Salutare,
Am luat un Vito 115 CDI de curand si incerc sa ma invat cu intretinerea lui.
Am cumparat anvelope de iarna plus un rand de jante de tabla ptr. ele.
Nu am reusit sa scot capacele de la roti. Stie cineva sa ma indrume cum se face? Atasez foto cu capacele. Din cauza asta nici nu am reusit sa masor distanta dintre prezoane si diametrul gaurii centrale, asa ca am comandat jantele in functie de datele tehnice ale masinii (2007-2008 fabricatie, 2148 cc, 639 caroserie, 205/65 R16C anvelope).
Datele scrise pe jante sunt acestea:
6 1/2 Jx16 ET 60
Diametrul gaurii centrale aprox. 66.5mm
Distanta dintre gaurile prezoanelor cam 49 mm (nu de la centru la centru, ci intre marginile gaurilor). Atasez si niste foto cu o janta noua.
La descrierea jantelor pe site-ul de unde am facut comanda era trecut:
6 1/2 Jx16 H2 5/112/60/66.5
Credeti ca sunt bune? Urmeaza sa merg la vulcanizare sa montez anvelopele de iarna pe jante, dar vroiam sa ma asigur ca am jantele care trebuie inainte de a face acest lucru...
Multumesc.
Am luat un Vito 115 CDI de curand si incerc sa ma invat cu intretinerea lui.
Am cumparat anvelope de iarna plus un rand de jante de tabla ptr. ele.
Nu am reusit sa scot capacele de la roti. Stie cineva sa ma indrume cum se face? Atasez foto cu capacele. Din cauza asta nici nu am reusit sa masor distanta dintre prezoane si diametrul gaurii centrale, asa ca am comandat jantele in functie de datele tehnice ale masinii (2007-2008 fabricatie, 2148 cc, 639 caroserie, 205/65 R16C anvelope).
Datele scrise pe jante sunt acestea:
6 1/2 Jx16 ET 60
Diametrul gaurii centrale aprox. 66.5mm
Distanta dintre gaurile prezoanelor cam 49 mm (nu de la centru la centru, ci intre marginile gaurilor). Atasez si niste foto cu o janta noua.
La descrierea jantelor pe site-ul de unde am facut comanda era trecut:
6 1/2 Jx16 H2 5/112/60/66.5
Credeti ca sunt bune? Urmeaza sa merg la vulcanizare sa montez anvelopele de iarna pe jante, dar vroiam sa ma asigur ca am jantele care trebuie inainte de a face acest lucru...
Multumesc.
Comment