Ar trebui verificat intai inj ca degeaba nu lau scos de la locul lui.
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Sprinter 412 nu trage!!
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Am schimbat uleiul si toate filtrele si trage mai binisor,raspunde mai bine la acceleratie.
Turbina nu am mai curatato deoarece sau rupt doua suruburi de pe galeria de evacuare si am lasat-o pe sambata.In spate la capsula de vacuum am gasit o tablita cu o serie si un nume de firma Turbo nu stiu cum,mecanicul a zis ca e de la firma de reconditionari turbine si tablita arata ca noua deci cred ca e ceva recent.Oare so fi reconditionat si sa nu fi verificat actuatorul?Sau poate sa fie ceva gresit pus la asamblarea turbinei?
Comment
-
Am fost ieri cu masina la un pompagiu bun din iasi,a ascultato,a turato putin si a zis ca nu are vlaga.Iam aratat injectorul cu fir care sta numai mufat si a spus ca ami trebuie un injector cu fir.
Am mai vazut pe forum cum ca ar merge pusa o rezistenta de 100 ohmi,am pus si eu si merge la fel si cu rezistenta si cu injctorul numai mufat,in schimb daca scot mufa de la injector abia se taraie.
Comment
-
Rezistenta nu inlocuieste injectorul ci doar inchide circuitul in ecu! Acel injector cu fir are incorporat un senzor care citeste momentul injectiei pe pistonul respectiv! (este important pentru corectia avansului)(crezi ca neamtul cheltuia atatia bani sa l faca, daca mergea o rezistenta?)Toate literele lipsa le-am mâncat de foame. Toate greselile le-am facut cu rea intentie!
Comment
-
Am pus un injector cu rezistenta buna si trage bine acuma.Is curios la consum ca pana acuma ami lua 13 14 la suta cam asa.
Acuma mai ramane tija de sub turbina nu stiu cum lucreaza.In turatie ar trebui sa se miste ca nici la mine nici la prietenul meu nu se misca deloc oricat as turao.Si am mai intrebat pe cineva care repara mercedes demult timp si a spus ca tija lucreaza in caz de se face prea mare presiune,atunci se misca si scapa de presiune sau cam asa ceva.
Oricum un lucru e clar ca rezistenta nu inlocuieste injectorul.
Comment
-
Tija aia actioneaza o clapeta in tractul de evacuare, clapeta care se cheama "wastegate".
Rolul acestei clapete este sa lase o parte din gazele de evacuare sa scape pe langa rotorul turbinei, care daca le-ar primi pe toate ti-ar da peste cap turbina. Adica turbina s-ar supratura, ceea ce poate duce la distrugerea ei, sub forma de ax rupt sau parti din rotor/turbina desprinse. Ceea ce inseamna ca ai nevoie de alta turbina, binenteles...
Dragos
Comment
-
Cand o turbina nu functioneaza corect, se simte. Ori pe toata plaja de turatie a motorului, ori doar partial, ori masina fumega, ori mananca ulei, ori toate laolalta, dar se simte.
Pana nu ai chestia cu injectorul adusa in ordine, nu poti vorbi de consum mare sau mic, pentru ca motorul ala nu a fost construit sa functioneze asa. Dupa aia, mai vedem.
Dragos
Comment
-
Pai acum am un injector functional pe masina,si acelasi consum il .Si cum pot verifica daca turbina functioneaza corect??Fum nu scoate nici turata la maxim,nici in sarcina.Pe teava de plastic de vine de la intercooler sunt 2 senzori!Ce fel de senzori sunt si daca poate influenta consumul si ei?mersi dragos pentru timpul acordat
Comment
-
In teorie eu merg pe ideea ca tot ceea ce a fost montat de producãtor pe mașina trebuie sa fie functional pentru o buna funcționare a unei mașini,deoarece producatorul nu a pus piese in plus doar pentru a creste prețul unei mașini.In alta ordine de idei din experiența avuta pe o Mazda 6 cu motor 2.0 diesel dupã înlocuirea egr defect a scãzut consumul si se simtea mașina mai vioaie!Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.
Comment
-
Dupa mintea-mi n-are treaba EGR-ul cu consumul, ci doar cu reducerea nesemnificativa a temperaturii de ardere, ergo poluarii. Insa as sapa pentru a identifica motivul anularii...https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament
Comment
Comment