Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Rezervor mai mare pentru Mercedes Sprinter din 1996-2006 rezerv de aluminiu 200 litri

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Rezervor mai mare pentru Mercedes Sprinter din 1996-2006 rezerv de aluminiu 200 litri

Cei anteresati de un rezervor mai mare decat cel original pentu Sprinter Maxi de 200 litr din aluminiu sau pentru modelele mediu-scurt de 160-litri--140litri aluminiu model 1996-2006 pot sa ma contacteze la nr tel 0722503800 pentru detali si pret

cu respect N D

Se asigura si omologare pentru schimbarea de rezervor ?
    jocuri cu masini

Comment

Originally posted by Raduion View Post
      Se asigura si omologare pentru schimbarea de rezervor ?
      Salut avand an vedere ca este fabricat de o firma specializata an rezervoare auto binenteles ca se poate omologa

cu respect N.D

Comment

Se asigura omologarea? eu am auzit la RAR ca asa ceva e imposibil. multumesc

Comment

Originally posted by Robertzel View Post
          Se asigura omologarea? eu am auzit la RAR ca asa ceva e imposibil. multumesc
          daca ai un rezervor altul decat cel origina si nu are certificat de omologar nici nu o sa poti sa omologezi rezervorul

rezervoarele de care am dat detali mai sus fiecare are placuta cu seria de fabricare certificat de omologar european cu care te duci la RAR si il omologezi repet rezervoarele nu sint fabricate in pivnita sau antrun garaj
          Last edited by nd moto; 01-06-2012, 21:39 PM.

Comment

bun.. inteleg.. omologare.. placuta.. ) ce omologare ISO 9001-2000 ? asta trebuie? mersi

Comment

bun.. inteleg.. omologare.. placuta.. ) ce omologare ISO 9001-2000 ? asta trebuie? mersi
              nu inteleg ce este atit de greu de inteles tu cind fabrici un rezervor pentru un autovehicol si vrei sal montezi trebuie sa indeplineasca mai multe conditi si norme casa primesti acel certificat trebuie sal duci la un institut specializat in domeniu care il va testa sa vada daca corespunde normelor daca corespunde normelor acel institut iti elibereaza un certificat de omologare pe produsu pe care lai fabricat deci insamna ca tu poti sa montezi acel produs pe masina sau sal fabrici spre vinzar
              dar nu stiu daca tie iti merita sa omologezi un rezervor fabricat de tine pentru ca o omologare te pote costa intre--50.000--150.000 euro poate chia mai mult

deci asta inseamna sa ai certificat de omologare---COC

Un COC (Certificat de conformitate) este o declaraţie de conformitate cu omologarea de tip a CE.Scopul acestui document este de a asigura libera circulaţie a mărfurilor în cadrul Uniunii Europene, în special pentru acele bunuri care sunt supuse la omologare şi înregistrare.
              Un COC este o declaraţie a producătorului care este conform cu tipul omologat dat. Acest document conţine informaţii despre produs şi de identificare a producătorului său, numărul de omologare de tip, specificaţiile tehnice şi alte date.Conţinutul unui COC este definită de Uniunea Europeana regulament (amendamentul IX, Regulamentul 92/53).
              Last edited by nd moto; 01-09-2012, 20:36 PM.

Comment

Bun era daca postati modelele si preturile pentru sprintere ca sa stim si noi sa adunam banii. De exemplu as fi interesat de un rezervor de 200-220 l pentru Sprinter camioneta lunga din '99. Momentan nu am banii ca nu se lucreaza, dar cand incepe lucrul poate ai adunam. Cu stima.
                MB Sprinter 312 carosată cu prelată.

Comment

deci am inteles COC si toate astea te intreb frumos si cinstit : rezervorul tau are certificat ISO 9001-2000 ? doar certificatu asta? sau si altceva in plus. ? multumesc.

Comment

deci am inteles COC si toate astea te intreb frumos si cinstit : rezervorul tau are certificat ISO 9001-2000 ? doar certificatu asta? sau si altceva in plus. ? multumesc.
                    foarte cinstit are certifica cu care poti sal omologezi la RAR

Comment

Puțin offtopic, dar să nu informăm lumea greșit.

ISO 9001/2000 e certificarea managementului de calitate, și se acordă de obicei firmelor, nu produselor. Deci în cazul de față nu prea zice nimic de certificare rezervorului ci denotă doar dacă firma care îl produce / montează e ok sau nu.

Detalii, în engleză din păcate, aici: http://www.isoqar.com/iso9001/qualintro.htm
                      ...

Comment

Originally posted by Luxian View Post
                        Puțin offtopic, dar să nu informăm lumea greșit.

ISO 9001/2000 e certificarea managementului de calitate, și se acordă de obicei firmelor, nu produselor. Deci în cazul de față nu prea zice nimic de certificare rezervorului ci denotă doar dacă firma care îl produce / montează e ok sau nu.

Detalii, în engleză din păcate, aici: http://www.isoqar.com/iso9001/qualintro.htm
                        nu te supara ca te intreb dar unde ai vazut ca am scris sau am informat ca are certificat ISO 9001/2000

am spus clar ca are certificat de omologare si placuta cu seria de fabricatie cu certificatul ori unde in Uniunea Europeana poti omologa acest rezervor

Comment

@nd_moto: Nu văd unde am făcut eu referire la tine. Mai citește odată, și vezi dacă am făcut vreo referire la cineva.

Codul ISO era prezent în 4-5 posturi, și era purtat mai departe prin conversație din inerție. De aia am ținut să fac precizarea respectivă.
                          Last edited by Luxian; 01-19-2012, 19:32 PM.
                          ...

Comment

Dupa montare, ce se intampla cu sonda litrometrica? Ce mai indica in bord?

Comment

Originally posted by Cristi_ct View Post
                              Dupa montare, ce se intampla cu sonda litrometrica? Ce mai indica in bord?
                              sonda la fel o sa indice .

la un rezervor original de 80l
                              (1/3 la treisfert) iti indica apro 60l
                              (1/2 la jumate )iti indica apro 40l
                              (1/4 la unsfert )iti indica apro 20l
                              si becul de rezerva cam 8-10l

la un rezervor de 200l
                              (1/3 la treisfert) iti indica apro 150l
                              (1/2 la jumate )iti indica apro 100l
                              (1/4 la unsfert )iti indica apro 50l
                              si becul de rezerva cam 25-35l

Comment