Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Mercedes-Benz, Sprinter 313 cdi

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mercedes-Benz, Sprinter 313 cdi

As vrea sa imi cumpar un microbuz pentru transport marfa, am gasit un Mercedes sprinter 313 cdi din anul 2003 varianta maxi, la un pret rezonabil, masina arata foarte bine in exterior cat si interior, singura problema pentru mine sunt kilometri, are 512.000 km REALI.
    Nu stiu ce sa zic, din auzite un motor mercedes duce 1 milion de km fara probleme, imi puteti spune va rog o parere, masina are revizii facute doar la reprezentanta la mercedes, singura problema e ca nu stiu prea multe cati km duce un motor, la cat trebuie segmentat (ar fi ok). Astept pareri!
    Multumesc anticipat,

Salut,
    In principiu trebuie sa fii atent daca nu se aude un zornait de lant sau daca n-ai particule de metal la filtru de ulei...
    Am vazut masini care au facut 800000 de km fara probleme si asta in 2 ani

Comment

1 milion mai greu .. trebuie tinut ca la carte ( injectoare pompa de ulei turbina ) etc
      in general esti sigur pe un motor pana pe la 500 -600 de miii asta daca schimburile de ulei sau facut regulat dupa acest interval filtrul de ulei daca apar particule metalice in el de la schimb la schimb e pe moarte , chiar si asa din punctul meu de vedere un motor nu e chiar de speriat la o masina care face banii cu 100o de euro gasesti motoare is satare buna cu km putini ( de turisme ) cat despre alte pb de la segmentat iatii gandu daca a fost ingrijit cum trebuie ... no sa cada moartea lor sunt cuzinetii de linie ( la vibrochen ) care se tocesc si duc la distrugerea motorului ( nam vazut pana acuma nici unu care sa tina reparat chiar cu cuzinetii original mahle , ca si ideea .. din practica cand sa rupt axu la turbina maxim 50000 mai duce motorul ...repet asta in cazu in care uleiul e schimbat la timp si motorul nu a fost supraincalzit

Comment

Te-ai orientat foarte bine catre versiunea 313CDI . Am avut si eu un sprinter 313CDI luat cu aproximativ 450.000 de km in bord si nu stiu daca erau reali , si care mai apoi l-am vandut cand trecuse de 650.000 de km fara sa ma fi atins de motor cu vreo reparatie . L-as caracteriza simplu : TANC ! Ulei , filtre , becuri , placute si cam atat . Eu am fost foarte foarte foarte multumit de el si recomand tuturor modelul si in special versiunea 313CDI . Trage ca un tren indiferent de greutate iar cutia aia de 5 trepte e foarte rezistenta . Am avut si urmatorul model de care am fost foarte dezamagit desi pe hartie are 20 de cai putere in plus , este penalizat de cutia in 6 trepte foarte prost gandita dupa parerea mea . Succes in alegerea pe care o ai de facut .

Comment

Sincer nu am experienta deloc, acum as vrea sa imi incep o afacere. km de la masina sunt reali 512.000, se pot verifica, masina are carte service cu revizii facute doar la reprezentanta la mercedes, acum am stagnat umpic, am vazut un volskwagen lt 35 din 2000 aratand impecabil, motor de 2.5 disel adus recent din germania si are 194.000 km, vanzatorul spune reali, eu sincer nu cred, ii greu de crezut tinand cont ca masina e din anul 2000, singura chestie de gandit e ca masina are carte service din germania, revizi facute doar la volkswagen germania unde specifica toti km parcursi si ii pusa si stampila pe fiecare coloana. ambele masini si volkswagen si mercedesul sunt la preturi accesibile de mine, ajutati-ma cu o parere va rog, eu sincer dupa design as opta mercedesul, dar pana la urma motorul trebuie sa mearga si mercedesul e rulat deja foarte mult. Daca as putea sti ca ajung cu el la 1 milion de km as opta varianta mercedes! ) Sambata cred ca merg sa vad mercedesul daca motorul toarce bine , si nu are probleme il bag pe un tester ce spuneti se merita??

Comment

lt-ul ce euro e? daca e euro 3 da-mi si mie te rog link-ul sau mai multe detalii despre masina...pret etc. Sunt interesat de un lt 35.

Comment

Motorul de pe lt e mai reusit ( ca durabilitate ) decat cel dp mercedes pe t4 acelasi motor depaseste milionu de km , asta de sprinter doar ala de 2,7 sa te ducii spre milion cu asta de 2,2 cum ziceam mai sus 500-600 rar spre 700 de mii

Comment

Merge si asta de 2.2 spre 1 mil de km cu conditia sa schimbi vreo 2 chiuloase noi.

Comment

Am luat acum 3 zile LT 35 , pana acum am schimbat doar uleiul si filtrele, am venit cu el 600 km si sa comportat exceptional pe drum, trage calumea si nu bate nimic, trebuie sa-i schimb placutele de frana si sper sa pot trece la treaba... mentionez ca este anul 2000 si are 194.561 km reali!!!!

Comment

Originally posted by Bazil_mb View Post
                    Salut,
                    In principiu trebuie sa fii atent daca nu se aude un zornait de lant sau daca n-ai particule de metal la filtru de ulei...
                    Am vazut masini care au facut 800000 de km fara probleme si asta in 2 ani
                    Am mai vazut minciuni dar 800000 km in 2 ani asta le intrece pe toate pentru mine sti tata mincinosilor
                    Daca este adevarat ar insemna ca in acesti doi ani sa faca 1096 km pe zii ,,,, ce crezi ?se poate ? Iti spun eu ....nu se poate
                    Last edited by crimpex; 03-11-2014, 20:10 PM.

Comment

Prietene,nu vreau sa te jignesc, desi nu stiu sigur daca asta imi doresc...,dar aveau cei de la Bug Mafia niste versuri ce ti se potrivesc de minune: "nu vorbi fara sa stii/tu vorbesti mereu ce auzi de la altii ".Omul respectiv a vazut si reparat Sprintere cat nu au altii, nu dam nume , fire de par in barba, asa ca mai usor cu acuzatiile....
                      Iar ca sa fiu si eu,fiu lu tata mincinosilor...eu fac si cate 1300-1400 de km pe zi cu masina personala,Sprinter, cei drept in locuri despre care unii au vazut doar filme , asa ca spre surprinderea ta poti afla ca...da se pot face km astia...Stima.
                      Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
                      Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
                      Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
                      SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
                      https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

Comment

@Cristi Nazarov:Colegu`,nici eu nu vreau sa te jignesc dar interlocutorul tau s-a referit la faptul ca acea masina ar fi trebuit sa faca 1096 km/zi IN FIECARE ZI a celor doi ani asa ca....mai usor.Normal ca faci intr-o zi 1096 km,faci si mai mult dar nu in fiecare zi.Stima.

Comment

Originally posted by crimpex View Post
                          Am mai vazut minciuni dar 800000 km in 2 ani asta le intrece pe toate pentru mine sti tata mincinosilor
                          Daca este adevarat ar insemna ca in acesti doi ani sa faca 1096 km pe zii ,,,, ce crezi ?se poate ? Iti spun eu ....nu se poate
                          Se poate..Poti verifica si singur...Massaro trans Cursa Iasi Bucuresti si retur....Faceau si 3curse in 24 de ore iar masina fusese cumparata de noua si avea garantie 2ani fara limita de km...
                          Iasi -Bucuresti sint in jur de 450km si inmulteste cu 3

Comment

Ba se pot face kilometri multi: cei care fac Italia cu 2 soferi,sau cei care au masinile la curierat international cind nu sta masina decit la incarcat-descarcat,ca sa nu mai spunem de cei care lucreaza sub contract pe bursa de transporturi.

Comment

Sunt masini la care motorul nu apuca sa se raceasca!
                              Toate literele lipsa le-am mâncat de foame. Toate greselile le-am facut cu rea intentie!

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF