Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Ajutor achizitie MB Sprinter 313

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Despre preturi la reparatiile pe Europa nu stiu ce sa zic.Cred ca difera de la situatie la situatie.Am o cunostinta care la un 318 modelul 2007 a platit 1500 euro pe un cardan prin muntii Cehiei cu manopera si tractare incluse,dar piesele au fost noi.Cred ca important e sa fii rezolvat in timp util,cu costuri reduse pentru ca cei ce cistiga piinea din curierat nu au nevoie de timpi morti.Ca idee se practica intre 40 si 60 euro pe ora in Irlanda la firme respectabile si 15-25 euro la mecanicii de rand.Pretul mare e la tractarile de urgenta de pe autobanda acolo unde nu tu poti controla cine sa te tracteze ci politia care aduce pe cel mai apropiat agent de tractari,pentru a elibera locul.Dar pentru asta exista ADAC.de,cu acoperire toata Europa.
    Sa aveti drumuri bune,noroc la cumparat si multi bani ca trebuie,vine Craciunul
    Last edited by daniel; 12-08-2013, 07:56 AM. Reason: erori

    Comment


    • #17
      Sfat la cumparare .

      Eu , daca m-as apuca din nou de transporturi , nu voi cumpara autoutilitara din Romania .
      "Prietenii stiu de ce" ! .

      Initiatorul topic-ului a lucrat ca sofer pe Sprinter si ar trebui sa stie cam totul despre aceste masini si cum se intretin acestea .

      Ice90 , ori ai bani multi si cumperi un Sprinter nou , de la "mama lui" , ori esti pregatit , cu aceeasi bani multi ( pentru reparatii ) sa achizitionezi unul din tara , "omorat" si intretinut ca vai de el . Crede-ma , ca stiu ce spun .

      Tu decizi , in functie de contracte de transport ( daca acestea exista ) sau de cum stii ca merge piata .

      Comment


      • #18
        Ma alatur colegului cu aceeas remarca:Sprinter din Romania,nou-sh-adus de afara-luat de la reprezentanta cu recomandari si garantii, nu recomand nici macar dusmanilor !!!!
        Aceas replica: prietenii stiu de ce !!!!
        Du-te in Germania, nu cred ca e greu avand in vedere ca vrei sa faci externul si ia de acolo cu carte de reprezentanta,la alti bani bineinteles dar la alta calitate.Stiu , " sunt si acolo tepari" dar prosti si smecheri vor exista tot timpul pe lume,depinde de norocul fiecaruia in ce tabara nimereste.lStima.
        Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
        Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
        Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
        SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
        https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

        Comment


        • #19
          Momentan ma uitam si prin tara la preturi. Pot merge sa imi aduc si din Germania, nu este nici o problema, doar ca acolo mergi mai mult pe ce iti zice "dealerul". Sunt multi care iti pornesc putin masina, si multi care nici macar nu te lasa sa o incerci. Fara a o incerca vine problema cutiei de viteze care nu stii daca va caraii in vreo treapta, samd. Singurul lucru fiind acela ca ii auzi motorul. Avantajul masinii luate din Germania e ca marea majoritate isi fac reviziile si service`ul in reprezentanta Mercedes nu pe la colt de strada cum se fac la noi, dar avand doar autostrazi banuiesc ca nici nu prea le menajeaza. Cel mai mult ma intereseaza sa fie motorul si cutia de viteze ok. Restul se mai repara/rezolva. Nu imi permit masina noua, de aceea m-am axat pe un SH, totusi sa fie macar de la sfarsitul lui 2008, inceputul lui 2009. Va multumesc pentru sfaturi, sa stiti ca imi sunt de folos. De grabit nu ma grabesc, deoarece vreau sa incep pe la mijlocul lui Ianuarie, sau inceputul lui februarie
          Transport marfa intern si international
          Lerint Calin 0742873198
          kln_logistics90@gmail.com kln.logistics@yahoo.com

          Comment


          • #20
            Mai sunt si in Ro masini intretinute,dar sunt piese extrem de rare.
            Dar si sa iei masina noua pe vremurile astea este o investitie serioasa si trebuie sa ai asigurate contracte banoase si sigure mai ales daca te bag la leasing sau rate,dar in acest caz ajungi la o valoare mare a masinii,iar la vanzare pierzi enorm.
            Mai sunt si reviziile gratuite obligatorii in garantie care costa foarte mult.

            Un SH de afara cred ca e cea mai buna solutie in cazul de fata.

            Comment


            • #21
              Originally posted by Ice90 View Post
              Momentan ma uitam si prin tara la preturi. Pot merge sa imi aduc si din Germania, nu este nici o problema, doar ca acolo mergi mai mult pe ce iti zice "dealerul". Sunt multi care iti pornesc putin masina, si multi care nici macar nu te lasa sa o incerci. Fara a o incerca vine problema cutiei de viteze care nu stii daca va caraii in vreo treapta, samd. Singurul lucru fiind acela ca ii auzi motorul. Avantajul masinii luate din Germania e ca marea majoritate isi fac reviziile si service`ul in reprezentanta Mercedes nu pe la colt de strada cum se fac la noi, dar avand doar autostrazi banuiesc ca nici nu prea le menajeaza. Cel mai mult ma intereseaza sa fie motorul si cutia de viteze ok. Restul se mai repara/rezolva. Nu imi permit masina noua, de aceea m-am axat pe un SH, totusi sa fie macar de la sfarsitul lui 2008, inceputul lui 2009. Va multumesc pentru sfaturi, sa stiti ca imi sunt de folos. De grabit nu ma grabesc, deoarece vreau sa incep pe la mijlocul lui Ianuarie, sau inceputul lui februarie
              Pana in Ianuarie cauta intensiv pt.ca pot apare okazii bune si in Ro,deabia aduse de afara,vin si sarbatorle si poate mai lasa lumea la pret.

              Eu mi-am luat Sprinterul din Ro,dar era cu nr.de Germania.(411 CDI,an 2002)
              Nu m-am dus afara pt.ca nu ma pricep sa iau de acolo si nu m-am riscat sa plec cu bani la mine sa caut pe afara.
              Am avut noroc,am luat masina buna,folosita de DHL mai mult pe local,neforjata la drum lung.
              A mai picat una,alta dar am facut pana acum 170.000 km cu ea numai pe Romanica.

              Comment


              • #22
                Originally posted by cruiser View Post
                Pana in Ianuarie cauta intensiv pt.ca pot apare okazii bune si in Ro,deabia aduse de afara,vin si sarbatorle si poate mai lasa lumea la pret.

                Eu mi-am luat Sprinterul din Ro,dar era cu nr.de Germania.(411 CDI,an 2002)
                Nu m-am dus afara pt.ca nu ma pricep sa iau de acolo si nu m-am riscat sa plec cu bani la mine sa caut pe afara.
                Am avut noroc,am luat masina buna,folosita de DHL mai mult pe local,neforjata la drum lung.
                A mai picat una,alta dar am facut pana acum 170.000 km cu ea numai pe Romanica.
                O sa caut si pe Ro sa mai vad ce este. Afara si eu o sa merg cu cineva care a mai adus, care a mai fost si stie locurile, daca gasesc ceva pe afara. Problema e ca sunt destul de putine cu prelata 313 cum caut eu.
                Ai avut noroc cu ea. Sa te duca fara probleme majore pana la 2 milioane de kilometri iti doresc
                Transport marfa intern si international
                Lerint Calin 0742873198
                kln_logistics90@gmail.com kln.logistics@yahoo.com

                Comment


                • #23
                  Originally posted by Ice90 View Post
                  O sa caut si pe Ro sa mai vad ce este. Afara si eu o sa merg cu cineva care a mai adus, care a mai fost si stie locurile, daca gasesc ceva pe afara. Problema e ca sunt destul de putine cu prelata 313 cum caut eu.
                  Ai avut noroc cu ea. Sa te duca fara probleme majore pana la 2 milioane de kilometri iti doresc
                  La cum merg eu cu ea si cum o ingrijesc sper sa fac macar 1 milion,dupa care o transform in autorulota.

                  Comment


                  • #24
                    Si eu merg frumos cu ele si nu mi-am batut niciodata joc de masini, chiar daca nu era a mea si era a firmei. Era cea mai intretinuta si ingrijita. Normal ca nici a mea personala nu o sa fie forjata si tras de ea, doar sa o nimeresc buna
                    Transport marfa intern si international
                    Lerint Calin 0742873198
                    kln_logistics90@gmail.com kln.logistics@yahoo.com

                    Comment


                    • #25
                      Sigur ca se mai gasesc si in tara utilitare intretinute dar 99,99% sunt umblate la kilometraj . O idee ar fi sa cunosti masina inainte de a o cumpara ; greu dar nu imposibil .

                      In mod normal cele din Germania ar trebui sa corespunda idealului de masina sh ( revizii ca lumea , circulate pe drumuri bune , se respecta , cat de cat , sarcina utila , etc ) . Numai ca si acolo , cine a cumparat-o de noua si face curierat , o alearga de o gaseste dracii ca sa-si amortizeze investitia . Iar daca a avut mai multi propietari , mai bine cauti in alta parte .

                      Comment


                      • #26
                        salut baieti. Daniel spuneai ceva de asigurarea ADAC.. imi poti da ceva detallii? mersi

                        Comment


                        • #27
                          Uitati aici exemplu de utilitara din Germania,cumparata luni din Koln, de la cel mai de treaba deealer intanit pana acum in Germania, culmea de nationalitate rusa,stabilit de 12 ani in Germania:
                          Mercedes Sprinter Maxi 3 panouri, 316 cdi, an 2005, km 357000, culoare gri metalizat, pret 7800 cu numere pe 1 luna incluse in pret.
                          Dotari:
                          -aer conditionat, sirocou+REST
                          -comanda electronica programare sirocou
                          -scaun sofer pe perna aer+incalzire scaun functionala+cotiera
                          -pilot automat
                          -abs+esp
                          -buton cu ceva program de iarna dar inca nu am reusit sa iteleg ce face
                          -geamuri cu tenta verde, electrice + paravanturi pe geam originale de fabrica
                          -oglinzi cu brat lung,gen carosata,heliomate + oglinzi unghi mort
                          -car kit parrot pentru telefon
                          -inchidere centralizata + 2 chei briceag
                          -carlig remorcare cu treapta
                          -jante aliaj
                          -senzori parcare cu afisarea distantei in bord in locul ceasului !!!
                          -2 usi culisante stanga-dreapta
                          -rezervor de......aseara am alimentat 90 litri acul fiind putin mai sus de prima linie, cred ca are 110-120 litri
                          -semnalizari galbene + al 3-lea stop de frana deasupra masinii
                          -navigatie beker indianapolis, foarte precisa ce poate fi folosita cand te lasa...Mio
                          -panoul din spatele soferului este tapitat nu tabla goala
                          -spatiu de depozitare in fata sus, gen modelul dupa 2007
                          -are inclusiv bandouri de cauciuc, din fata pana in spate , pe ambele parti,originale de fabrica.
                          Am inteles ca este varianta de maxima dotare a acestor modele,fiind editie limitata.Sincer,nici nu am vazut si nici nu am stiut ca exista o semenea varianta la acest model.
                          Masina are carte service doar la reprezentanta Mercedes Koln, cu facturi aferente, plus Tuv valabil si certificat Dekra cu km trecuti pe ele.
                          Am schimbat ieri uleiul la ei in parc si filtru,motiv pentru care am verificat si filtru de ulei,acesta fiind in perfecta stare fara pilitura.
                          Cei drept prezinta urme de rugina, nu de speriat dar mai mult decat la cealalta masina, dar acestea se vor repara pe parcurs.La prima masina am ales sa fie tabla impecabila si am avut problema mecanica, acum sper sa fie invers...ca de, nu le poti avea pe toate.
                          Ca fapt divers, mai este un 316, tot 2005 cu 290000 de km, cutie automata, absolut impecabila la tabla dar cu jumatate din dotari fata de a mea si vrea numai....15300 euro cu tot cu Tva!!!!!Acu,pe care sa o fi luat???
                          Momentan sunt in Belgia cu ceva treaba si voi ajunge acasa abia la sfarsitul saptamanii cand pot pune si poze,dar cu toate astea,pot striga inca o data pe anul acesta....MI-AM LUAAAATTTT MAAASSSIIINNNAAAAAAAAA !!! Stima.
                          Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
                          Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
                          Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
                          SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
                          https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

                          Comment


                          • #28
                            Sa o stapanesti sanatos si sa ti aduca multi bani!
                            Toate literele lipsa le-am mâncat de foame. Toate greselile le-am facut cu rea intentie!

                            Comment


                            • #29
                              Pentru Adac http://www.adac.de/mitgliedschaft/adac_membership/.
                              Daca intimpinati greutati in a va face membri adac trimiteti-mi un nr de telefon pe PM si va sun sa va lamuresc.
                              Last edited by daniel; 12-10-2013, 20:04 PM.

                              Comment


                              • #30
                                off topic

                                Sa o stapanesti cu bucurie si profit maxim , Cristi Nazarov ! .

                                Te asteptam cu masina la My Carr .

                                In legatura cu dealer-ul rus , ce sa zic "Norocul este atat de putin si oamenii atat de multi" ! . Bafta ! .

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF