.

Leave a comment:

• Zeus
    replied
    Ce părere aveți de mașina asta?
    Doresc să o cumpăr pentru cineva.
    https://www.olx.ro/oferta/mercedes-b...t-IDdg9VB.html

Screenshot_20200203_174041_ro.mercador.jpg
    Last edited by Zeus; 02-03-2020, 17:42 PM.

Leave a comment:

• iuliu m.
    replied
    Mercedes-Benz E 200 CDI NAVI TEMPO 34417km MOPF din DE-39245 Gommern Germania @MIUI| https://www.mobile.de/ro/Automobil/M...292703561.html

Leave a comment:

• dog
    replied

Probabil câștigată la "jocuri" și se dorește a scapa repede de ea, de dragul conversației:

Anunturi gratuite , peste 4 milioane: anunturi imobiliare, anunturi auto, telefoane mobile, locuri de munca, apartamente de inchiriat, masini second hand, haine.

You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 3 photos.

Leave a comment:

• Sharky
    replied
    Domne, nu interpreta scrisele ca ceva peiorativ.
    eu am prezentat ca mai sunt oameni cu alta viziune si cam in ce pret se invarte viziunea aia.
    eu prezentam gunoaiele aruncate de nemti cu 200 300 in bord si 700k reali sau inchipuiti reali care au dotari si fara manivele si care arata bine si culmea si merg, la preturi deloc mari.
    cand se strica le repari.
    Si normal ca ala e pretu daca la atata l au cumparat.

Banii sunt la cumparator, decizia e la el, buna sau rea sunt banii lui.

De e sa ma uit pe forum majoritatea masinilor sunt de peste 150k. Nu cred ca w211 care l a avut colegul sebastian de vanzare e un gunoi de masina chiar daca sarea de 200k.
    Si din poze arata bine, Ca astea de pe mobile tot din poze le evaluam, deci nu are sens sa invocam ideea ca in poze toate arata bine. La cate a bagat in el sigur e intr o stare buna.
    si mai sunt si alte exemple de masini rulate dar tinute bine.
    masina afost la vanzare la un pret bun pt stare, zic eu.

Vad ca si tu ne-ai prezentat un semi cazan proaspat achizitionat. Deci?
    Eu iti urez bafta cu el, sunt sigur ca in pretul dat isi face treaba si il vei putea aduce intr un stadiu bun fara sa ajungi la o suma colosala, demna de unu ca nou.
    Cum nu e singura masina pe care o ai e clar ca nu esti presat sa iti iei din timp si din bani ca sa il pui repede pe picioare.

Leave a comment:

• george_b_20
    replied
    Originally posted by Sharky View Post
    Da, este f corect ce spuneti cu fiabilitate si intretinere.
    dar in opinia mea cat timp faci serivce in reteaua mb ar trebui sa primesti aceste servicii de verificare. Nu?
    Sau tot tu trebuie sa fii mecanic?

Omul cu clk ul mai are si alte masini noi de acelasi calibru. La cat trebuia sa il dea?
    crezi ca el se astepta la asta?
    Sa inteleg ca asta e mercedesu e de aruncat dupa 100k ca pica toate pe el? Aia spuneti. Din pacate. Domne in 2007 ford, psa si renault dadeau 100 150k pe curea. Te astepti ca mercedesu sa tina tot atat.
    nu sa aiba pinioanele roase din cauza unui lot defect si tot tu sa fii scos vinovat.

GL ul este proprietatea unui neurolog din cluj. Cred ca doar materiale de constructii cara, ca altfel nici eu nu inteleg de ce si a luat masina asa mare de 4.2 cdi. Sigur are ceva fetisuri cu betoane puse in portbagaj dupa ce iese de la clinica.
    Nu am zis ca e epava masina. E tinuta stas, dar cere bani.

In rest intr un fel merge o masina pe perne si alt fel pe arcuri.
    Ajunge o tura sa vezi ce dinamica are masina sau ce confort ai in diferitele moduri disponibile. Totul prin apasare din buton.
    Farurile xenon si ils sunt o tampenie nu? Adica sunt oameni care se descurca cu logan si halogen.
    Memorii la scaune? Ventilatie? Piele fina? Mofturi. Erau bune si alea de dacie, husa de blana
    de motor 4 2 are rost sa zic cum merge la drum lung?
    si nu e vb de teribilisme doar de confortul care ti l da cand mergi relaxat si stii ca ai puterea la indemana nu ca 1.8k care trebuie sa il turezi ca pe motoreta si care daca scade sub 1800 incepi sa simti ca nu ii place.

Ma rog in rest ar merge si logan sau un 124 2l diesel aspirat cu manivele ca doar tot mercedes e si graba strica treaba.
    Important e sa fie la 30k si minim 20mii. Sigur merita!

Da, exista si perspectiva oamenilor carora le plac obiectele de lux. Se strica o repari, asa iti bugetezi. Dar macar stii pt ce repari.
    deocamdata gunoiul lui cu 700k ( dupa cum spui tu) arata bine si merge bine ca masina de naveta. Dupa cum vezi in poze farurile de pe gunoiu lui arata mai clar ca alea din mercedesurile impecabile de 30k.
    ​​​​​

ca incheiere, nu zic ca voi sa cautati altceva, dar mai exista si alte perspective.
    Si da multi dintre baietii care se intalnesc fac 20 30k pe an deci isi freaca masinile nu le tin in garaj.
    Ma rog in rest ar merge si logan sau un 124 2l diesel aspirat cu manivele ca doar tot mercedes e si graba strica treaba.

eu cred ca noi doi suntem prieteni, cu tot respectul.
    Doar ca nu ne stim unul cu altul ;-)

Eu chiar mi-am luat un W124 2 litri (si jumate) aspirat (acum o saptamana), are manivele la toate geamurile.
    Acum 3 saptamani, am ramas si fara permis pentru 3 luni (nu cu W124....) si da ! - "graba strica treaba" :-)

Leave a comment:

• iuliu m.
    replied
    Adică E-uri de 9000? Lasă, tu știi mai bine cum "e" preturile, cât "face" o mașină. Eu nu mă pricep. Nu le "am". Te poți calma! Ai reușit!
    Be strong!

Leave a comment:

Working...
X
Logan | Dacia Logan |Anulare DPF