Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cirlig Sprinter original

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nimeni nu mi-a cerut sa imi montez tahograf pe microbuz, nici atunci cand tractam o remorca. In schimb, cand am remorca incarcata imi tin timpii in care circul si timpii de stationare separat pe un carnet. Tin minte acu vreo 3 - 4 ani am fost oprit in zona Dresden > Pirna de BAG mi-au verificat sufele cu care am ancorat marfa daca mai au inspectie valabila, au verificat greutatea care cadea pe carlig sa nu depaseasca greutatea maxima admisa pe carlig (in momentul respectiv 150 kg - aveam Sprinter cu carlig original de la Mercedes de 2.8 tone). Din cate imi aduc aminte s-au uitat si la cauciucurile remorcii, siguranta de la frana de servici, parca. Mi-au verificat actele si au observat ca Sprinterul nu era dotat cu tahograf, iar omologarea era M1 (autoturism) si atunci mi-au zis ca daca faci transport in interes propriu si depasesti 3.5 tone in ansamblu, trebuie sa iti tii pe un carnet timpii de spationare si de circulatie. Ideea este ca eu nu transport 500 umerase cu haine, la mine marfa este diversificata si poate fi considerata de interes propriu. Iar la masina de pe remorca contractul de vanzare e pe numele meu. Mai citeste aici : (ultimul post)

Comment

De fapt diferenta intre legea germana si cea europeana e cam asa autoturism plus remorca maxim 5000 in anasmblu fara tahograf ( fata de 5500 la noi ) autoutilitara (ansamblu masina remorca ) peste 3,5 tone obligatoriu tahograf cam asta e difernta intre ei si restu europei !

Comment

Multumesc de informatii ambilor colegi.Pentru timpii de condus stiu ca se face diagrama de mana,un formular care-l gasesti de cumparat de la orice peco acolo.Oricum nu am de gand sa ma duc cu remorca pe acolo,ma interesa doar daca trebuie sa mai dau si nuca jos din suruburi de la carlig,avand in vedere ca eu nu fac transport in cont propriu,ci merg cu marfa insotita de CMR, si nu am tahograf.Pana la urma sunt 4 suruburi,asa ca nu e mare lucru de scos,asa ca sa merg linistit si cu bani in buzunar.Stima.
        Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
        Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
        Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
        SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
        https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

Comment

Sa schimbat legislatia pt B si la la noi.Se aduna mma-ul masini cu mma-ul remorci sa nu depaseasca 4250 kg.
          Cineflorix trans srl

Comment

Originally posted by free ride View Post
            Sa schimbat legislatia pt B si la la noi.Se aduna mma-ul masini cu mma-ul remorci sa nu depaseasca 4250 kg.
            Din 19-01-2013 va intra in vigoare Proiect de Lege pentru modificarea și completarea Ordonanței de urgențã a Guvernului nr.195/2002 privind circulația pe drumurile publice care este deja trimis la Presedentie pt promulgare.
            Aici este specificat mai clar ce avem voie sa conducem cu categoria B
            f) CATEGORIA B:
            1. autovehiculul a cãrui masã totalã maximã autorizatã nu depãºeºte 3.500 kg ºi al cãrui numãr de locuri pe scaune, în afara conducãtorului, nu este mai mare de 8;
            2. ansamblul format dintr-un autovehicul trãgãtor din categoria B ºi o remorcã a cãrei masã totalã maximã autorizatã nu depãºeºte 750 kg;
            3. ansamblul de vehicule a cãror masã totalã maximã autorizatã nu depãºeºte 4.250 kg, format dintr-un autovehicul trãgãtor din categoria B ºi o remorcã a cãrei masã totalã maximã autorizatã depãºeºte 750 kg;
            Cineflorix trans srl

Comment

Anunt valabil.

Comment

Ca sa nu deschid alt topic intreb in acesta care e dedicat carligelor:

1.Care e cel mai mare -ca si tonaj - carlig montat pe un sprinter si ce model de sprinter ?
                2.Pe masina mea 312 am carligul cu care a venit de 2,8t, omologata la noi cu 2,0t, de ce a facur RAR acest lucru ?
                MB Sprinter 312 carosată cu prelată.

Comment

Simplu,pentru ca probabil sarcina ce poate fi tractata de masina ta nu poate fi mai mare de 2 tone.Sau poate ca cei de la RAR au gresit si atunci trebuie sa mergi inapoi sa modifice in carte.Stima.
                  Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
                  Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
                  Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
                  SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
                  https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

Comment

Bine,
                    atunci este Sprinter care tracteaza legal 3t sau 3,5t ? are cineva acasa asa ceva ?
                    MB Sprinter 312 carosată cu prelată.

Comment

La mine in actele de germania scrie 2t pe cartea de la RAR 2t.Probabil au gresit in carte.

Comment

Astept oferte.

Comment

Working...
                        X
                        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF