Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

ML320 W164 probleme electrice? Posedat?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • ML320 W164 probleme electrice? Posedat?

    Salutare! Detin un ML320, W164 si acum aproximativ 3 zile mi s-a oprit in mers pur si simplu motorul... Am tras pe dreapta. Am incercat sa o repornesc. Nimic. Nici macar nu invartea. Dupa mai multe incercari a pornit, bagat in Drive si am plecat. La aproximativ 10-15 secunde iar a murit. Si se tot repeta.
    Am reusit sa merg la un service cu ea insa STAR-ul nu comunica cu mai multe calculatoare, printre care nici cu ECU si nici cutia. Au fost verificate sigurante, relee, etc. S-a depistat un releu care se incalzea (cel de pe traseul 15R), a fost inlocuit cu cel de pe luneta (acelasi cod) si masina a pornit (coincidenta am zis eu,probabil s-a tot tras/miscat de fire etc).
    A functionat 24 ore perfect dupa care, astazi dimineata nu a mai pornit deloc. Nu invarte nimic. Si pe langa, imi da mesajul "RunFlat indicator not available". Prima data cand mi s-a oprit in mers, mi-a dat "System inoperative". Intre timp, dupa ce s-a rezolvat initial cu interschimbarea releelor, imi dadea mesaj de bujie arsa... mesajei care mi-au parut ca avand aceeasi sursa de defect. Posibil vreun scurt? Am trecut prin apa destul de mare acum aproximativ 1-2 saptamani, cu viteza (gropi pe prima banda)...posibil de acolo sa i se traga? Ce-mi sugerati?

    P.S. Am inlocuit acel releu atat cel dupa 15R cat si cel dupa luneta cu relee noi si face la fel. Ii pun contactul insa nu invarte nimic. Multumesc!

  • #2
    Sub scaunul șoferului, mult in jos, regăsești un calculator mic de plastic CGW. La el se strâng toate CAN-urile mașinii și dacă e plin de apă acolo e normal sa nu poți diagnostica mașina.

    La fel sub scaunul din dreapta găsești calculatorul SAM față, care comandă releele din fața.
    http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


    www.mbretrofit.ro

    Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

    Comment


    • #3
      Revin cu ceea ce pare pentru mine rezolvarea: Releul D din cutia cu sigurante aflata in compartimentul motor, "Terminal 87 engine". Masina functioneaza perfect cu releu nou. Cu cel vechi, din nou nu invarte, etc. Sper ca de aici sa fi fost si sa nu ma mai necajeasca .
      P.S. La central gateway, sub scaunul soferului totul e ca nou fara macar urma de condens, umezeala. Multumesc pentru sfaturi!

      Link catre poza cu releul marcat: (Imi da eroare cand incerc sa introduc url la sursa poza)
      Image knigaproavto RU03123150 hosted in ImgBB
      Last edited by sterianbratu; 07-26-2018, 07:38 AM.

      Comment


      • #4
        Buna. O problema asemanatoare am și eu cu Ml -ul meu 320 cdi 2007.
        Dupa pornire am parcurs aproximativ 200 m si s-a oprit motorul. Incercam sa pornesc masina, pornea si se oprea in a 2 a secunda sau nu cupla electromotorul.
        Martorul de la frana de parcare a ramanea aprins, mai aveam o eroare in bord cu un acumulator dar era cu alb nu cu rosu. Pare a fi bateria auxiliara dusa.
        Din ce am vazut pe un site din afara responsabil pare a fi Exhaust back senzor.
        Aveam o eroare memorata cu acest senzor dar nu sunt sigur dacă e de la el problema.
        Sam fata e prafuit iar sub scaunul sofer nu am verificat.
        Aveti idee de unde vine problema cu pornitiul si opritul ?

        Comment


        • #5
          Salut..cel mai simplu afli cu o diagnoza, de preferat Star/Xentry...E cea mai simpla, sigura si ieftina metoda! Stima.
          Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
          Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
          Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
          SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
          https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

          Comment


          • #6
            Multumesc !

            Comment

            Working...
            X
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF