If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Mercedesuri de vanzare
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Deosebirea e ca eu spun ca mai exista oameni care mai cauta si altceva pe langa C-uri de 12mii E slab dotate, si nu-s putini.
Nu stiu, nu o fi bentley sau rolls, dar E-ul e o masina premium spre lux, nu doar o masina de la A la B.
Si chiar nu cred ca-s singurul cu parerea asta.
Mai ales ca e plin de oameni pe aici care vad ca nu si-au luat masini in conditie de showroom.
Am zis deja ca fiecare face cum socoteste ca e mai bine pt el.
Legat de zicala: Eu asa spun cand desfac cate un surub...dar in romana. )
Da, este f corect ce spuneti cu fiabilitate si intretinere.
dar in opinia mea cat timp faci serivce in reteaua mb ar trebui sa primesti aceste servicii de verificare. Nu?
Sau tot tu trebuie sa fii mecanic?
Omul cu clk ul mai are si alte masini noi de acelasi calibru. La cat trebuia sa il dea?
crezi ca el se astepta la asta?
Sa inteleg ca asta e mercedesu e de aruncat dupa 100k ca pica toate pe el? Aia spuneti. Din pacate. Domne in 2007 ford, psa si renault dadeau 100 150k pe curea. Te astepti ca mercedesu sa tina tot atat.
nu sa aiba pinioanele roase din cauza unui lot defect si tot tu sa fii scos vinovat.
GL ul este proprietatea unui neurolog din cluj. Cred ca doar materiale de constructii cara, ca altfel nici eu nu inteleg de ce si a luat masina asa mare de 4.2 cdi. Sigur are ceva fetisuri cu betoane puse in portbagaj dupa ce iese de la clinica.
Nu am zis ca e epava masina. E tinuta stas, dar cere bani.
In rest intr un fel merge o masina pe perne si alt fel pe arcuri.
Ajunge o tura sa vezi ce dinamica are masina sau ce confort ai in diferitele moduri disponibile. Totul prin apasare din buton.
Farurile xenon si ils sunt o tampenie nu? Adica sunt oameni care se descurca cu logan si halogen.
Memorii la scaune? Ventilatie? Piele fina? Mofturi. Erau bune si alea de dacie, husa de blana
de motor 4 2 are rost sa zic cum merge la drum lung?
si nu e vb de teribilisme doar de confortul care ti l da cand mergi relaxat si stii ca ai puterea la indemana nu ca 1.8k care trebuie sa il turezi ca pe motoreta si care daca scade sub 1800 incepi sa simti ca nu ii place.
Ma rog in rest ar merge si logan sau un 124 2l diesel aspirat cu manivele ca doar tot mercedes e si graba strica treaba.
Important e sa fie la 30k si minim 20mii. Sigur merita!
Da, exista si perspectiva oamenilor carora le plac obiectele de lux. Se strica o repari, asa iti bugetezi. Dar macar stii pt ce repari.
deocamdata gunoiul lui cu 700k ( dupa cum spui tu) arata bine si merge bine ca masina de naveta. Dupa cum vezi in poze farurile de pe gunoiu lui arata mai clar ca alea din mercedesurile impecabile de 30k.
ca incheiere, nu zic ca voi sa cautati altceva, dar mai exista si alte perspective.
Si da multi dintre baietii care se intalnesc fac 20 30k pe an deci isi freaca masinile nu le tin in garaj.
Featuremania... Băieții trebuie sa aiba ce vedea la "întâlnire". Exista un clasament al inutilității dotărilor. In fine, ce mai conteaza?
Ce fac la 120 sau 160 de mii nu îmi pasa daca folosesc o mașină în prima sută de mii de kilometri. Așa-i că devine interesant? Suntem asfixiați de hârburi și de mentalitatea de a ingurgita "pe nemestecate" ce aruncă neamțul. Baiatului cu clk-ul ii pot spune că a așteptat prea mult până să își schimbe fierul sau, dacă s-a "căsătorit" cu el, fiind "luat de nou", trebuia să știe că și distribuția pe lanț se mai schimbă/verifică. Ce nu face românașul niciodată... Când vine vorba de curea, lasă mâncarea pe foc. Când aude de lanț îl dă în gură mă-sii...
Imi place asta - "feature-mania" :-) demo la intalniri :-)
Cand mai aud unul pe altul care se plang de Mercedes; oamanii astia nu au auzit ce-i pe la altii ....Dar ma rog ... fiecare cu opinia lui ...
Lantul inainte sa pocneasca zornaie, in special dimineata; se verifica, nu mergi ca un surd in clopot.
Uleiul se schimba la timp.
Am avut un cunoscut cu GL350cdi. Ce masina proasta, ca i-a picat cutia. Tot acelasi cunoscut, la un pahar de vin, cu gurita lui a recunoscut ca tracteaza materiale de constructii o data la cateva zile cu propria remorca. Iar cand serveste mai multe pahare, merge pe camp cu GL-eul, de-l scot taranii cu tractoarele.
Trebuie sa recunoastem ca GL este o masina proasta in atare conditii.
Un alt prieten, cu CLS. Tot asa - ce cutie proasta, ca-i patineaza, ca a trebuit rectificata. Acelasi prieten, imi povestea ca iarna lua toate giratoriile la drift, la 2-3 noaptea.
Din nou, si CLS este o masina proasta.
De cele mai multe ori exploatarea necorespunzatoare este cauza defectiunilor. Sau mententanta precara.
Asta-i parerea mea.
Oamenii povestesc ce-i in interesul lor sa povesteasca.
Featuremania... Băieții trebuie sa aiba ce vedea la "întâlnire". Exista un clasament al inutilității dotărilor. In fine, ce mai conteaza?
Ce fac la 120 sau 160 de mii nu îmi pasa daca folosesc o mașină în prima sută de mii de kilometri. Așa-i că devine interesant? Suntem asfixiați de hârburi și de mentalitatea de a ingurgita "pe nemestecate" ce aruncă neamțul. Baiatului cu clk-ul ii pot spune că a așteptat prea mult până să își schimbe fierul sau, dacă s-a "căsătorit" cu el, fiind "luat de nou", trebuia să știe că și distribuția pe lanț se mai schimbă/verifică. Ce nu face românașul niciodată... Când vine vorba de curea, lasă mâncarea pe foc. Când aude de lanț îl dă în gură mă-sii...
Domnule Iuliu, daca in continuare imi vei lua bucati din text, scoase din context, e perfect normal sa nu intelegi nimic.
De ce ai omis sa citesti fix aceasta parte:
dar de km sunt reali si starea e ok eu zic ca la 9mii e un pret corect si faci o afacere buna.
Ca la 9mii iei una full, da. Totul depinde de ce vrei. Full dupa care sa mai repari, sau asta care probabil nu va cere multe,
Domne, eu stiu pe 2 persoane care au mercedes luat de nou, de la 0 km, stiu ce hibe au si au avut.
Unu cu clk 2007 1.8, ghici ce, la 120k i-a facut motorul pe banii lui, ca deh, e mercedes si ii sare lantu. Si a mai schimbat si una alta pe langa.
Vrei sa stii cum arata volanul si schimbatorul inainte sa le retapiteze?
Iar acu masina e la un prieten, mai are de facut una alta chiar daca are 160k reali.
De am timp pun detalii doar sa caut subiectul (e pe alt forum).
Altu cu un GL si ala luat de nou, nu a fost tocmai ieftin de intretinut chiar daca a fost luat in conditie de showroom, ca doooh, a fost nou.
Acu eu ce sa cred?
Ca ala de 30k nu e supus aceleasi uzuri?
Ca ala nu o sa se strice?
Sau ca oamenii astia in loc de masini noi au fost pacaliti cu masini de 500k vandute de reprezentante drept noi?
Vremea cobrei a cam apus si fiabilitatea e cum e, care in combinatie cu o complexitate crescuta cere ceva mai multi bani. Masinile astea nu trec de 200k fara sa inceapa sa ceara bani.
Trebuie avut asta in vedere, atat.
In rest fiecare sa stie ce vrea de la masina care o cumpara.
Iar legat de a doua, fara legatura cu restu:
Proabil e o masina buna dar e si mai cheala Inteleg ca e elegance, dar cine ar mai lua clasic?
Iar farurile alea arata ca au stat destula vreme in soare. Policarbonantul ala se coace in adancime si nu il scoti cu polish.
Uite aici niste faruri de 240k cu istoric MB, sau 700k (cum zici tu). IMG_20190919_2235050.jpgIMG_20190919_2235111.jpg
Te rog sa ma crezi pe lumina asa bine arata sticla aia zici ca nu exista. Pacat ca nu am alte poze. Are rost sa mai zic ca sunt ILS?
tot la 9mii a fost luat, cu perne cu distornic, 4.2 cdi ventilatie si incalzire, memorii, keyless si multe altele.
Din iulie pana acum inafara de gume n-a avut omu altceva de schimbat in 15k parcursi.
Cand il mai prind ii fac poze. Si la interiorul uzat in aia 700k adevarati (cum zici tu) sau 240k cat arata in bord.
Cand se strica imi fac mea culpa si recunosc ca omu si-a luat ultimu jaf, pana atunci prezumtia e de masina buna.
Sincer si eu sunt curios cat o sa il tina pana apar problemele.
Dar sa revenim, si asta la 34k daca-s reali posibil sa tina o vreme buna....
DAr
Dotarile daca le vrei? Ce faci? Te apuci sa faci retrofit?
O camera in spate si un android e simplu a pui, dar cu restu asa ramane.
De ar fi sa fie una mega dotata la 30k, nici nu vreau sa ma gandesc cat cere pe ea, si pe buna dreptate in cazul ala.
Dar si sa repari pe aia full de 9mii E cat poate fi bugetul? 4-5mii? E chiar asa un capat de tara tinand cont de ce masina ai, adica una dintr-o mie?
Mercedes-Benz E 200 Komp.Elegance'1Hand+Scheckheft-MB'34.500KM din DE-24146 Kiel Germania @MIUI| https://www.mobile.de/ro/Automobil/M...290502610.html
Si un alt exemplu, in nota obișnuită. Stare superok, mai veche decat cea albastră și aproape la fel la preț, dar, cu siguranță, mai "relaxată" la o eventuală negociere, fiind pre-facelift.
Vizionare plăcută!
Exact asta spuneam. Că NU îl iei din 2007-2008 la 200-300 de mii de km "reali" și 700-800 de mii de km "adevărați", ci din DE(Deutschland), la 30 de mii de km "bătuți pe muche"(ca nu știu cum să le mai zic) și "toate sunt originale și frecate" 30 de mii nu 750 de mii. Chiar nu e nicio diferență ?!? Nu ți se pare că îți scapă nimic?Gândești exact in paradigma enunțată de mine in precedentul meu post. Ai avut curiozitatea să îl citești in integralitatea lui? Dacă nu (și așa pare), îți recomand asta.
Sunt niscai probleme cu ce se învechește stând, nicidecum cu "flanșe cardan, amortizoare, bujii, sonde lambda etc.". După părerea mea... Niscai furtune, curele, anvelope și altă "cauciucăraie"+ fluide de toate soiurile. Și atât...
Multă sănătate și fericire!
In Ro macar acu ai inregistrarile la RAR, si in Germania le ai la serviciul lor echivalent.
Dar problema e ca la un 211 odata trecut de 10-15 ani si 150k toate optiunile sunt posibile.
Nu uita ca sunt exemple de 1.8k cu distributia sarita, desi erau luate de noi. LA fel furtunurile de vacuum sunt coapte si nu tocmai accesibile pt scihmbat.
Sondele imbatranesc si multe altele. Deci ma tem ca de la un punct incolo (an si km) conteaza mai mult starea si ce a primit, decat rulajul si anul luat la mod absolut.
DAca sa zicem ca eu as fi dispus sa imi vand cazanul,
MA indoiesc ca ar da cineva 4mii pe el, nici macar 3mii, in schimb ce, de cumpara vreunu cu 6-7mii, vine cu amortizoare noi? Vine cu suspensia fata complet refacuta si spatele partial refacut?
Vine cu flansele cardan scihmbate, cu sonde lambda noi, bujii noi si toate astea?
Sau furtunuri si altele scihmbate preventiv, nu neaparat de nevoie?
Nici vorba, il iei la 6-7mii ca e 2007-2008, 200-300k rulati in nemtia si in urmatorii ani e kinder cu surprize tot cere ca toate pe el is originale, frecate.
de aia conteaza si starea efectiva a masinii.
Daca omul prezinta o stiva consistenta de facturi, nu e ceva de neglijat, chiar daca e veche, chiar daca e rulata.
Zilnic "sap" anunturile din RO (pentru GPL) (AR-TM doar pentru MB) si IT (Veneto) sa imi iau un W204 sau un W211 (ASTEA MA INTERESEAZA IN SPECIAL)... Cam le "cunosc" pe toate ce apar... Eu m-am axat pe benzinare (sau GPL), alea oricum sunt parca mai scumpe decat CDI-urile.. dar au unele niste preturi... Nu am mai vrut sa postez aici, dar am gasit unele bune de caterinca! La fel, pe pagina de FB mai "apar" exemplare cu preturi asemanatoare... (7-8-9 K pentru un rulaj "declarat" de 200K).
Stiti cum e faza cu "penalul" pentru Kilometraj manarit in RO? La fel cum se vrea sa se "doteze" Pulitia Romana cu camere video la fiecare "anagajat", chipurile sa nu se mai ia spaga... Pai de ce acum? De ce DOAR in douazeci-douazeci? Pana acum de ce NU? Asa va fi si cu "pedepsirea" modificarii kilometrajului... se va face candva... poate in douazeci-treizeci...
Aceea este o lume unde poti păcăli oamenii dând kilometrii înapoi, de acord, dar există un mic impediment. Și anume, dacă ești prins faci pușcărie pentru asta(sau iei cu suspendare, dar nu cred că asta e discuția de fapt). Cine face asta și prezintă dovezi false ale kilometrajului garantat de el, și este prins, cade sub incidența pedepsei penale. Este diferență enormă între kilometrajul "echt", "real", anunțat așa, și cel "citit" care nu implica vreo răspundere. Omul spune, cu alte cuvinte, că nu știe sigur că aceia sunt kilometrii mașinii ci că "atât indică kilometrajul". Eu nu as fi așa de suspicios cu privire la rulajul anunțat de neamț. Și diferențele de preț între o mașină mai veche, dar puțin rulată, și una mai nouă, însă maratonistă, sunt substanțiale în favoarea primei. La noi e o "ciorba națională" de înșelăciune generală, unde peste 90% dintre kilometraje sunt mânărite, de nici nu mai contează cât indica ceasul mașinii ci, exclusiv, anul de fabricație. La o mașină puțin rulata, sigur pierzi bani vanzand-o in romînica, ca nu te crede nimeni că rulajul ei este real. Și pe bună dreptate. Într-o asemenea junglă nereglementată, cine dracu' să mai creadă pe cine?
Vă repet. Sunt lumi complet diferite. Obișnuiti-vă cu asta. Și acolo se fac măgării dar ele sunt excepția nu regulă, că la noi, la "bananieri"...
Ok. Poate am exagerat cu cheala, dar nu are nimic din astea mai rasarite, rare, speciale.
dar de km sunt reali si starea e ok eu zic ca la 9mii e un pret corect si faci o afacere buna.
Ca la 9mii iei una full, da. Totul depinde de ce vrei. Full dupa care sa repari, sau asta care probabil nu va cere multe, dar ...nici nu ofera pe langa condus. Cheia e la tine.
Sunt si in Romanica la preturi asemanatoare dar cu minim 7 ori mai multi Km... (si nu e cheala deloc, da, nu are piele...dar nu e neaparat un neajuns major... interiorul arata foarte bine - "blana" aia de oaie e si el un "accesoriu" ce a costat ceva bani, erau mai demult la moda - de "tzoalele" de la bancheta din spate nu am ce sa zic - o fi vr `un romanas de-al nostru din Moldova sau Maramures).
Total de acord. Asa ceva merita de sunt km reali mai ales.
de cerut da, esti liber sa ceri cat vrei, poate prinzi fraieru...
Dar acum spune mi tu cine ar alege 202ul de pe paginile anterioare la 12mii sau cat era cand poti alege asta?
Mercedes-Benz E 200 Kompressor Elegance (1. Hand), Scheckheft din DE-71272 Renningen Germania @MIUI| https://www.mobile.de/ro/Automobil/M...283915687.html
Pare un preț "popular". Dacă cineva ar avea în rominica așa ceva de vânzare, cred că ar face ceva caz și ar cere ceva mai mulți bănuți pentru starea "impecabilă" a mașinii.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Leave a comment: