Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Sunet metalic la accelerare Mercedes GLK

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Sunet metalic la accelerare Mercedes GLK

  Salutare tuturor ,

  Am urmatoarea problema careia nu ai dau de cap. Daca cineva ma poate ajuta as fi recunoscaator.

  Sunet metalic la accelerare Mercedes GLK , an 2010, 2.2 cdi, 170 Hp, 4 Matic.

  Nu stiu cum se poate testa verifica , cutia de transfer sau/si grupul .
  Simptoma este urmatoarea : dupa pledacrea de pe loc, dupa 30 Km /h la apasarea pedalei de acceleratie se aude un sunet metalic , ca si cum ar agata ceva,
  ca un plastic pe spitele unei biciclete, sunetul creste odata cu acelerarea, la decelerare se aude dar mai rar .

 • #2
  Salutare tuturor,

  Se pare ca problema este cuplajul cutiei de transfer .

  Stie cineva , unde se paote repara in bucuresti si un cost estmativ al reparatiei ?

  Multumesc.

  Comment


  • #3
   De multe ori, o tabla cu rol de scut termic intrare motor și grupul diferențial de față, se sprijină pe cardanul de față și reușește să păcălească tehnicianul de diagnoza.

   Și chiar una dintre urechile cardanului de față, se întâmplă să se rupă ...
   Last edited by cl600; 05-23-2018, 19:56 PM.
   http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


   www.mbretrofit.ro

   Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

   Comment


   • #4
    Salutare!

    Când am vazut acest topic m-am bucurat foarte mult vazand ca problema pe care o intampin si eu de cateva zile au mai intalnit-o si altii.......si ma gândeam ca voi gasi rapid un raspuns. Însã m-am dezumflat repede vazand ca la aceasta problema nu a oferit nimeni un raspuns concret. Exceptie facand colegul CL 600 care a oferit cumva o posibila cauza a celor mentionate mai sus. Si eu de vreo saptamana ma confrunt cu o problema similara la al meu GLK 220 CDI 4MATIC. La plecarea de pe loc si viteza mica se aude un scrasnet metalic continuu si foarte deranjant ca si cum ar ramane vreo placuta lipita pe disc. Sunetul se aude cu precadere pe partea dreapta fata ,dar se transmite cumva si pe dreapta spate. Pe langa acest sunet deranjant se simt cumva si ceva vibratii. La reprezentanta Autoklass Ploiesti au dat din colt in colt spunandu-mi ca nu isi dau seama concret de la ce ar putea fi problema. Partea proasta e ca ,,fenomenul,, nu e se manifesta permanent ci doar când si când, iar la viteza de peste 80/h nu mai se aude nimic, masina mergând foarte silentios. Am banuit la inceput un etrier care nu permite retragerea pistonaselor in totalitate. Dar se pare ca etrierele functioneaza corect. Apoi am banuit vreun rulment sau vreo planetara. Insa nici astea nu par a fi conform ultimei verificari. Asadar daca aveti vreo sugestie sau vreo recomandare ........v-as fi recunoscator.

    Comment


    • #5
     Problema am rezolvat o anul trecut , in Bucuresti , nu la reprezentanta ci un service doar pentru mercedes , initial m am dus cu o solicitare de schimb ulei in grupul de transfer
     .Stiu ca masina este pe platforma de Clasa C , umflat,. Patronul a spus ca nu am cutie separata ca la ML, apoi m a intrebat ce ma doare , i am descris simptomele destul de bine, pentru ca repar roboti industriali ,CNC uri .

     Cum a procedad , ceea ce altii nu au facut ,
     1 a dezactivat sistemele electronice ESP , .etc,
     2, a urcat masina pe elvator
     3 a dat toate scuturile din fata pina in spate jos
     4. a urcat pe cineva in masina , accelrind usor pina la 40 -50 -60 Km

     zgomotul a devenit foarte clar si de unde se aude .

     Cauza: Cutia de transfer , care este " la fundul " cutieii de viteze , sa dat jos cutia , trimis la Constanta , reparatie cu garantie ,+ulei nou mercedes+ support cutie , + montat , cost 1300 E, Durata 4 zile lucratoare.


     O zi buna .
     Last edited by andrei2017; 10-29-2019, 11:20 AM.

     Comment

     Working...
     X
     Logan | Dacia Logan |Anulare DPF