Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme ciudate la pornire

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Probleme ciudate la pornire

    Am un GLK220 cdi 4matik din 2010 care face niste figuri la pornire, care se repeta in aceeasi ordine. Prima data imi facea doar dimineata, si nu in fiecare zi, apoi mi s-a intimplat si de 2 ori pe zi, si motorul chiar nu era rece. Cam asa face: prima data porneste "la sfert", merge cam 5 sec, apoi se opreste. A doua oara porneste la o cheie lunga. buuun...pina aici . Dar vine a treia figura, dupa ce am plecat de pe loc, la prima intersectie, semafor, cind calc frina sa opresc, se opreste motorul. Si credeti-ma aceste ciudatenii se repeta intocmai. Deja m-am invatat: dupa ce s-a oprit prima data vine pornirea la cheie lunga, apoi se va opri la o intersectie. Am pus testerul pe el dar nu a dat nimic, si nimeni nu are nici o explicatie. Ce zice ti?

  • #2
    In cazul in care ai de facut revizia in curand, poti incerca un filtru de motorina de calitate.
    http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


    www.mbretrofit.ro

    Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

    Comment


    • #3
      Pune conatctul de 5-6 ori fara sa pornesti motorul si apoi vezi daca se mai opreste.Daca nu se mai opreste prinde aer pe undeva sau pompa nu mai amorseaza suficient(sau contact imperfect la mufa de alimentare).

      Comment


      • #4
        Facea la fel si inainte si dupa ce am schimbat filtrul de motorina. Am incercat si cu contactul pus , dar numai de 2-3 ori, si tot se oprea.

        Comment


        • #5
          Pai ar cam fi de verificat presiunea in instalatia de alimentare,pompa de alimentare(mi se pare ca ai si o pompa low pressure), egr-ul.E putin complicat sa dam un raspuns corect aici pe forum.Trebuie verificata atat vizual cat si mecanic.Testerul musai trebuie sa fie Star diag ca altfel citeste eronat sau deloc problemele.A se diagnostica atat pe loc cat si in mers(deplasare) cu testerul pe ea.Bafta si costuri minime.
          PS Verifica senzorul de turatie(pt turometru), de obicei de aici pleaca problema.
          Last edited by gmihai24; 11-29-2012, 15:23 PM.

          Comment


          • #6
            Posteaza VIN sau roaga pe cineva de la orice reprezentanta sa verifice inca odata daca nu cumva masina ta se incadreaza pt inlocuire injectoare, ECU, etc.
            http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


            www.mbretrofit.ro

            Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

            Comment


            • #7
              Wdc2049841f502748

              Comment


              • #8
                Defectul apartine senzorului de turatie axa came.
                A6519050100 28Euro+TVA - il schimbi si nu mai ai probleme.

                Trimite email sau suna-ma pt detalii legate de schimbarea injectoarelor.
                Last edited by cl600; 12-04-2012, 09:21 AM.
                http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


                www.mbretrofit.ro

                Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

                Comment


                • #9
                  Pentru CL600...nu ai fost prea elegant spunand intr-un post ca diagnoza la tine este gratuita si m-am trezit taxat...si nici ca ai uitat sa mai dai un semn de viata pentru inlocuirea unei piese defecte la mecanismul de prindere a centurii de siguranta, ca doar operatiunea sa facea contracost. Ramasese sa-mi comanzi piesa si sa ma suni cand o ai. Cand te-am sunat dupa vreo 2 sapt, uitasei sa si dai comanda si mi-ai spus ca o vei face. Asta se intampla acum ceva luni bune.

                  Scuze de off-topic.

                  Comment


                  • #10
                    Ieri am schimbat senzorul. Citeva zile o voi tine sub observatie sa vad daca mai apare problema.

                    Comment


                    • #11
                      Cred ca am observat-o destul. In toata aceasta perioada nu mi-a mai aparut defectul. Este alta senzatie sa stii ca dai la cheie si sa nu se mai opreasca! Multumiri pentru sfat, CL600!

                      Comment


                      • #12
                        glk 320cdi

                        Posteaza VIN sau roaga pe cineva de la orice reprezentanta sa verifice inca odata daca nu cumva masina ta se incadreaza pt inlocuire injectoare, ECU, etc.

                        salutare ! Rugaminte ! imi puteti spune daca pentru seria de sasiu WDC2049831F280818 daca trebuie schimbate injectoarele. La pornire , sa zicem dimineata are un mers neregulat motorul cam 15 secunde.Multumesc !

                        Comment


                        • #13
                          E simplu cu schimbarea injectoarelor ridici capacul de la motor iar pe cutia in stânga cum te uiți din fata daca scrie delphi piezo sunt injectoare vechi daca scrie delphi solenoid înseamnã ca injectoarele au fost înlocuite pentru exemplificare trimit pozedaca e nevoie

                          Comment


                          • #14
                            Pentru clarificare,se scoate si capacul de protectie(plastic) de deasupra motorului,iar cutia este in stanga rampei de injectoare cu capac metal si are o eticheta alba pe ea.
                            Ale mele au fost schimbate si scrie delphi solenoid.
                            Last edited by marinnelu; 02-06-2015, 21:31 PM.

                            Comment

                            Working...
                            X
                            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF