Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Modul parcare

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Modul parcare

  Salutare! Are cineva idee unde se afla modulul de la senzorii de parcare? De curând am făcut imprudenta sa imi vopsesc bara de la al meu GLK la reprezentanta Autoklass si după ce am luat masina de la ei nu mai îmi funcționează senzorii de parcare. Mergând iarăși la ei și prezentându-le problema...bineînțeles ca au dat-o în diverse. Concluzia finala e ca ar trebui înlocuit acel modul. Cum sunt o persoana care este tine foarte mult la a sa masina, intenționez sa imi remediez aceasta problema. Insa am nevoie de un pic de ajutor. Bănuiesc ca poate fi și un contact imperfect deoarece are momente când își revine si funcționează corect. Doar ca nu stiu unde este poziționat acel modul.

 • #2
  Poate nu au fixat bine mufele la senzorii de pe
  bara sau le-au montat gresit , se intampla des la reprezentanta .
  https://www.youtube.com/channel/UCxJ...I7eTnRtbLLDsrQ

  Comment


  • #3
   Sau, ar mai fi o explicatie intalnita la alte doua marci de masina.....Daca bara a fost vopsita pe masina si apoi bagata toata la cuptor.......apar probleme de acest gen cu diverse module care se prajesc:senzori parcare,module de inchedere centralizata,geamuri,comfort,etc.....Intreaba direct daca au vopsit bara pe masina....Stima.
   Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
   Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
   Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
   SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
   https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

   Comment


   • #4
    Mulțumesc frumos răspunsuri. Cei de la reprezentanta susținut ca au vopsit doar bara demontata de pe mașină. Practic doar bara au introdus-o in cuptor. Insa e posibil ca senzorii sa nu fie montați corect. Dar ei refuza varianta asta si o tot susțin pe asta ca modulul este de vină și ca trebuie înlocuit. Eu as schimba si acest modul. Dar parca nu mai am încredere pana ce nu il mai verific și pe acesta personal în alta parte.

    Comment


    • #5
     Cred ca o diagnoza spune clar la ce sa te astepti.De obicei vopsitorii primesc comanda si o executa,dar daca senzorii trebuie sa fie la culoare atunci ei vopsesc bara echipata,netinand cont de grosimea vopselei,apoi mai pun 2 ,3 straturi de lac.Toate astea duc la functionari defectuoase,implicit la nefunctionarea park assist-ului.Am trecut prin situatia asta cu un w 246 si greu am gasit rezolvarea.Remedierea a constat in demontat bara fata, curatat senzorii de lac/vopsea,apoi revopsiti si lac subtire ,apoi montat bara inapoi.Daca vorbim de bara fata la tine si e echipata cu 6 senzori,cei din exterior nu sunt la fel cu cei 4 de pe mijlocul barei.Ca si forma si conector sunt identici dar difera parametrii,deci o neatentie poate crea tot disconfortul tau.

     Comment

     Working...
     X
     Logan | Dacia Logan |Anulare DPF