Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cirlig Sprinter original

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cirlig Sprinter original

Caut un cirlig original ptr Sprinter omologat 2800 kg.
    Tel.0752344004

Incearca si tu la Ribert Serv.Sunt din Valea Calugareasca jud Ph. Tel:0733756713;0244596129 sau ribertservsrl@yahoo.com .Sper sa-ti fie de ajutor

Comment

Multumesc.
      Maine am sa sun si va informez!

Comment

Caut cirlig remorca ptr Sprinter cu treapta in spate.

Comment

200 de euro in cluj, are un prieten

Comment

Un numar de telefon?

Comment

Colegule,da o cautare pe tocmai.ro si scrii sus "carlig remorcare sprinter" si o sa gasesti o gramada.Sunt unii pe la Targoviste si Ploiesti care au carlige incepand cu 50 euro!!!Spor la cautat.Stima.
              Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
              Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
              Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
              SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
              https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

Comment

Ai dreptate!
                Am gasit,originale si la pret f decent doar ca... nu e ptr modelul cu treapta in spate.
                Mai caut.
                Daca stie cineva ceva.... sint pe receptie!

Comment

Salutare,uite aici un numar de telefon 0751608689 Bogdan, e din Galati si am comandat eu la el luni,vine carligul de pe o zi pe alta.Vorbeste cu el,recomand cu incredere.Pentru 316 lung ,cu treapta pe spate.Este omologat,cu toate actele in regula,omul are magazin de piese auto,asa ca poti apele cu incredere.Stima.
                  Last edited by Cristi Nazarov; 04-03-2013, 07:50 AM.
                  Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
                  SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com

Comment

Aveti grija daca aveti curse de Germania,daca ai carlig si nu ai tahograf ii cam problema.Eu am avut carlig dar l-am dat jos din cauza politiei de la Passau atunci m-au iertat dar au spus sa il dau jos.

Comment

Multumesc colegul,stiu asta(cel putin eu,aviz celor ce nu stiu) De aia eu am comandat carlig cu nuca demontabila, sa o pot da jos din suruburi in momentul in care am drum pe la ei,fara remorca.Oricum, stiu ca asta e valabil doar in Germania,in rest nu exista problema asta.Stima.

Comment

Eu am un Sprinter 313 cu 6 locuri pe care l-am adus din Germania anul trecut, am carlig cu sigla de Mercedes pe el, dar masina nu are tahograf. De ce as avea probleme in Germania e daca nemtii care au detinut-o nu au avut?

Comment

Problema e cand ai Sprinter cu punte dubla pe spate si nu ai taho. La punte simpla nu e problema. Eu fac Germania de vreo ceva timp. Am inceput cu masina mica, am urcat la Caravelle, ulterior la Sprinter. Trag trailer de 2.7 tone, iar de cand ma tot plimb nu am nici o amenda pe Germania. Ideea e ca acum conduc Sprinter care a iesit din fabrica autoturism M1, nu l-am cumparat ca si autoutilitara si ulterior l-am transformat. Din fabrica are carlig montat doar ca era de 2 tone. L-am schimbat la reprezentatna Mercedes si am pus de 2.8 tone, iar actele le tot plimb cu mine in caz ca ma intreaba cineva de ele.

Comment

Originally posted by savugeorge78 View Post
                            Aveti grija daca aveti curse de Germania,daca ai carlig si nu ai tahograf ii cam problema.Eu am avut carlig dar l-am dat jos din cauza politiei de la Passau atunci m-au iertat dar au spus sa il dau jos.
                            Masina e pe punte simpla sau dubla???Vorbesc de cea cu care erai in momentul in care ai fost oprit in Germania,ca sa ne lamurim.
                            Dar intreb,pe cea cu punte dubla nu ar trebui obligat sa ai tahograf ca oricum sari de 3,5 tone si aici vorbim de cele din Germania nu cele de la noi detarate si manarite.
                            Faptul ca masina ta din Germania nu are tahograf nu inseamna ca acolo a circulat fara,fiind foarte posibil ca cel care a vandut acea masina sa isi achizitioneze alta si sa mute tahograful de pe una pe alta inainte de vanzare.
                            Pe colegu brain l-as intreba sa ma lamureasca,ca ai umblat in Germania fara probleme e una,dar concret ai fost oprit la control acolo si nu au obiectat nimic?Daca e asa atunci e clar ca nu trebuie ca ei nu aplica legea dupa fata omului.Inca ceva,care e faza cu carligul original de Mercedes,asa trebuie neaparat?Daca e de alta firma,omologat si cu hartii la tine nu e bun???Eu am achizitionat unul Steinhof omologat de 3t,ar trebui sa imi fac griji pe acolo???Stima.

Comment

Masina mea are carlig original.Luata din Germania si nu a avut tahograf.
                              Cineflorix trans srl

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF