Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

LEgate becuri semnalizare la inchiderea centralizata.

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

De ce sa te complici cu dezmembrari cand o inchidere centralizata costa 40 lei si e pentru 4 usi , tu poti sa folosesti cate doresti si montajul se face in maxim 2 ore .
    Actuactorul cu 5 fire vine in usa sofer iar celelalte cate unul la fiecare usa , are si schema de montaj , nu prea ai cum sa pui firele aiurea .

stima
    Banii nu aduc fericirea, dar e mai confortabil sa plangi intr-un mercedes decat pe o bicicleta...!!!

Comment

Cum a zis si colegul @Zavelc...Recomand inchidere aftermarker ,insa nu o lua pe prima la 40 lei care-ti iese in fata...deoarece calitatea actuatoarelor cam lasa de dorit .Sunt patit de la un fiat punto...

Eu mi-am montat pe vito un after' CARUB , am dat 120 lei 2 chei briceag modul cu iesire separata pentru lumini , ridicare geamuri ( si rau imi pare ca nu am electrice)

La dezmembrari mi-au cerut 50 lei pe actuator si sincer nu-mi convenea.
      Anu trecut in februarie am montato (2 zile mi-a luat...e dificil la vito) iar acum 2 luni a picat,in sensul ca ..nu imi mai putea bloca/debloca , actuatoarele erau ok ,insa ialele se ingreunase de la praf.
      Marea prostie a fost ca si eu am montat actuatoarele cam rau iar impreuna cu praful - nu au vrut sa mai mearga.

Acum cateva zile cand am terminat inchiderea de pus la punct ,actuatoarele le-am montat ceva in genu celor originale...Adaug nste poze.
      Attached Files
      Last edited by Johnny_; 01-16-2013, 00:04 AM.

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF