Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Tavite portbagaj, covorase / presuri auto personalizate, bandouri. 10% reducere forum

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salut!

Va rog, poate ma puteti sfatui: din Iulie nu mai primesc notificari de mesaje noi si posturi de pe clubmercedes... Am incercat tot ce am stiut, toate setarile sunt OK, si-atunci?

zang - Iti multumesc ca ai cumparat inca o data de la noi!
    Multumesc si pentru vorbele bune si pentru recomandare!

rommy20005 - eu iti multumesc si sper sa ne mai auzim!
    Cat despre Hilux, acolo-i mai complicat. Vine de la alta fabrica, e altfel construita si e cam 160 de euro plus TVA. Daca doresti, putem incerca sa-ti oferim, dar va dura un pic.

Duminica placuta!
    Mircea
    Daca nu sunt date confidentiale, va rog sa intrebati pe topic, NU PM!
    www.rimimg.ro/catalog 0720.699655 sau 0256/275273 (L-V 8-18, S uneori... 9-13)

Comment

• Nu prea merita !

Oricum multumesc pt interes ! Bafta.

Comment

• Salut!

rommy20005 - Da, asa ne-am gandit si noi... De-aia n-am adus pe stoc si nu le promovam.
        Iti pot recomanda o alta solutie mai ieftina, chiar daca artizanala. In functie de ce cari cu Hiluxul, poate sa-ti fie totusi de folos. Se gaseste pe la magazine de produse industriale sau D.I.Y., cauciuc de 2-3 mm grosime la rola. Poate poti sa-ti decupezi din asa ceva, ca sa-ti protejeze bena de incarcaturi "agresive".

Ceau!
        Mircea

Comment

• Covorase w203

Salut,

Vreau si eu un set de presuri din cauciuc pentru w203. Pe site vad doar negre, dar ma gandeam ca nu strica sa intreb daca ai cumva si mai deschise la culoare (gen gri deschis).

Merci
          W203 - 2004

Comment

• Salut!

Abraxasnew - Doar negre. Sorry!
            De mocheta se poate si beige, gri, antracit etc, dar nu cred ca-i tocmai anotimpul potrivit pentru mocheta...
            Daca doresti de cauciuc negre, cu placere!

Ceau!
            Mircea
            Last edited by themircea; 10-29-2009, 08:09 AM.

Comment

• Merci pentru raspuns. Ma asteptam, dar trebuia sa incerc (interiorul masinii este gri deschis).
              Vreau un set pe negru atunci daca se paote, ca incepe vremea rea si este jale...

Merci,
              W203 - 2004

Comment

• Merci

Am vorbit la telefon joi, iar sambata dimineata am avut curierul la usa, asa cum discutasem.
                Presurile se potrivesc la fix (cum ma asteptam de altfel), deci il recomand
                W203 - 2004

Comment

• Salutare!
                  Vreau un pret pentru un set de covorase de cauciuc si eventual si tavita de portbagaj pentru un VW Passat Break din 2006.
                  Last edited by MARIUS B; 11-15-2009, 01:49 AM.
                  Mercedes-ul e o stare de spirit!

Comment

• Multumesc.
                    Deja le-am primit si a fost facuta comanda in 17.11.09 si covorasele le-am primit in 18.11.09
                    Amicul meu este multumit de calitatea covoraselor si promptitudine.
                    Pentru ca am mai cumparat produse am primit si o mica reducere.

Recomand !!!
                    Mercedes-ul e o stare de spirit!

Comment

• Corsa

Salutare,
                      Pentru Opel Corsa 5 usi 2009, un set din cauciuc, negre?
                      http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

• Salut!

Eu in continuare nu primesc notificari pentru mesaje, asa ca va rog, daca vedeti ca nu raspund in 24 de ore, sunati-ma la numerele din semnatura.

Abraxasnew si MARIUS B - Va multumesc ca ati cumparat de la noi si ma bucur ca sunteti multumiti de produse.
                        Sper sa ne mai auzim!

cl600 - Banuiesc ca te referi la covorasele de interior, nu?
                        115 ron + 15 ron un partial din curierat.

Ceau!
                        Mircea
                        Last edited by themircea; 11-19-2009, 19:18 PM.

Comment

• PM

Originally posted by themircea View Post
                          Salut!

Eu in continuare nu primesc notificari pentru mesaje, asa ca va rog, daca vedeti ca nu raspund in 24 de ore, sunati-ma la numerele din semnatura.

Abraxasnew si MARIUS B - Va multumesc ca ati cumparat de la noi si ma bucur ca sunteti multumiti de produse.
                          Sper sa ne mai auzim!

cl600 - Banuiesc ca te referi la covorasele de interior, nu?
                          115 ron + 15 ron un partial din curierat.

Ceau!
                          Mircea
                          Da, la covorasele de interior m-am referit.
                          Am pus PM
                          http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

• Pt un Opel Astra Caravan din 98 model F o tavita de portbagaj la cit ajunge?
                            Multumesc.Si la fel si pt un Mb 124.
                            Sorin Priboi, aproape pieton ....
                            Tel 0766/24 83 24
                            __________________________________________________ __________________________________________________ __
                            Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson

Comment

• Salut!

Sorin Priboi - 151 ron sunt fiecare dintre cele doua despre care ai intrebat. Reducerile pentru tavite cred ca le-ai vazut deja: curierat gratuit si in 8 ron/ bucata daca sunt doua tavite pe colet.
                              Astra F Caravan e clar, dar cand/daca vei dori sa comanzi, vom detalia ( W124 sedan / combi).

Ceau!
                              Mircea
                              Last edited by themircea; 11-30-2009, 09:06 AM.

Comment

• Salut. Ai cumva set de covorase de cauciuc pentru Ford Fiesta 2003 (in doua usi). Si pret! Merci!

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF