Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Schimbat bujii/bobine inductie GLK 280

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Schimbat bujii/bobine inductie GLK 280

Salut,
    Ieri am schimbat bujiile si azi cand eram in trafic motorul a inceput sa mearga intrerupt ca si cum un piston n ar functiona iar martorul de check engine s-a
    aprins...ma gandesc ca o bobina a murit.

Exista o legatura intre bujiile noi si bobinele vechi ?

PS: cand am schimbat bujiile mecanicul din greseala mi-a rupt o mufa de la bobina no 6 si mi-a lipit o cu super glue spunand ca este ok, no problem boss...mda..
    Ps: pot merge cu ea asa pana la service cativa km ( bucuresti) sau mai bine o duc pe platforma ?

Multumesc anticipat

Daca poți, scoate/baga conectorul respectiv, poate mai merge până la service.
    Nu e indicat sa mergi așa.
    http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Am ajuns la service si se pare ca bobina no1 a cedat...e posibil sa aibe legatura cu bujiile noi ? sa ma astept sa mai pice si celelalte ca intr o piesa de domino ?

merci

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF