Am un LT35 in posesie de aproape 2 ani, pana in prezent nu am schimbat nimic important. Minusuri la LT ar fi volanta care se strica o idee mai repede decat la Sprinter, suruburile de la palier sunt recomandate sa se schimbe la 400mii km, pompa de vacuum se strica si ea, filtrul de motorina e pozitionat cam aiurea, distributia e pe curea si personal o schimb la 50mii km sa stau linistit (450ron kit-ul fata-spate si 150-200ron pompa de apa + manopera la ele) si cam atat. Daca as avea de ales intre 311 si LT35 ANJ sau AVR, adica cel de 109 cai, eu as alege oricand LT-ul, motorul in 5 mi se pare mult mai echilibrat decat cel de 311. 313 e superior ca demaraj. Diferenta de consum intre ele e de 2-3litri la 100km, LT-ul e mai putin pretentios la capitolul injectie si mai ieftin la intretinere. La LT pompa de injectie face figuri dupa 600mii km. Un coleg a zis ceva de 316, acolo e alta mancare de peste, e vorba in primul rand de diferenta de pret la achizitie. Si realistic vorbind, la Sprinter cand ai probleme la injectie, in primul rand iti trebuie meserias bun si in al doilea rand te cam ustura la buzunar. Deci daca vrei masina care sa tina cu casa, ia-ti LT. Daca vrei demaraj, ia-ti Sprinter 313 sau 316
Ps: sau daca vrei o masina care sa te tina o viata, cauta un 312 sanatos si nu o sa-ti para rau, chiar daca o sa consume mai mult.
Ps: sau daca vrei o masina care sa te tina o viata, cauta un 312 sanatos si nu o sa-ti para rau, chiar daca o sa consume mai mult.
Comment