Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Un sfat pentru arcuri Sprinter 212D

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Un sfat pentru arcuri Sprinter 212D

Buna tuturor, a-si dori sa ma sfatuiti intr-o problema.
    Recent mi-am rupt foaia de arc de pe spate din cauza greutatii (vreo 3500kg) si a-si dori sa-mi schimb arcurile dar nu stiu daca ar fi bine sa-mi pun cu 3 foi sau cu 2. Ma gandesc sa nu o fac prea rigida si sa sara de spate cand trec peste denivelari atunci cand nu sunt incarcat.
    Si ar mai fi o chestie legata de arcuri. Am vazut ca exista doua tipuri (ma refer la alea cu 3 foi) :
    1- toate cele 3 foi sunt individuale
    2- foaia nr.2 imbraca foaia nr.1 (aia prinsa pe caroserie)
    Din astea 2 tipuri la arcurile cu 3 foi care ar fi mai bun ( mentionez ca nu o vreau rigida dar sa pot cara 3-3500 kg ) ?

Daca vrei sarcina utila 3 -3500 3foi= util 2600 4600 total daca vrei 3500 cu totu maxim 2 oricum devine rigida dar pentru 3500 total ajunge o singura foaie ( asa vin din fabrica )

Comment

Cele cu 3 foi de arc...care se pun la modelul de 4,6t. Sa te interesezi,eu cred ca trebuiesc schimbate si amortizoarele. In orice caz...va fi rigida.

Sa postezi, cu ce solutie ai ales, si pretul...si eu sunt interesat sa schimb arcurile pe spate.

Comment

Poti adopta metoda cu doua sau trei foi sau mai poti pune si perne de aer.Parerea mea este sa iti pui doua foi maxim si perne de aer.
        Cineflorix trans srl

Comment

Mi-am pus pana la urma cu 3 foi (varianta cu foile individuale, adica pe masura ce incarci masina intra in functiune foaia nr.2 apoi 3 ) si intr-adevar e putin mai rigida dar nu e o problema.De curand am pus 3000kg pe masina si mai erau vreo 4-5 cm pana sa atinga tampoanele pe punte.
          Ca si pret 1200 lei arcurile din dezmembrari + 300 lei manopera .

Comment

Originally posted by Baqherra View Post
            Mi-am pus pana la urma cu 3 foi (varianta cu foile individuale, adica pe masura ce incarci masina intra in functiune foaia nr.2 apoi 3 ) si intr-adevar e putin mai rigida dar nu e o problema.De curand am pus 3000kg pe masina si mai erau vreo 4-5 cm pana sa atinga tampoanele pe punte.
            Ca si pret 1200 lei arcurile din dezmembrari + 300 lei manopera .
            3000kg....e cam omor calificat

Arcurile sunt de 4,6t...cele de pe modelul cu punte dubla?...laamortizoare nu ai umblat?...stiu ca mi-a zis cineva, ca ar trebuii schimbate si amortizoarele...

Ca pret..pt ca si eu vreau sa fac operatiunea asta... am gasit noi Lesjofors, facute in Suedia 670lei/buc...3foi, de 4,6t, dar nu stiu cum sunt...

Comment

Si eu merg tot cu 3 foi de arcuri, si la 3 tone, + 2 tone pe remorca nu am avut probleme. Adevarul este ca atunci cand nu am nimic in spate deranjeaza putin, dar am mai mare nevoie de ea la greutate.
              O problema am si eu, are cineva poze cu panoul de sigurante de sub volan ? am incurcat putin sigurantele si locul lor, si nu stiu care de pe unde este. V-as ramane profund recunoscator.
              Multumesc anticipat

Comment

Uite un manual service, nu am reusit sa-ti decupez,decat schema tabloului de sigurante...dar o gasesti acolo.

P.S. Tu ai si amortizoarele schimbate?

Comment

sau mai simplu
                  Attached Files

Comment

Ceva mai detaliat se gaseste? nu prea inteleg, din cate am vazut eu (daca nu gresesc sunt doar 9 si 9 (sigurante) aici vad mai multe.
                    Nu ma pricep foarte tare, asa am luat masina cu 3 foi de arcuri.

Comment

un pont bun pt. cei care doresc o treaba buna legata de arcuri...
                      Recomand cu placere !!!

Comment

Working...
                      X
                      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF