Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Mercedesuri de vanzare

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• dcosmin
    replied
    Originally posted by mer_se280 View Post

Deci, lista optiunilor este mare in ceea ce priveste modelul W126!

Ca sa ai volanul cu insertie lemn era o optiune (destul de costisitoare) care lipseste de pe masina...asta ar fi doar unul dintre de pe lista cu optiuni...

Optiunile ar putea continua gen: Airbag pasager, Rollobox sub cotiera, Reiserechner, Webasto, Telefon (poate fi vorba de mai multe modele), stingator scaun, scaune individulae pe spate care doar la modelul SEL il poti regasi ( in anunt este bancheta), Heckrollo (perdea luneta), ...in caz de optezi pentru perdele cortina atunci nu se pune la calcul Heckrolloul, pentru SLS (nu ma pot pronunta findca nu este trecut in anunt si in anunt nu este poza cu compartimentul motor ca sa ne dam seama) ar mai fi o optiune, scaune ortopedice, frigider in portbagaj (la fel, doar pe modele SEL au fost intalnite)...si poate imi scapa ceva (colegul Cipoaca ar mai adauga cu siguranta ceva ) )

Toate cele mai sus apar in catalogul producatorului si au fost catalogate ca optiuni la vremea respectiva!

Precum a mentionat si colegul Iuliu.M mai sus ''S-Klass-urile aveau asa de multe extrase încât nu cred că a vazut cineva vreun "full" autentic" , ...corect, nici nu stiu daca intradevar ar exista un asemenea model!

Stima
    Salut, stiam de toate acestea desigur, dar fie vorba intre noi, un volan si rollbox le poti face retrofit instant. Cat despre frigider, webasto, alea sunt cvasiinutile. Vorbind de optiuni foarte importante si greu de instalat ulterior si cu costuri considerabile. Perdeluta la luneta intr-adevar nu m-am uitat daca are, dar sper ca esti de acord ca dotarile masinii din anunt sunt indestulatoare si nicidecum standard multe dintre ele. Claxonul pe 2 tonuri , scaunele electrice cu memorii, bancheta spate electrica si incalzita, astea nu sunt standard pe w126. Nici coloana volan electrica. Masina e de America, unde dotarile standard erau mult mai multe decat "standard-ul" pentru Europa.
    Reiserechner eu nu am vazut pe w126 se/sel. Totusi scaunul sofer si cotiera par tavalite, la rulajul ala. Asta luand in considerare ca pielea la 126 are o calitate exceptionala.

Leave a comment:

• dcosmin
    replied
    Originally posted by Lucian_kel View Post

Nu neaparat (departe de mine gândul de a începe vreo discuție în contradictoriu), dar având în vedere că este in curs de atestare istorică, e posibil să fie adusă de puțin timp. În majoritatea orașelor din țările europene este interzisă circulația autovehiculelor poluante, motiv pentru care pe masinile vechi se instalează gpl. M-am informat despre asta pentru că al meu Mercedes e din '78, deci non euro, iar a doua mașină din '94 e cu euro2, deci în curând se va încadra la "interzise". Montarea unei instalații gpl o echivalează la o normă de poluare euro 4 (sau 3, in functie de tipul de instalație) și astfel se poate circula fără probleme. Altfel nu mergi cu ea, punct.

Nu cred ca suntem off topic, discutând despre o mașină ce se află la vânzare. Dacă da, scuze, se poate șterge.
    Nu stiu cat de mult si unde te-ai interesat, dar la noi in Romanistan, faptul ca ii pui Gpl nu ii schimba norma euro. Cu alte cuvinte, daca e euro2 in civ, dupa ce ii pui gpl tot euro 2 ramane si la fel de interzisa ramane.

Leave a comment:

• dcosmin
    replied
    Originally posted by iuliu m. View Post
    Asta:

de exemplu, ar fi fost un exemplar deosebit, numai ca proprietarul s-a apucat sa ii puna GPL. Pesemne ca să ieși mai ieftin dacă o folosești să faci naveta...
    Acesti dinozauri nu sunt nicidecum de utilizat zilnic, mai ales din prisma consumului, care nu e prietenos cu buzunarul, daca e sa fim plastici. Consumul de combustibil este specific camioanelor, totusi vorbind de motor v8 conceput in anii 70.

Leave a comment:

• mer_se280
    replied
    Originally posted by dcosmin View Post

Nu e chiar asa cum zici tu. Ce mai e "mult si bine" ca sa fie full? In afara de reiserechner care nici nu cred ca s-a pus pe w126 sel, ce lipseste?

Deci, lista optiunilor este mare in ceea ce priveste modelul W126!

Ca sa ai volanul cu insertie lemn era o optiune (destul de costisitoare) care lipseste de pe masina...asta ar fi doar unul dintre de pe lista cu optiuni...

Optiunile ar putea continua gen: Airbag pasager, Rollobox sub cotiera, Reiserechner, Webasto, Telefon (poate fi vorba de mai multe modele), stingator scaun, scaune individulae pe spate care doar la modelul SEL il poti regasi ( in anunt este bancheta), Heckrollo (perdea luneta), ...in caz de optezi pentru perdele cortina atunci nu se pune la calcul Heckrolloul, pentru SLS (nu ma pot pronunta findca nu este trecut in anunt si in anunt nu este poza cu compartimentul motor ca sa ne dam seama) ar mai fi o optiune, scaune ortopedice, frigider in portbagaj (la fel, doar pe modele SEL au fost intalnite)...si poate imi scapa ceva (colegul Cipoaca ar mai adauga cu siguranta ceva ) )

Toate cele mai sus apar in catalogul producatorului si au fost catalogate ca optiuni la vremea respectiva!

Precum a mentionat si colegul Iuliu.M mai sus ''S-Klass-urile aveau asa de multe extrase încât nu cred că a vazut cineva vreun "full" autentic" , ...corect, nici nu stiu daca intradevar ar exista un asemenea model!

Stima

Leave a comment:

• iuliu m.
    replied
    Departe de mine, gandul să polemizez de dragul polemicii. Dacă este cum spui, atunci este perfect explicabilă modificarea si îmi retrag oficial observatia malițioasă. Totuși, asa cum este in cazul vignetei "oxigen", știam ca si în Occident oldtimerele sunt exceptate de la restrictiile din unele centre urbane, in genul celei din poza. Așa că, cred că problema ar fi putut fi rezolvata prin atestarea ca vehicul istoric/oldtimer (și) in Germania. Dacă, însă, altfel nu s-a putut, din varii motive, conversia pe GPL este de înțeles, mai ales că dupa cum arata butelia, pare a fi o instalatie de calitate. Oricum, din poze, urmărind cu atenție punctele "nevralgice"(care se observă, evident), masina pare a se afla intr-o stare remarcabilă.

Leave a comment:

• Lucian_kel
    replied
    Asta:
    https://www.autovit.ro/anunt/mercede...-ID7GygLk.html
    de exemplu, ar fi fost un exemplar deosebit, numai ca proprietarul s-a apucat sa ii puna GPL. Pesemne ca să ieși mai ieftin dacă o folosești să faci naveta...
    Nu neaparat (departe de mine gândul de a începe vreo discuție în contradictoriu), dar având în vedere că este in curs de atestare istorică, e posibil să fie adusă de puțin timp. În majoritatea orașelor din țările europene este interzisă circulația autovehiculelor poluante, motiv pentru care pe masinile vechi se instalează gpl. M-am informat despre asta pentru că al meu Mercedes e din '78, deci non euro, iar a doua mașină din '94 e cu euro2, deci în curând se va încadra la "interzise". Montarea unei instalații gpl o echivalează la o normă de poluare euro 4 (sau 3, in functie de tipul de instalație) și astfel se poate circula fără probleme. Altfel nu mergi cu ea, punct.

Nu cred ca suntem off topic, discutând despre o mașină ce se află la vânzare. Dacă da, scuze, se poate șterge.
    Attached Files
    Last edited by Lucian_kel; 11-16-2019, 02:33 AM.

Leave a comment:

• iuliu m.
    replied
    Asta:

Leave a comment:

• iuliu m.
    replied
    A mers un amic, colecționar și pasionat și el. Am discutat, și eu și el, cu vanzatorul. Asta este impresia pe care ne-a lasat-o amândurora. Totuși, masina e deosebita pentru rominica. De aceea am și postat-o aici.

Leave a comment:

• dcosmin
    replied
    Da. Radioul e "din alt film". Vanzatorul e un samsar oarecare care "culege" ce i se pare ok de prin state. Mașina arată și merge într-un fel, ce-i drept. Cu "full dotări" e poveste veche și superfredonata. S-Klass-urile aveau asa de multe extrase încât nu cred că a vazut cineva vreun "full" autentic. Dar nu costă nimic sa arunci acolo un "full". Și câteodata se prinde...
    Ai vazut live si ai mers cu masina din anunt?

Leave a comment:

• dcosmin
    replied
    Originally posted by mer_se280 View Post
    Da, arata chiar bine, insa pana la "Full dotari" cum este mentionat si in anunt este mult si bine. Dotarile mentionat in anunt erau deja de serie pentru gama de varf. Oricum de felicitat proprietarul, frumos exemplar .

Nu e chiar asa cum zici tu. Ce mai e "mult si bine" ca sa fie full? In afara de reiserechner care nici nu cred ca s-a pus pe w126 sel, ce lipseste?

Leave a comment:

• iuliu m.
    replied
    Da. Radioul e "din alt film". Vanzatorul e un samsar oarecare care "culege" ce i se pare ok de prin state. Mașina arată și merge într-un fel, ce-i drept. Cu "full dotări" e poveste veche și superfredonata. S-Klass-urile aveau asa de multe extrase încât nu cred că a vazut cineva vreun "full" autentic. Dar nu costă nimic sa arunci acolo un "full". Și câteodata se prinde...

Leave a comment:

• mer_se280
    replied
    Da, arata chiar bine, insa pana la "Full dotari" cum este mentionat si in anunt este mult si bine. Dotarile mentionat in anunt erau deja de serie pentru gama de varf. Oricum de felicitat proprietarul, frumos exemplar .

Leave a comment:

• Lucian_kel
    replied
    Da, mie nu-mi place radio.... in rest e de vis.

Leave a comment:

• iuliu m.
    replied
    Bine. Atunci s-o luam altfel. Pe asta:

https://m.olx.ro/oferta/mercedes-w12...7-IDcL6SA.html
    o știe cineva? Mie mi se pare un superexemplar. Are cineva, ceva, împotrivă?

Leave a comment:

• Sharky
    replied
    Originally posted by dcosmin View Post

Nu e chiar asa. Este pret deja de coupe in stare buna. Ce spuneti dvs, adica 8-9 mii deja vorbim de coupeuri in stare foarte buna, cu dotari multe.
    Aia e! Gasesti coupe la 3-4mii decent si nemancat iremediabil de rugina. Sau 6-7mii deja sunt parfum si are un minim de AC. In opinia mea ce e in poza e doar o masina care se vinde pt profit.
    Alea scumpe sunt cu motoare mari, dotari, chestii.

De vreo luna discutam cu unu de avea un 124 motor bineinteles diesel aspirat, manivele la geam, interiorul banal, nu mai stiu daca avea AC sau nu.
    Se lauda ca vopseaua e aia originala, ca n-o schimbat mai nimic, ca telescoapele is orginale (de parca asta ar fi de lauda...) suspensia zicea el ca e brici dar flansele de sus erau pline de crapaturi.

El era suparat ca nu ar da nimeni 10mii pe el, ca in tara nu sunt cunoscatori.
    Pai 10mii, dar dotari nu, motor smecher nu, reparatii nu ca doar mercedesu tine o viata, cool factor mai deloc sau cel mult din categoria: uite baba ca inca mai merge.
    De parca un cunoscator alege sa dea la manivela sau sa mearga cu o masina demna de ultimul taxi de Beirut...pe care sa mai si dea 10mii.

De banii aia mai bine iti iei un 211 si va fi regina balului si acum si il tii deoparte 10-12 ani si tot acolo ajunge, dar cu mai putina rugina si dotari nu gluma in banii aia. Si sa vezi aluia cum ii creste valoarea cand ajunge la aceeasi varsta!

Ma rog, nu e prost ala care cere, dar e o mare diferenta intre pretul real si cel inchipuit, plus cum isi vad unii masinile...

Sper ca nu deranjeaza postul meu, e doar in maniera initiala a topicului.

Uite un coupe, care evaluat din poze (la fel ca masina de sus) arata mai bine, e mai ieftin, e mai dotat:
    https://www.facebook.com/marketplace...roduct_details
    (Disclamer, nu il stiu, nu mi-e prieten, poate fi bun, poate fi rau, cine stie dar la fel de bun/rau poate fi si un model vazut pe olx).

Leave a comment:

Working...
X
Logan | Dacia Logan |Anulare DPF