Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Tavite portbagaj, covorase / presuri auto personalizate, bandouri. 10% reducere forum

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salut!

AMG style - Iti multumesc ca ai cumparat de la noi si-ti multumesc ca apelezi din nou!
    ML - stai, sa nu facem vreo confuzie... Mie-mi apare in catalog X164 ca fiind G klasse nou. Mai bine spune-mi care M: 1999-2005 sau dupa 2005? Avem pe stoc din ambele - 151 ron minus 10% sau curierat gratuit.

Covorase de mocheta vor fi abia dupa jumatatea lui Martie. Pana atunci doar de cauciuc. Din pacate M klasse nu-i in catalogul de covorase, iar pentru Astra H cele de cauciuc sunt 115 ron, iar cele de mocheta vor fi un pic mai ieftine.

Daca vrei, tavita de M si covorase de cauciuc pentru Astra H (daca cumva doresti...) pot sa ti le trimit azi.

Multumesc,
    Mircea
    Last edited by themircea; 02-09-2009, 09:17 AM.
    Daca nu sunt date confidentiale, va rog sa intrebati pe topic, NU PM!
    www.rimimg.ro/catalog 0720.699655 sau 0256/275273 (L-V 8-18, S uneori... 9-13)

Comment

• Modelul este Mercedes ML 350 ( W 164), an fabricatie 2006, adica ultima generatie de ML (nu este GL, acela este alt model, care are intr-adevar indicativul X 164). Ma intereseaza pentru moment tavita de portbagaj pentru ML, daca aveti si cat costa. Multa sanatate !
      Attached Files
      Last edited by AMG style; 02-09-2009, 18:34 PM.

Comment

• Salut!

AMG style - OK! M-am prins: unu-i W, altu-i X...
        In rest, ti-am raspuns deja mai sus... Avem pe stoc ambele generatii de M (evident ca difera portbagajele si implicit tavitele) , iar pretul este 151 ron, livrare gratuita prin curier rapid.
        Ai mai jos poza cu M W164. (vezi c-am invatat... )
        Daca doresti, te rog suna-ne si azi pleaca spre tine sau da-mi PM, SMS, email cu datele de livrare-facturare si neaparat un nr. de telefon.

Multumesc,
        Mircea
        Attached Files
        Last edited by themircea; 02-10-2009, 07:18 AM.

Comment

• Multumesc mult pt seriozitate si calitate !!!
          Se potrivesc perfect la toate masinile pt care mi-ai trimis.
          MULTUMIT LA MAXIM !!!
          Afaceri bune !!!

Comment

• Salut!

zang - eu iti multumesc ca ai cumparat de la mine si ma bucur ca esti multumit!

Iti stau la dispozitie si pe viitor!
            Mircea

Comment

• Multumiri si de la cei doi proprietari de Audi!!!
              In mod sigur vom dota mai multe masini de pe aici cu produsele tale. Deja Dragos se intreaba: "Totusi trebuia sa iau si o tavita!". Vorba ta: "Abia cand vei varsa o cutie de smantana sau de lapte in portbagaj, vei aprecia valoarea unei tavite!"
              Toate cele bune!!!

Comment

• Salut!

zang - Iti multumesc inca o data si ma bucur ca prietenii tai sunt multumiti!
                Iti stau la dispozitie si mai departe!

Mircea

Comment

• Salut!

Pentru masinile voastre sau un cadou pentru prietenii vostri care tin la masinile lor!

Tavite pentru portbagaj, covorase de cauciuc, bandouri de protectie - toate speciale pe model de masina!
                  Cataloagele cu modele si preturi pe www.rimimg.ro.

Atentie! Reducerile de mai jos sunt doar pentru forum. Daca faceti comanda pe site, va rog sa specificati ID-ul de pe forum.

Reduceri pentru forum:
                  -la tavite sau bandouri– 10% reducere sau curierat gratuit
                  -la covorase – aveti de plata 15 ron (1/2 din costurile de curierat)
                  -la covorase+tavita (pereche sa fie, chiar daca nu-s pentru aceeasi masina) – aveti 10 ron reducere la covorase si curierat gratuit
                  -la doua tavite/bandouri pe livrare – 8 ron reducere pe bucata si curierat gratuit ; la 3 – 10 ron / buc ; la 4 – 15 ron / buc ; la 5 tavite sau bandouri /livrare aveti al 6-lea produs gratuit.

Duminica placuta!
                  Mircea

Comment

• Salut. Ce se mai aude de covorasele de mocheta. Ma intereseaza un set pt un w201 la ce pret ajunge si daca se sunt disponibile mai multe nuante de culoare. Multumesc

Comment

• Salutare Mircea!
                      As vrea, te rog un set de presuri din cauciuc pt w210 an 2001 pe adresa mea sau a lui Dragos. Doar cele 4 pt interior.
                      Multumesc!!! Toate cele bune!!!

Comment

• Ma intereseaza presurile din spatele scaunelor din fata pentru un Mb Vito din 2001.Ma poti ajuta?

Comment

• Salut!

Scuze pentru intarzierea in raspuns, dar iar nu primesc notificari despre mesajele noi... (
                          Daca vedeti ca nu va raspund in 24 de ore inseamna ca nu stiu despre intrebarea voastra si atunci, va rog, sunati-ne!

mihnote - saptamana asta sper sa definitivam toate cele si voi posta poze cu culorile si materialele. Pretul va fi ~ 100 ron.

zang - Vai, om bun! Si de ce nu m-ai sunat, ca doar ai numarul? L-am sunat acum pe Dragos si azi pleaca spre el covorasele.

m3seriasu - Scuze, dar Vito nu-i in catalog! Daca poti sa faci poze cu locul de acolo si sa mi le trimiti pe mail (office@rimimg.ro), pot sa ma uit daca nu seamana cu VW T4 sau T5. La T4, de exemplu, covorasele pentru bancheta 2 sunt enorme si au crestaturi pentru ajustare (ca acolo VW tot a schimbat cate ceva in fiecare an...). Cine stie? Poate avem noroc...

Multumesc,
                          Mircea

Comment

• Multam mult!!! Au ajuns astazi.

Afaceri bune!!!

Comment

• Salutare. Imi cer scuze, dar nu am apucat sa citesc tot threadul si poate te fac sa te repeti. Am citit pe la inceput si ma gandesc ca pana acum deja ai presuri. Ma intereseaza pretul pentru W 202 din 94 (presuri de cauciuc).
                              E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
                              C180 W202, 1994
                              W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

• Tavita w 164

Multumiri lui Mircea pentru tavita de ML. Multa sanatate !

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF