Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme Sprinter 313 CDI 2009 Euro 5

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme Sprinter 313 CDI 2009 Euro 5

In urma cu cateva luni am intampinat o problema, plecand in Franta dintr-o data masina a inceput sa nu mai traga, mergand cu ea dupa un timp s-a aprins si martorul. Ajuns in tara am fost pe la 100 de mecanici, fiecare cu parerea lui, ajungand sa schimb toata admisia, garnituri, furtune, EGR, intercooler si degeaba.. In prezent masina tot asa merge, urc pantele cu a 2-a.. nimeni nu intelege ce poate avea. Daca ma puteti ajuta cu o parere as fi recunoscator, am ajuns la capatul rabdarii. Va multumesc!

Star+ unnul care sa stie ce sa faca cu el rezolva problema in 10 min fara cheltuiala mare(cei 100 cred ca erau mecanici de carlige de rufe)
    Toate literele lipsa le-am mâncat de foame. Toate greselile le-am facut cu rea intentie!

Comment

Am fost la Pitesti la un tip care se ocupa cu Sprintere, cu Star cu tot m-a pus sa schimb ceva pe la vacuum, ceva pe la pedala de frana si degeaba, eu cred ca e o problema pe electric, electronic pentru ca ba se aprinde ESP, se stinge, ba martorul, daca o las cateva ore se stinge si masina merge foarte bine iar dupa 50-60-100 de km iar se limiteaza.. Si daca merg asa cu ea din nou se aprinde martorul.. Nu inteleg ce poate sa aiba, d.p.d.v mecanic masina merge 100% perfect..
      Last edited by vilceanucristi; 08-23-2014, 14:33 PM.

Comment

Pune si aici erorile vazute cu Star.
        https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Erorile si eventual parametri de functionare!(cu motorul cald)
          Toate literele lipsa le-am mâncat de foame. Toate greselile le-am facut cu rea intentie!

Comment

Arata scurtcircuit la pedala de frana, atat.. dar ciudat e ca nu tot timpu apare.. cineva de la Mercedes mi-a spus ca poate fi o mufa miscata, oxidata sau un pin sau fir rupt undeva si calculatoru isi ia erori si baga masina in limp mode..

Comment

99 % sigur ca e caea supapa care da drumu la regenerare pt filtru de particule e undeva in spatele motorului !

Comment

Pune pe cineva priceput sa-ti desfaca instalatia electrica si sa verifice in detaliu toate cablurile de la comutatorul de sub pedala, pana in calculator.

Comment

O sa verific si supapa de la filtru iar daca nu rezolv trec la partea electrica fir cu fir.. au trecut cateva luni si nu ii dau de cap, sper ca intr-un final sa o scot la capat. Va multumesc din suflet! Revin sa va spun daca am rezolvat. Sanatate si numai bine tuturor!

Comment

Parerea mea este sa verifici doar ce spune testerul sa verifici.
                    http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Am schimbat dupa tester tot si m-a costat 100 de milioane iar masina tot nu merge si cand m-am dus la alt mecanic incepuse si ala sa ma puna sa schimb aceleasi piese care fusesera puse cu 1 saptamana inainte.. ce fac le iau sa le schimb iar? O aiureala, mai trebuie sa ai si putin cap sa gandesti nu sa lase doar un laptop sa faca treaba.. Va multumesc!
                      Last edited by vilceanucristi; 08-24-2014, 12:01 PM.

Comment

Probabil ai schimbat dupa cap, testerul cu siguranta nu te-a pus sa schimbi atatea piese.

Posteaza eroarea prezenta, motorul Euro5 este foarte fiabil si foarte rar cere piese scumpe la schimb.
                        http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Nu am schimbat dupa cap, asa au considerat mecanicii ca trebuie schimbate o gramada de piese in urma zecilor de diagnoze.. ca la urma sa vad ca banii i-am dat degeaba pentru ca masina face la fel.. o sa postez si eroarea prezenta.

Comment

Originally posted by cl600 View Post
                            Probabil ai schimbat dupa cap, testerul cu siguranta nu te-a pus sa schimbi atatea piese.

Posteaza eroarea prezenta, motorul Euro5 este foarte fiabil si foarte rar cere piese scumpe la schimb.
                            Nu mi se pare fiabil din moment ce la sub 200 de mii am lantul intins de la distributie...

Comment

Salut masina mea făcea la fel nu se accelera mai mult de 2000 ture era moarta, am anulat filtru de particule și masina e avion acum sigura problema pe care o mai am e cu pedala de accelerație îmi sta martorul motor Aprins

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF