Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Revizie Cutie 7G Tronic Plus

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Revizie Cutie 7G Tronic Plus

  Salutare tuturor, am achizitionat de curand un Glk facelift din 2014, si as dorii sa ii schimb uleiul la cutie, masina are doar 100.000 km verificati si arata ca una noua, imi recomandati schimb de ulei clasic sau cu aparat? Piesele le am deja (detin un magazin de piese auto) Am comandat uleiul original 11 litri si ulei pentru grup fata si spate 2 litri, am vazut ca la grup fata intra 0,6 iar pe spate 1,2....Este vre-un coleg care ma poate ajuta cu schimbul? si cel mai important este cum sa il fac clasic sau cu aparat?
  Va atasez si p img cu jucaria
  You do not have permission to view this gallery.
  This gallery has 1 photos.

 • #2
  Am ales si am facut revizia cu aparat launch, operatiunea a durat aprox 2 ore, am inlocuit si uleiul de la grupuri fata 0.6 lt spate 1.2 lt, cantitate ulei cv cu spalat cutie etc...12 litri, cutia schimba normal dupa 2 zile de utilizare, nu am sesizat vre-o inbunatatire sau vre-un defect,(masina schimba excelent si inainte)....Sfat faceti cateva gauri in scutul de la cutie pentru evacuare condens ac, eu am gasit baia de la cutia de viteze ruginita pentru ca acolo au ales inginerii sa puna furtunele de condens de la ac, curge condens si prin stanga baii de ulei si prin dreapta, cand sunt 35 de grade afara curge cam un litru in 30 de min.....

  Comment


  • #3
   Buna ziua
   Sa o stapaniti sanatos si sa va bucurati de ea.
   Unde ati facut revizia la cutia de viteze si cum ati inlocuit uleiul de la diferentialul fata?

   Comment


   • #4
    Originally posted by marinnelu View Post
    Buna ziua
    Sa o stapaniti sanatos si sa va bucurati de ea.
    Unde ati facut revizia la cutia de viteze si cum ati inlocuit uleiul de la diferentialul fata?
    La reviziecutie punct ro nu vreau sa fac reclama, vroiam sa fac la automatico insa nu au raspuns la telefon vre-o 2 zile si m-am lasat pagubas,
    Piesele le-am adus eu (un plus pt ca la altii nu te lasa cu piesele tale) eu avand magazin de piese era culmea sa cumpar de la ei, am luat 12 litri de ulei de cutie, filtru ulei cutie, garitura baie cutie, si baie de cutie, (baia am schimbat-o pt ca era ruginita din cauza condensului de la ac) Cei care aveti peste 70, 80 mii de km va recomand sa faceti aceasta operatiune, fostul proprietar nu a facut-o pt ca cei de la mercedes nu i-au spus niciodata sa schimbe uleiul la cutie.....la 100 000 de km uleiul era uzat la maxim, am avut noroc ca nu am gasit multa pilitura pe magneti......

    Uleiul de la grupuri l-au schimbat relativ repede, la cel din spate are buson de golire si umplere, cel din fata doar de golire, am golit grupul fata aproximativ 0,5 lt, si am bagat aprox 0,7 in el,
    La grupul din fata mecanicul avea inventat ceva foarte misto dintr-o sticla de coca cola gradata, am pus 700 ml in sticla respectiva si prin capacul sticlei era scos un furtun transparent, apoi sticla avea o gaura pe unde el baga presiune cu pistolul de la compresor, cand baga presiune uleiul urca pe acel furtun in sus in grup....a bagat cei 700 de ml si a montat busonul instant, nu s-au scurs pe jos decat maxim 50 de ml.....Mi-a zis ca alta solutie nu are....Eu sunt multumit! In grup intrau 0,6 lt noi am bagat 0,7 si cu ce sa pierdut pana a pus busonul 50 ml, cam aia sunt!

    Comment

    Working...
    X
    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF