Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Sfat achizitie Sprinter!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• imi recomandati un sprinter din 2008 in sus inafara de cel de 3.0 care sa nu fie asa pacatos la motor?
    Last edited by raul_16nic; 06-27-2014, 14:52 PM.

Comment

• Unde lucrez eu au 3 sprintere din 2010 care au intre 380k si 410k fara lucrari majore la motor. Au motorul de 2.2 , 309CDI 90cai. Pe una dintre ele o mai conduc si eu, pot sa afirm cu tarie ca nu se cunosc cei 400k fata de alte dube, gen renault master sau pegeout boxer cu 200k.
      http://oi58.tinypic.com/295cvn5.jpg

Comment

• mi se par putin 90 de cai poate si de asta au dus atatia km.313 nu ar fi fiabil?

Originally posted by GYUKY View Post
        Unde lucrez eu au 3 sprintere din 2010 care au intre 380k si 410k fara lucrari majore la motor. Au motorul de 2.2 , 309CDI 90cai. Pe una dintre ele o mai conduc si eu, pot sa afirm cu tarie ca nu se cunosc cei 400k fata de alte dube, gen renault master sau pegeout boxer cu 200k.
        Mi se par putin 90 de cai poate si de asta au dus atatia km.313 nu ar fi fiabil?
        Last edited by Zeus; 06-27-2014, 20:27 PM.

Comment

• Pana sa conduc unul asa mi se pareau si mie, zilnic pleaca incarcate cu o tona, maxim 1.4tone si se intorc goale, cam 250km pe zi. Toate sunt varianta maxi, inalte si lungi, cand o sa fiu pe unul o sa pun video cu acceleratia care ajunge destul de usor la 110km/h cu o tona in spate. Avem si un 313, dar are vreo 280k, idem fara nicio problema majora.
          http://oi58.tinypic.com/295cvn5.jpg

Comment

• pai am vazut multa lume plangandu-se de motoarele de 2.2 ca sunt praf mai ales la modelul 315.

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF