Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Se poate monta un rezervor suplimentar pe Sprinter?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• azi am renuntat la ideea de a monta un rezervor pe lateral si am hotarat sa achizitionez unul de minimum 200 l pe care sa-l montez in locul celui original,

ma poate indruma cineva catre cea mai buna varianta?

pret? acte ptr omologare? montaj?

sprinterul este 412 ,2.9 td,din 1998 si este sasiu cu simpla cabina,iar ampatamentul este de 4600 fiind facut la comanda ptr transport auto,

multumesc,
    Attached Files
    Last edited by adriantm; 07-28-2013, 21:11 PM.

Comment

• Vand un sprinter 313 din 2003 cu un rezervor de 265 L montat si omologat. Telefon 0755 681336.

Comment

• Salut ma poti ajuta si pe mine cu niste detalii, i mi poti lasa nr de tel sa te sun pt detalii ?

Comment

• cit costa omologarea rezervorului de 265l??????/

Comment

• salut, un suplimentar pentru vito care sa se poata omologa nu se gaseste ?
            multumesc !

Comment

• Salutare, poate da cineva detalii cat costa omologarea rezervorului ?

Comment

• Nu se omologheaza asa ceva, se cere test dinamic care costa 800 euro iar la urma poate da cu virgula. Adica dai si banii si nici nu ti-l omologheaza. Rezervoarele acestea sunt umpic de teapa. Acel act cu care vin insotite denota doar faptul ca fabrica este omologata sa construiasca asa ceva. Pe langa acest act este necesar obligatoriu certificat de conformitate . Daca nu am dreptate, sa ma contrazica cei care-l vand CU DOVEZI. Si chiar daca ai si acest act, R.A.R tot va pune bete in roate cu testul dinamic. Certificatul de conformitate trebuie sa insoteasca fiecare rezervor in parte si se elibereaza de cei care-l vand sau producator. Asa ca , cascati bine ochii ce cumparati si de unde cumparati.

Comment

• Am avut eu rezervor de 200 la troaca mea.Cu certificat de conformitate, omologat prin Spania etc el facut in Polonia.
                  La RAR cer hirtie de la reprezentanta cu ce marime se poate monta deci doar 75/100 altceva nu este la modelul nou.Circulat in Ucraina fara probleme pina a disparut garda financiara si a aparut ANAF COUSTOM.
                  E, astia daca gasesc rezervor schimbat pe masina poate sa fie trecut pe toate cartile de identitate ,te ard.Daca circuli in tari non Ue, doar cu ce pleaca masina din fabrica circuli.
                  Asta si cauta prima data cind baga controale =REZERVORUL=.
                  Care mai vinde si zic ca il omologheaza fac ceva pe omologarea lor.
                  Eu am avut noroc ca am avut cui sa-l vand mai departe.

Comment

• salut !
                    deci, sa fie clar. ceea ce se vinde la noi , sunt cu firma in Spania omologate in Polonia si vandute la prosti in lumea toata precum si Romania. Adevarat este ca pot veni masini cu ele montate in alta tara din U.E. , scrise in carte de acolo si recunoscute aici la noi. Dar si aici se rescrie in carte cu mici interventii . LA ACESTE REZERVOARE NU EXISTA CERTIFICAT DE CONFORMITATE.Acela este de OMOLOGARE A FABRICII PRECUM CA POATE PRODUCE rezervoare. DE CARE ? PENTRU CE ? Tot la fel contrazis prin faptul ca in CERTIFICATUL DE CONFORMITATE scrie clar si concret pentru ce tip de auto se fabrica acest rezervor precum si seria si nr. de fabricatie. Totul trebuie sa fie tiparit la masina de scris sau calculator. In certificatul care se ofera de catre acesti falsi distribuitori se scrie in pix numarul de serie si modelul auto ptr. care este produs. DACA NU AM DREPTATE , SA MA CONTRAZICA CAREVA CU ARGUMENTE.
                    Last edited by taobao; 02-24-2016, 19:11 PM.

Comment

Working...
                    X
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF