Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Achizitie Mercedes Vito

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Salut !

Originally posted by daniel View Post
    Te inseli cind vine vorba de taxe.Ptr un Vito cu motor de 2,2 impozitul, daca e autoturism, ajunge la 10 milioane,dar daca e autoutilitara e numai 4 milioane.Ti-o spun din experienta.Asigurarea e la fel ca pret in ambele variante,doar taxa de drum la utilitara e 4,6 milioane iar la autoturism pina in 1,5 milioane.Deci una peste alta la stat dai mai putin in varianta autoutilitara.Eu am Vito inscris in Romania 5 locuri plus marfa,si astea sint taxele ce le platesc.Vecinul meu cu ford transit, de persoane plateste doar la primarie 9,8 milioane.
    |Bine ar fi sa mergi la taxe si impozite la primaria de unde apartii si vei afla exact cit e ptr M1 respective N1

Poti sa imi spui si mie te rog daca un Vito 2.2 cu 3 locuri poate fi condus cu categoria B ? As fi foarte interesat sa imi iau unul si vreau sa stiu daca pot sa il conduc cu categoria B . Multumesc anticipat !

Comment

Se poate, cum sa nu se poata?

Comment

O poti conduce linistit cu B pentru ca masa maxim autorizata nu depaseste 3500 kg.Si daca esti interesat ptr un Vito autoutilitara volan dreapta trimite-mi un PM

Comment

Salut !

Originally posted by daniel View Post
          O poti conduce linistit cu B pentru ca masa maxim autorizata nu depaseste 3500 kg.Si daca esti interesat ptr un Vito autoutilitara volan dreapta trimite-mi un PM

Cam la ce bani merge unul cu volan pe dreapta adus in tara si din ce an e ?

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF