Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Sprinter 308CDI intrerupe

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sprinter 308CDI intrerupe

Am un Sprinter din 2000 308CDI 2.2L automat, a inceput de ceva timp sa imi taie acceleratia, de exemplu merg la 90km/h constant si imi taie acceleratia, e ca si cum a-si ridica piciorul de pe acceleratie, frana d motor. Ca sa isi revina ori accelerez aproape de kick down ori iau piciorul de tot de pe acceleratie si apas din nou. Precizez ca are zile cand face foarte des, iar zile in care fac 200km fara sa intrerupa. La tester nu.mi tine minte nici o eroare, imi arata ca pedala de acceleratie functioneaza. Daca a mai patit cineva ceva de genu sau are vreo idee cum pot rezolva problema, de o luna ma chinui si nu.i dau de cap.

Am descoperit intamplator la mine(cutie SprintShift-semiautomata),daca apesi cat de putin frana iti taie acceleratia,chiar daca o tin accelerata.
    Asa ca verifica si comutatorul de la frana sa nu aiba vreo lamela rupta inauntru sau vreun fir cu probleme....etc
    E doar o idee....dar eu am patit-o cu comutatorul de la frana,sa defectat inauntru si cand apasam frana imi trecea cutia de pe automat pe manual,plus martor in bord(anti-patinare)aprins.

Comment

Multumesc pentru raspuns, este posibil sa ai dreptate, cand am cumparat masina din Germania anul trecut imi facea figuri senzorul de la frana. O sa.l dau maine jos sa studiez problema si revin cu raspuns.

Comment

Intrerupatorul de la frana apare pe tester daca e defect,acuma depinde de tester si de cel care i l foloseste!
        Toate literele lipsa le-am mâncat de foame. Toate greselile le-am facut cu rea intentie!

Comment

Intradevar am schimbat contactul de frana si merge masina. Dar acum am alta problema, am patit sa o bag in automat si accelerez si masina nu pleaca, daca o turez la 2500 rpm bruscheaza foarte rau. Precizez ca am verificat uleiul la cutie si este la nivel. Daca are cineva idee ce poate sa aiba. Cred ca ii pun cutie manuala zilele astea dar nu prea stiu ce implica, teoretic cutie ,timonerie, pedala de ambreiaj si pompa. O avea legatura calculatorul sau alte elemente electronice cu schimbarea cutiei in manual?
          Daca stie cineva si doreste sa ma ajute , macar cu un sfat 0735 178 179.

Comment

Dacă a mers cutia pana acum 15 ani reparo si va merge in continuare câțiva ani, nu fa prostia sa treci pe manual căci eu am pățit-o si îmi pare tare rău după mașina , un 313 CDI din 2003 niciodată nu a mai mers cum a trebuit in final sa dus turbo, calculatorul si partea finala sa rupt vibrochenul si am dato pe bani de nimic așa sticata , acuma tu știi dar îți recomand sa o reconditionezi!! Bafta!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Comment

Originally posted by iulian_amator View Post
              Intradevar am schimbat contactul de frana si merge masina. Dar acum am alta problema, am patit sa o bag in automat si accelerez si masina nu pleaca, daca o turez la 2500 rpm bruscheaza foarte rau. Precizez ca am verificat uleiul la cutie si este la nivel. Daca are cineva idee ce poate sa aiba. Cred ca ii pun cutie manuala zilele astea dar nu prea stiu ce implica, teoretic cutie ,timonerie, pedala de ambreiaj si pompa. O avea legatura calculatorul sau alte elemente electronice cu schimbarea cutiei in manual?
              Daca stie cineva si doreste sa ma ajute , macar cu un sfat 0735 178 179.
              Am pãțit si eu,foarte rar, sa aibã o întârziere la plecare,dar nu smucește extraordinar de tare....e ca o plecare mai forțatã.
              Du te la Mercedes la reprezentanta,ei au tester si soft pt.cutie semiautomata,sa ii facã o testare completa.
              Eu am 270.000 km cu mașinã,fãcuți la drum întins,numai pe Ro si in afara de schimbat ambreiaj si recondiționat pompa hidraulica nu am avut alte probleme.(am luat-o la 106.000,dar a fost la DHL-Olanda,folosita pe transport local)
              Ambreiajul a început sa patineze din cauza uzurii ....avea mașinã pe bord vreo 220.000....acum am 374.000

Ca sa pui manuala trebuie umblat in calculator,oricum e vreo 800 Euro toatã afacerea.....dar nu știi ce junghi de cutie manuala îți pun bãieții,daca ai" norocul "sa nimerești una care a fost pe maxi-taxi sau de la unul care schimba fara ambreiaj pot apãrea probleme in viitor.
              Last edited by cruiser; 03-28-2015, 07:35 AM.

Comment

Working...
              X
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF